ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ.ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠτΠ, συνέντευξις..

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3 fm»


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3 fm».
Ακολουθούν τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του κ. Δένδια:

· Ο Πρωθυπουργός δεν έδειξε μέχρι στιγμής να επιθυμεί την οποιαδήποτε συναίνεση με οιονδήποτε από το πολιτικό σύστημα.

· Τα πράματα δεν είναι καλά στο μέτωπο της αξιολόγησης. Ήδη υπάρχει πρόβλεψη ότι και στο τέλος Ιανουαρίου στο Eurogroup δεν πρόκειται να υπάρξει λύση.

· Ο Υπουργός Οικονομικών έλεγε ότι αν μέχρι το τέλος του φθινοπώρου δεν υπάρχει λύση, θα είναι μια καταστροφή για τη χώρα.

· Είμαστε σε μια πάρα πολύ κακή κατάσταση. Δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει με τον αντιπολιτευτικό τόνο που υιοθετεί η ΝΔ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Έχουμε πει ξεκάθαρα ότι η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει καλά. Έχει να κάνει με την πλήρη τεχνοκρατική ανεπάρκεια της κυβέρνησης αλλά και την ουσιαστική πολιτική της αβουλία. Δεν θέλει, δεν τολμάει, δεν ξέρει τι θέλει, παριστάνει μονίμως ότι διαπραγματεύεται, αφήνει τα πράγματα να τρέχουν και στο τέλος τα κλείνει άγαρμπα με όποιο τρόπο μπορεί, με τεράστια ζημιά για την εθνική οικονομία.

· Είμαι απελπισμένος με τον τρόπο που πηγαίνει η χώρα. Δεν είναι δυνατόν να πάνε άλλο τα πράγματα έτσι με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν ξέρουν τι κάνουν. Είναι ένα τραγικό φαινόμενο αυτή η διακυβέρνηση.

· Το χειρότερο είναι ότι η κυβέρνηση δεν ξέρει τι θέλει. Αμφιταλαντεύεται και στο τέλος οδηγείται εκεί που τα πράγματα την πηγαίνουν.

· Υπάρχουν παράγοντες οι οποίοι δημιουργούν ιδιαίτερη ανησυχία. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για την αντίληψη των Ελλήνων για το ευρώ, παραδείγματος χάρη. Στο τέλος, η ελληνική κοινωνία θα στραφεί εναντίον της Ευρώπης και του Ευρώ. Θα αποδώσει εκεί την ευθύνη. Όχι ότι η Ευρώπη δεν έχει ευθύνη, ιδίως τον τελευταίο χρόνο με αυτά που έχει συμφωνήσει με αυτήν την κυβέρνηση, αλλά θεωρώ απορφανισμό εάν η χώρα ξαφνικά διακόψει τους δεσμούς της με το νόμισμα και την Ευρώπη.

· Βλέπουμε την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί κανείς. Μονίμως αυξήσεις στους φορολογικούς συντελεστές, αυξήσεις και στον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων, αυξήσεις και στις ασφαλιστικές εισφορές. Μια οικονομία δεν μπορεί να ζήσει έτσι.

· Έχουμε μια αντίληψη η οποία θεοποιεί το Δημόσιο και δαιμονοποιεί τον ιδιωτικό τομέα. Το Δημόσιο δεν μπορεί να κάνει όλα τα πράγματα φθηνότερα. Συνήθως τα κάνει ακριβότερα.

· Θα πρέπει κανείς να ξεχωρίσει πολύ γρήγορα και πολύ καθαρά τι πρέπει και μπορεί να κάνει το Δημόσιο και τι δεν πρέπει να κάνει.

· H μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς τη μείωση των λειτουργιών του δημοσίου τομέα είναι λάθος. Άμα αφήσει τις ίδιες λειτουργίες και ελαττώσεις το προσωπικό, απλώς δημιουργείς χάος.

· Επί των ημερών μου στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ο αριθμός των ελλήνων αστυνομικών μειώθηκε κατά 6.000. Το κατάλαβε κανείς; Είχαμε δραματική βελτίωση της αποτελεσματικότητας. Και αν δεν είχε ανακοπεί η πορεία της μεταρρύθμισης η οποία νομοθετήθηκε το 2014, θα υπήρχαν δραματικές εξοικονομήσεις στο 2ο σε αριθμό υπαλλήλων Υπουργείο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το ίδιο ισχύει σε όλους τους τομείς αλλά δεν γίνεται τίποτα.

· Τίθεται το ερώτημα απολύσεις ή όχι. Η απάντηση είναι «όχι απολύσεις». Το πρόβλημα δεν είναι οι απολύσεις, είναι η λειτουργία του δημόσιου τομέα. Η μείωση των δημοσίων υπαλλήλων γίνεται πάρα πολύ γρήγορα με τις συνταξιοδοτήσεις. Αλλά όταν βλέπουμε μια κυβέρνηση η οποία το 2016 έκανε άλλες 27.000 προσλήψεις, τί περιμένει κανείς; Μπορείς να βρεις άκρη; Εδώ μιλάμε για ένα τρελό καράβι που πηγαίνει όπου και όπως τύχει.

· Με αυτήν την κυβέρνηση οδεύουμε ολοταχώς προς ένα 4ο Μνημόνιο.

· Για να το αποφύγουμε απαιτούνται δύο παράμετροι οι οποίοι δεν υπηρετούνται: Μια άλλη κυβέρνηση και μια άλλη πολιτική. Αν δεν γίνουν αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Μου θυμίζει την προσπάθεια να μάθουμε έναν γάτο να γαβγίζει. Μπορεί αυτή η κυβέρνηση ξαφνικά να αλλάξει πρόσωπο, να γίνει τεχνοκρατικά επαρκής, ειλικρινής, αποτελεσματική ή πειστική στους Ευρωπαίους; Πώς θα γίνει αυτό το πράγμα;

· Δεν ενθαρρύνουμε το να βγούμε στους δρόμους και να δημιουργήσουμε τέτοια θέματα. Νομίζουμε ότι αυτά βλάπτουν περισσότερο από όσο ωφελούν. Δεν προσκαλούμε τον κόσμο να μην πληρώσει ή να μην σέβεται τους νόμους. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε τη χώρα στην τεράστια προσπάθεια που πρέπει να γίνει αλλά, από την άλλη, δεν έχει καπετάνιο το βαπόρι, που να ξέρει που να το πάει. Άρα απλώς βολοδέρνει στη θάλασσα με την ελπίδα να αλλάξει ο καπετάνιος του κάποια στιγμή και να πάρει μια σωστή ρώτα. Αυτό δεν είναι δυνατό να επιβληθεί από μας.

· Είναι πολύ άσχημο να λες στον κόσμο ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει καλύτερα και ότι πάμε χάλια αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να του πεις την αλήθεια.

· Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει συναίνεση με αυτήν την κυβέρνηση. Ό,τι και να ψηφίσει η Βουλή, όσα μέτρα και να ψηφίσει, σε ό,τι θυσίες και αν υποβάλει τον ελληνικό λαό, με αυτήν την κυβέρνηση οι θυσίες αυτές θα πεταχτούν στο καλάθι των αχρήστων. Ό,τι και αν δώσεις σε αυτήν την κυβέρνηση, όση ενίσχυση και ειλικρίνεια και στήριξη και βοήθεια να της προσφέρεις, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να την απορροφήσει.

· Το 2015 ψηφίσαμε για να σώσουμε την τελευταία στιγμή τη χώρα και κερδίσαμε να μας κατηγορεί η κυβέρνηση ως υπεύθυνους για τα μέτρα που αυτή πήρε και πρότεινε τότε. Πολύ καλώς, όμως, το κάναμε.· Θα ήταν εγκληματικό εμείς να σπρώξουμε την χώρα στον γκρεμό. Σήμερα ξέρουμε ότι με αυτήν την κυβέρνηση πάει στο γκρεμό. Άρα, δεν υπάρχει καμία έννοια να την στηρίξεις σε αυτήν την πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit