ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:Παρουσία στην ολομέλεια της Ένωσης AREPO


Τη δυναμική που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Κρήτης, στον τομέα των πιστοποιημένων ευρωπαϊκών σημάτων ποιότητας έχοντας συμπεριλάβει στον Ευρωπαϊκό κατάλογο το 19% των Ελληνικών προϊόντων και τα 13 από τα 153 κρασιά παρουσίασε η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης για θέματα πρωτογενούς τομέα Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη στη 1η ετήσια γενική συνέλευση της ολομέλειας της ένωσης AREPO για το έτος 2017 που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

 Παράλληλα η Περιφέρεια Κρήτης, έγινε δέκτης θετικών σχολίων της πολυετούς παρουσίας της στην Ένωση και αποδέχτηκε την πρόταση του προέδρου Vincent Labarthe, να πραγματοποιηθεί στην Κρήτη (για πρώτη φορά) τον ερχόμενο Οκτώβριο η 2η Γενική Συνέλευση.

Η ένωση εξειδικεύεται στα συστήματα ποιότητας αγροτικών προϊόντων και τροφίμων (ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ, Ορεινά και Νησιωτικά) στην οποία η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει ως τακτικό μέλος από το 2011. Στην ένωση AREPO συμμετέχουν 26 ευρωπαϊκές περιφέρειες και ένας σημαντικός αριθμός παρατηρητών, που εκπροσωπούν περισσότερα από το 50% των καταχωρημένων προϊόντων ΠΟΠ, ΠΓΕ και ΕΠΙΠ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Θ. Βρέντζου στην τοποθέτηση της επεσήμανε το έλλειμμα αναγνώρισης των σημάτων ποιότητας (ΠΟΠ, ΠΓΕ) από τον μέσο καταναλωτή και τον ρόλο της εκπαίδευσης στην διάχυση των σημάτων, επίσης στο σημαντικό ρόλο της Κρητικής διατροφής, στην προώθηση των Κρητικών προϊόντων, στις αρχές του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Κρήτης στο πρωτογενή τομέα του Πρωτογενούς Τομέα καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στη διασύνδεση του τουρισμού με τον πρωτογενή τομέα και τον πολιτισμό. Τέλος αναφέρθηκε στα εργαλεία που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια Κρήτης όπως το καλάθι των Κρητικών προϊόντων, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κρήτης, το Κρητικό Μπακάλικο, και το περιφερειακό σήμα «ΚΡΗΤΗ». 

Στο πλαίσιο της ολομέλειας ο πρόεδρος της ένωσης κ.Vincent Labarthe, και ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος θεμάτων Γεωργίας της Περιφέρειας Midi-Pyrénées της Γαλλίας, παρουσίασαν τον απολογισμό και τις δράσεις που ανέπτυξε η ένωση το έτος 2016 σε θέματα που αφορούσαν τα ευρωπαϊκά σήματα ποιότητας.
Ο Υπουργός Γεωργίας της Περιφέρειας Λομβαρδίας της Ιταλίας κ. Gianni Fava επεσήμανε τον ιδιαίτερο ρόλο της Επιτροπής στην προστασία των σημάτων ποιότητας στο παγκοσμιοποιημένο πλαίσιο της αγοράς, στην αναγκαιότητα της μείωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών ενώ διαπίστωσε κοινούς δρόμους όσον αφορά τις πρωτοβουλίες που η Περιφέρεια Κρήτης έχει αναπτύξει ζητώντας να συζητηθούν στην επόμενη Γενική Συνέλευση.
Η κα Simona Caselli, Υπουργός αγροτικής έρευνας, καινοτομίας και προώθησης των Γεωγραφικών ενδείξεων της περιφέρειας Emilia-Romagna της Ιταλίας αναφέρθηκε στiς πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει η περιφέρειας της, και κυρίως στο διεθνές forum«ORIGO» για τα ευρωπαϊκά σχήματα ποιότητας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στην Πάρμα της Ιταλίας, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την πρωτοβουλία για ανάγκη δικτύωσης με τρίτες χώρες στον τομέα της αναγνώρισης και προστασίας των σημάτων.

Κατά τη διάρκεια της ολομέλειας συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν την απλοποίηση των διαδικασιών εφαρμογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα έρευνας της ένωσηςAREPO για το μέτρο 3 αναφορικά με τα σήματα ποιότητας και το μέτρο 16 αναφορικά με την έκταση εφαρμογής των διαχειριστικών ομάδων στις ευρωπαϊκές περιφέρειες μέλη της ένωσης AREPO μεταξύ των οποίων και της Κρήτης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την υπογραφείσα συμφωνία TTIP και τις εξελίξεις που αναμένονται, ενώ μετά από σχετική παρέμβαση της κας Βρέντζου, ο Γενικός Γραμματέας της ένωσης ανέφερε ότι ο κατάλογος των προστατευόμενων προϊόντων μετά από διαβεβαιώσεις της επιτροπής είναι ανοικτός.

Τι ενέκρινε η Επιτροπή

Στις 9 Νοεμβρίου, 2016, η Επιτροπή ενέκρινε το ετήσιο πρόγραμμα εργασίας για το 2017 για τα γεωργικά προϊόντα της ΕΕ με αυξημένο προϋπολογισμό 133 εκατ. € σε σύγκριση με τα 111 εκατ. € για το 2016. Το πρόγραμμα θα συγχρηματοδοτήσει αρκετά προγράμματα, τα περισσότερα εκ’ των οποίων θα έχουν ως στόχο δράσεις προώθησης σε τρίτες χώρες, όπως η Κίνα, η Μέση Ανατολή, η Βόρεια Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ιαπωνία.
Επιπρόσθετα παρουσιάστηκαν τα ευρωπαϊκά σχέδια στα οποία η ένωση συμμετέχει και ειδικότερα το Interreg AGROSMARTcoop και το H2020 project Strenght2food για το οποίο ο καθ. Filippo Arfini από το Πανεπιστήμιο της Parma της Ιταλάις, παρουσίασε τα πρώτα αποτελέσματα του σχεδίου
 
Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η Κα Βρέντζου και το στέλεχος της Περιφέρειας Κρήτης Χαράλαμπος-Νικόλαος Πίτερης που συμμετείχε στις εργασίες και παρακολουθεί τις δράσεις της ένωσης, είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους άλλων περιφερειών και ενώσεων όπως τον πρόεδρο του δικτύου EUROMONTANA, κ. Juan Andrès Gutierez, εκπροσώπους του υποσύσταση δικτύου REGAL που προωθεί τις τoπικές ευρωπαϊκές διατροφές για το οποίο η Περιφέρεια Κρήτης λόγω της Κρητικής διατροφής έχει επιδείξει σημαντικό ενδιαφέρον.

Τις διεργασίες της Γενικής Συνέλευσης πέραν των μελών παρακολούθησαν και μέλη εθνικών αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχε η Αντιπεριφερειάρχης με τον κ. Στέργιο Τατάγια εκπρόσωπο της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συζήτησε τρέχοντα θέματα-προβλήματα όπως την ενίσχυση της σταφίδας σουλτανίνας τις εξελίξεις στον γεωργικό τομέα μετά το 2019.


Στη 2η Γενική Συνέλευση η ένωση θα εκλέξει και τον επόμενο Πρόεδρο που θα εκπροσωπεί την ένωση στις συζητήσεις με τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit