ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.....-Ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Σε απάντηση-ευγενέστατου είναι αλήθεια-αναγνώστη:..-EcoLeft newsletter..-ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS.....-DG Education, Youth, Sport and Culture..-Οι 10 αλλαγές στον νόμο Κατσέλη..-κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ,Συγγραφέως-Δημοσιογράφου-Τουρκολόγου, ενδιαφέροντα άρθρα..-ΕNΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: η διεξαγωγή των πλειστηριασμών αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο..-Στέφανος Μάνος: Σε εξέλιξη «μυστικό» σχέδιο του Ν. Κοτζιά με την Αλβανία..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" νεώτερα..-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΗΜΕΡΙΔΑ..-Event Update | 2018 AHEPA Family Supreme Convention..-EU latest news..-U.S.A.'s interesting latest..-κ. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,Συγγραφεύς-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος γράφει....-Το γιαχνάκι: γιαχνερά χόρτα με πατάτες και με ή χωρίς χοχλιούς..-ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:ο πολιτικός που μας θυμίζει ακόμα πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ....-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Κάποιος ασχολήθηκε με την φυσιογνωμία του με δυσμενές σχόλιο.....-ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ......-Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω,τρία χρόνια μετά την "σιωπή"του..-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΜΑΚΗ,μέλους ΙΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL HELLENIC ASSOSIATION άρθρο..

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν ένα σύγχρονο κακέκτυπο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.

του Λεωνίδα Κουμάκη, μέλους ΙΗΑ


Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις πράξεις, τα λόγια και τις ενέργειες του, δείχνει να ζηλεύει την διαχρονική δόξα του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή και να αντιπαθεί τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ τον οποίο «αποκαθηλώνει» συνεχώς στην συνείδηση των λαϊκών μαζών με την διαρκή επίκληση των «λαθών» κατά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης και την συχνή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς του»*.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να παριστάνει τον σύγχρονο «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή» παρ΄ όλο που οι σημερινές συνθήκες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις συνθήκες της εποχής Σουλεϊμάν (1493-1566), του μοναδικού από τους 36 Σουλτάνους που παρέλασαν στην κορυφή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο οποίος την οδήγησε, μέσω αιματηρών κατακτήσεων, στην μεγαλύτερη γεωγραφική της έκταση, μη διστάζοντας βέβαια να δολοφονήσει όλα του τα αδέλφια, δύο γιούς, θείους και επτά εγγόνια προκειμένου να «εξασφαλίσει» την απόλυτη εξουσία του.

Έτσι ο θαυμαστής του, ο Ερντογάν, στην σημερινή εποχή εισβάλλει στην Συρία πέφτοντας στην θανάσιμη παγίδα που του έστησαν οι άσπονδοι «φίλοι» που δημιούργησε, προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει χέρι στο Ιράκ και στα πετρέλαια της Μοσούλης χωρίς επιτυχία, εκβιάζει και απειλεί την Ελλάδα πότε με ποταμούς Αφρικανών και άλλων λαθρομεταναστών που συγκεντρώνει με μεγάλη επιμέλεια στα Τουρκικά παράλια και πότε με στρατιωτική επίθεση σε Ελληνικά νησιά, κρατά αλυσοδεμένους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους ζητώντας λύτρα «προστασίας» και «ασφάλειας» σε φυσικό αέριο σαν σύγχρονος μαφιόζος, δολοφονεί εκατοντάδες και εκτοπίζει χιλιάδες Κούρδους από την νοτιοανατολική Τουρκία φυλακίζοντας τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο Τουρκικό κοινοβούλιο, απλά και μόνο γιατί τολμούν να μην «συμμορφώνονται» με τις επιθυμίες του.

Στην εποχή μας η «οικογένεια» όπως αδέλφια, γιοί, γαμπροί, θείοι και εγγόνια δεν αποτελούν απειλή για τον Ερντογάν ώστε να δολοφονηθούν, όπως έκανε στην εποχή του ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Έτσι, ολόκληρο το σόι, μαζί με μια αυλή αφοσιωμένων επιχειρηματιών, ανέλαβαν το έργο «οικειοποίησης» της μυθικής περιουσίας που δημιούργησε το στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας τα τελευταία 70 χρόνια καθώς και την περιουσία σημαντικών αλλά όχι «αφοσιωμένων» επιχειρηματιών οι οποίοι στοχοποιούνται και συλλαμβάνονται. Η «οικειοποίηση» αυτή, υπολογίζεται ότι αφορά περισσότερες από 500 μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται πλέον υπό τον απόλυτο έλεγχο της «οικογένειας».

Έτσι χτίσθηκε μυθικό παλάτι χιλίων εκατό δωματίων στην Άγκυρα (και μερικά ακόμα μικρότερα), έτσι αγοράστηκε υπερπολυτελές VIP αεροσκάφος Airbus A340-500, διακοσμημένο από τον οίκο Louis Vuitton, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ο ανατραπείς πρώην δικτάτορας της Τυνησίας Μπεν Άλι με πενήντα πολυθρόνες – κρεβάτια, ειδική κρεβατοκάμαρα για τον «ιδιοκτήτη», αίθουσα συσκέψεων και άλλα πολλά, έτσι «αμείβονται» οι διεφθαρμένοι «δορυφόροι» της Τουρκίας στα Βαλκάνια και αλλού, έτσι ικανοποιείται η αρρώστια της Εμινέ Ερντογάν να ξοδεύει τεράστια ποσά για άχρηστες αγορές, έτσι όλη η «οικογένεια» στεγάζει τον νεοπλουτισμό και την μεγαλομανία της.

Όσοι τολμούν (όπως ο τέως μέντορας του Ερντογάν, ιμάμης Γκιουλέν) να καταγγείλουν την μετατροπή της Τουρκίας σε γωνιακό κατάστημα της «οικογένειας» Ερντογάν, χαρακτηρίζονται αμέσως «τρομοκράτες», «πραξικοπηματίες» και «επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια»!

Η Τουρκία σήμερα, με αφορμή το «πραξικόπημα» της 15ης Ιουλίου 2016, έχει μετατραπεί σε μια απροκάλυπτη δικτατορία με κοινοβουλευτικό φερετζέ. Ο Ερντογάν, από το 2003 που ανέλαβε την εξουσία σαν πρωθυπουργός (το 2014 μεταπήδησε στην Προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας), σταδιακά κατάφερε να εδραιώσει την κυριαρχία του και στις μέρες μας συμπεριφέρεται σαν ένα σύγχρονο κακέκτυπο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.

Με μόνιμο «όπλο» τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ο Ερντογάν, προσπαθεί να δημιουργήσει μέσα στην Τουρκία ένα πιστό στρατό βασιβουζούκων – λαϊκών, με τυφλή υποταγή στις εντολές του.

Με την αόριστη κατηγορία της «υπόνοιας σχέσης» με τα γεγονότα του Ιουλίου, της «τρομοκρατίας» ή της «εθνικής ασφάλειας» και με την πλήρη αξιοποίηση της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» που διαιωνίζεται στην Τουρκία:

· περισσότερα από 160 μέσα μαζικής ενημέρωσης και εκδοτικοί οίκοι έχουν φιμωθεί, ενώ περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι βρίσκονται στη φυλακή.
· Εκατοντάδες μέλη του δικαστικού σώματος (δικαστές, εισαγγελείς, δικαστές του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας) βρίσκονται στην φυλακή ώστε να εξασφαλιστεί η «απονομή δικαιοσύνης» από τους αντικαταστάτες τους, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ερντογάν.
· Χιλιάδες μέλη των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων απολύθηκαν ενώ δέκα χιλιάδες περίπου βρίσκονται στις φυλακές – μεταξύ τους 118 στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι.
· Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι από τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα της Τουρκίας (Αστυνομία, Χωροφυλακή, Δημόσια Εκπαίδευση, Πρυτάνεις, Κοσμήτορες, Θρησκευτικά Ιερατεία, υπάλληλοι διαφόρων υπουργείων, υπάλληλοι της ΜΙΤ, της ρυθμιστικής τραπεζικής αρχής, της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, του πρωθυπουργικού γραφείου κ.α.) απολύθηκαν – οι 35.000 περίπου από αυτούς βρίσκονται ήδη στις φυλακές.
· Ένας κυβερνήτης επαρχίας και 29 κυβερνήτες δήμων (όλοι εκλεγμένοι) παύτηκαν αιφνιδιαστικά από τα καθήκοντα τους και πολλοί από αυτούς συνελήφθησαν.
· Πεντακόσια ιδρύματα από τα οποία 370 μη κυβερνητικές οργανώσεις και 18 φιλανθρωπικές οργανώσεις, υποχρεώθηκαν να σταματήσουν όλες τις δραστηριότητες τους.
· Οι Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων, όπως άλλωστε όλοι όσοι υπάγονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα της Τουρκίας, διορίζονται πλέον από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, δηλαδή την «οικογένεια».

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α : Το ανηλεές κυνηγητό «εσωτερικών εχθρών», η αυταπάτη μετενσάρκωσης του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή στο πρόσωπό του Ερντογάν, η αποδόμηση όλων σχεδόν των διεθνών σχέσεων της Τουρκίας και οι συνεχείς επιθετικοί λεονταρισμοί εναντίον όλων των γειτόνων, η παγκόσμια αναξιοπιστία της Τουρκικής ηγεσίας, οι επικίνδυνοι «δεσμοί» με την τρομοκρατία του ISIS και η αχαλίνωτη επιθετικότητα εναντίον της Κουρδικής μειονότητας που αποτελεί το 35% του συνολικού πληθυσμού της Τουρκίας, έχουν οδηγήσει σε εκρηκτικά αδιέξοδα:

Ένα εσωτερικό, εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται κυρίως στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας με καθημερινά θύματα αθώους ανθρώπους, τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα που έχουν γονατίσει τον τουρισμό – βασικό πυλώνα της οικονομίας, συνεχής υποτίμηση της Τουρκικής λίρας η οποία καταρρίπτει το ένα ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου μετά το άλλο, εισβολή στον βάλτο της Συρίας και συνεχείς προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ιράν, το Ιράκ, την Αίγυπτο χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και όσοι –υποτίθεται- διατηρούν τώρα «καλές» σχέσεις με την Τουρκία (Ισραήλ, Ρωσία, πολλές χώρες Ε.Ε. κ.ο.κ.ε.)

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι περίπου βέβαιο πως ο σημερινός Πρόεδρος της Τουρκίας θα μείνει στην ιστορία σαν Ερντογάν, ο φαύλος!

Το τέλος του φαίνεται πως δεν θα διαφέρει και πολύ από εκείνο της οικογένειας Τσαουσέσκου ή του ομοϊδεάτη του Μοχάμεντ Μόρσι. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, ας ευχηθούμε ολόψυχα να μην μας παρασύρει σε αναγκαστικές περιπέτειες.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση αυτή, η «κατάλληλη ευκαιρία» που κατά κόρον αξιοποίησε η Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίες, από την πισώπλατη μαχαιριά στον Ελληνισμό της Πόλης το 1942, το πογκρόμ του 1955, τις απελάσεις του 1964, μέχρι την εισβολή στην Κύπρο το 1974, στις μέρες μας φαίνεται να διαγράφεται σαφώς υπέρ της Ελλάδος.

Θα μπορέσουμε άραγε να την αξιοποιήσουμε;
https://professors-phds.com/ερντογάν-ο-φαύλος/


Πηγή: International Hellenic Association

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit