ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Διεξαγωγή Εθνικής Συνδιάσκεψης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ..-Εισήγηση Π. Σκουρολιάκου στο Νομοσχέδιο για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής..-Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη..-U.S.A.'s latest news..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο....-EU latest..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:Κατατεθέντα Σχέδια/Προτάσεις Νόμων..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ..-Ένας, δύο, τρείς, πολλοί «μεγάλοι συνασπισμοί» (Με αφορμή τη Γερμανία)..-CANADA latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

To περίπτερο της Οδού Τοσίτσα και το Συνδικάτο"Οι «άγνωστοι» έκαψαν το Περίπτερο στην Πατησίων, εμείς θα το χτίσουμε και πάλι!

Το Συνδικάτο, στο πλευρό συναδέλφου, που είδε το περίπτερό του να γίνεται στάχτη

Οικονομική στήριξη 3.000 ευρώ στον άτυχο περιπτερά, από το ταμείο του Συνδικάτου

Οικονομική και υλική στήριξη, έδωσε το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, στον συνάδελφο, που δέχτηκε την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση εμπρηστική επίθεση στο περίπτερο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Τοσίτσα και Πατησιών δίπλα στο Πολυτεχνείο. Όλος ο κλάδος της μικρής λιανικής, είναι έξαλλος για την επίθεση αγνώστων οι οποίοι έκαψαν το περίπτερο ολοσχερώς, αφού πρώτα έβγαλαν έξω τον ιδιοκτήτη με την βία και τον ξυλοκόπησαν αγρίως. Όπως δήλωσε ο άτυχος επαγγελματίας, «φοβήθηκα για τη ζωή μου»!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του, στο Retail and Tobacco News, o αλλοδαπός ιδιοκτήτης του περιπτέρου, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, φοβούμενος νέα επίθεση, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές, που πέρασε στις έξι και μισή, το απόγευμα του Σαββάτου της 17ηςΔεκεμβρίου! Όπως παραδέχτηκε ήταν τέτοια η σφοδρότητα της επίθεσης, που αμφέβαλε ότι θα επιβιώσει!

Περιγράφει πως τον ξεγέλασαν ώστε να τον βγάλουν εκτός του κουβουκλίου, όπου θα ήταν απροστάτευτος! «Ήρθαν δύο άτομα και ζήτησαν κάτι μπύρες. Όταν βγήκα για να τους τις δώσω, με χτύπησαν από πίσω, στην πλάτη!» «Έπεσα κάτω και μου έδεσαν τα μάτια, με κάτι σαν μπουφάν, για να μην τους δω και στην συνέχεια που έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη.».

Συνεχίζοντας με δυσκολία την περιγραφή, το θύμα προσέθεσε ότι «άκουσα κόσμο, πίσω μου, αλλά δεν ξέρω τι έλεγαν. Όταν αφού έφυγαν, με σηκώσανε και είδα την φωτιά, πήρα ένα μπουκάλι νερό, για την σβήσω, αλλά μάταια».

«Φοβάμαι πολύ, φοβόμουν τότε, φοβάμαι και τώρα», δήλωσε δακρύζοντας ο έμπειρος επαγγελματίας, που όπως εξήγησε, τώρα έμεινε χωρίς δουλειά. Δίχως τρόπο να βγάλει τα προς το ζην, βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο, ανήμπορος να βάλει φαγητό στο τραπέζι για την οικογένειά του. Ο περιπτεράς είδε την περιουσία του, να γίνεται στάχτη μπροστά στα μάτια του. Μία ζημιά που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ξεπερνά τις 50.000 ευρώ και έχει το πρόσθετο κόστος, ότι μέχρι την αποκατάσταση του περιπτέρου, ο ιδιοκτήτης θα μείνει δίχως εισόδημα! Βλέποντας το δράμα του βιοπαλαιστή περιπτερά, το Συνδικάτο Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, παρενέβη ώστε να στηρίξει τον συνάδελφό τους, που βρέθηκε αντιμέτωπος με την οικονομική καταστροφή.

Απάντηση στις προσευχές του, ήταν θέρμη με την οποία το Συνδικάτο, στάθηκε στο πλάι του και τον στήριξε οικονομικά με την άμεση χορήγηση 3.000 ευρώ από τα ταμεία του, αλλά και με την πρωτοβουλία του Συνδικάτου, για την κινητοποίηση του κλάδου και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, με έκτακτη απόφαση του Προέδρου του Συνδικάτου Γεωργίου Δούκα και του Γενικού Γραμματέα, Γεώργιου Παξιμάδη, το Σωματείο ενίσχυσε το θύμα με με 3.000,00 ευρώ. Επίσης, το Συνδικάτο, κάλεσε προς όλες τις Kαπνοβιομηχανίες και τις συναλλασσόμενες Εταιρείες του Kλάδου να συνδράμουν άμεσα οικονομικά ώστε ο συνάδελφος τους, να κάνει εορτές. Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της PATENTA GROUP, κος. Νίκος Δήμου, θα αντικαταστήσει δωρεάν το κουβούκλιο του Περιπτέρου, ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του.

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Περιπτερούχων, Γιώργος Δούκας, σε δήλωσή του, που αναμετέδωσαν τόσο το κανάλι του Συνδικάτου, το SPEKAMILA TV, όσο και το KONTRA CHANNEL, τόνισε ότι ο κλάδος θα σταθεί δίπλα στον συνάδελφό, σε αυτή την δύσκολή στιγμή, επιρρίπτοντας παράλληλα, ευθύνες στην πολιτεία, που έχει αφήσει απροστάτευτο το κέντρο της πόλης, να δέχεται τις επιθέσεις των «γνωστών-αγνώστων».

Η δήλωση του Προέδρου Γιώργου Δούκα

«Μετά την απρόκλητη και άδικη επίθεση κατά του συναδέλφου μας, το Συνδικάτο, δραστηριοποιήθηκε, ενεργοποιώντας όλες τις καπνοβιομηχανίες, αλλά και τις συναλλασσόμενες εταιρίες του κλάδου μας, ώστε να αποκαταστήσουμε αυτή την αδικία, που υπέστησαν οι δύο οικογένειες, που ζούσαν από αυτό το περίπτερο. Μία ελληνική και μία αλλοδαπή. Πρώτοι δώσαμε το παράδειγμα, δίνοντας οικονομική βοήθεια, 3.000 ευρώ, από το ταμείο του Συνδικάτου, για να κάνουν γιορτές αυτές οι οικογένειες».

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, η επιχείρηση πρέπει να επαναλειτουργήσει ανέφερε ο Γ. Δούκας, τονίζοντας ότι «άμεσα, τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει η επανεγκατάσταση του περιπτέρου στο ίδιο σημείο και όλες οι εταιρίες θα το φορτώσουν με εμπόρευμα ώστε να λειτουργήσει ξανά».

Ο κ. Δούκας, επεσήμανε τις ευθύνες που έχει η πολιτεία για το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν είναι η μόνη φορά, που περιπτεράδες αλλά και άλλοι πολίτες είδαν την περιούσια τους να καταστρέφεται από τους «γνωστούς-αγνώστους». «Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι πολύ μεγάλες και θα έπρεπε, η ίδια, από μόνη της να αναλάβει την πρωτοβουλία να αποζημιώσει τον συνάδελφό μας, που έχει καταστραφεί.», τόνισε, για να προσθέσει στην συνέχεια, ότι «πολύ αργά θυμηθήκανε να προστατέψουν το κέντρο, από τους διάφορους “μπαχαλάκηδες”, που παίζουν πολιτικά παιχνίδια, ανάλογα με το ποιος είναι στην κυβέρνηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit