ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΜΑΚΗ,μέλους ΙΝΤΕRΝΑΤΙΟΝΑL HELLENIC ASSOSIATION άρθρο..

Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συμπεριφέρεται σαν ένα σύγχρονο κακέκτυπο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.

του Λεωνίδα Κουμάκη, μέλους ΙΗΑ


Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τις πράξεις, τα λόγια και τις ενέργειες του, δείχνει να ζηλεύει την διαχρονική δόξα του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή και να αντιπαθεί τον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ τον οποίο «αποκαθηλώνει» συνεχώς στην συνείδηση των λαϊκών μαζών με την διαρκή επίκληση των «λαθών» κατά την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης και την συχνή αναφορά στα «σύνορα της καρδιάς του»*.

Προσπαθεί απεγνωσμένα να παριστάνει τον σύγχρονο «Σουλεϊμάν τον μεγαλοπρεπή» παρ΄ όλο που οι σημερινές συνθήκες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις συνθήκες της εποχής Σουλεϊμάν (1493-1566), του μοναδικού από τους 36 Σουλτάνους που παρέλασαν στην κορυφή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ο οποίος την οδήγησε, μέσω αιματηρών κατακτήσεων, στην μεγαλύτερη γεωγραφική της έκταση, μη διστάζοντας βέβαια να δολοφονήσει όλα του τα αδέλφια, δύο γιούς, θείους και επτά εγγόνια προκειμένου να «εξασφαλίσει» την απόλυτη εξουσία του.

Έτσι ο θαυμαστής του, ο Ερντογάν, στην σημερινή εποχή εισβάλλει στην Συρία πέφτοντας στην θανάσιμη παγίδα που του έστησαν οι άσπονδοι «φίλοι» που δημιούργησε, προσπαθεί απεγνωσμένα να βάλει χέρι στο Ιράκ και στα πετρέλαια της Μοσούλης χωρίς επιτυχία, εκβιάζει και απειλεί την Ελλάδα πότε με ποταμούς Αφρικανών και άλλων λαθρομεταναστών που συγκεντρώνει με μεγάλη επιμέλεια στα Τουρκικά παράλια και πότε με στρατιωτική επίθεση σε Ελληνικά νησιά, κρατά αλυσοδεμένους Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους ζητώντας λύτρα «προστασίας» και «ασφάλειας» σε φυσικό αέριο σαν σύγχρονος μαφιόζος, δολοφονεί εκατοντάδες και εκτοπίζει χιλιάδες Κούρδους από την νοτιοανατολική Τουρκία φυλακίζοντας τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους στο Τουρκικό κοινοβούλιο, απλά και μόνο γιατί τολμούν να μην «συμμορφώνονται» με τις επιθυμίες του.

Στην εποχή μας η «οικογένεια» όπως αδέλφια, γιοί, γαμπροί, θείοι και εγγόνια δεν αποτελούν απειλή για τον Ερντογάν ώστε να δολοφονηθούν, όπως έκανε στην εποχή του ο Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Έτσι, ολόκληρο το σόι, μαζί με μια αυλή αφοσιωμένων επιχειρηματιών, ανέλαβαν το έργο «οικειοποίησης» της μυθικής περιουσίας που δημιούργησε το στρατιωτικό κατεστημένο της Τουρκίας τα τελευταία 70 χρόνια καθώς και την περιουσία σημαντικών αλλά όχι «αφοσιωμένων» επιχειρηματιών οι οποίοι στοχοποιούνται και συλλαμβάνονται. Η «οικειοποίηση» αυτή, υπολογίζεται ότι αφορά περισσότερες από 500 μεγάλες επιχειρήσεις οι οποίες βρίσκονται πλέον υπό τον απόλυτο έλεγχο της «οικογένειας».

Έτσι χτίσθηκε μυθικό παλάτι χιλίων εκατό δωματίων στην Άγκυρα (και μερικά ακόμα μικρότερα), έτσι αγοράστηκε υπερπολυτελές VIP αεροσκάφος Airbus A340-500, διακοσμημένο από τον οίκο Louis Vuitton, το οποίο δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει ο ανατραπείς πρώην δικτάτορας της Τυνησίας Μπεν Άλι με πενήντα πολυθρόνες – κρεβάτια, ειδική κρεβατοκάμαρα για τον «ιδιοκτήτη», αίθουσα συσκέψεων και άλλα πολλά, έτσι «αμείβονται» οι διεφθαρμένοι «δορυφόροι» της Τουρκίας στα Βαλκάνια και αλλού, έτσι ικανοποιείται η αρρώστια της Εμινέ Ερντογάν να ξοδεύει τεράστια ποσά για άχρηστες αγορές, έτσι όλη η «οικογένεια» στεγάζει τον νεοπλουτισμό και την μεγαλομανία της.

Όσοι τολμούν (όπως ο τέως μέντορας του Ερντογάν, ιμάμης Γκιουλέν) να καταγγείλουν την μετατροπή της Τουρκίας σε γωνιακό κατάστημα της «οικογένειας» Ερντογάν, χαρακτηρίζονται αμέσως «τρομοκράτες», «πραξικοπηματίες» και «επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια»!

Η Τουρκία σήμερα, με αφορμή το «πραξικόπημα» της 15ης Ιουλίου 2016, έχει μετατραπεί σε μια απροκάλυπτη δικτατορία με κοινοβουλευτικό φερετζέ. Ο Ερντογάν, από το 2003 που ανέλαβε την εξουσία σαν πρωθυπουργός (το 2014 μεταπήδησε στην Προεδρία της Τουρκικής Δημοκρατίας), σταδιακά κατάφερε να εδραιώσει την κυριαρχία του και στις μέρες μας συμπεριφέρεται σαν ένα σύγχρονο κακέκτυπο του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή.

Με μόνιμο «όπλο» τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ο Ερντογάν, προσπαθεί να δημιουργήσει μέσα στην Τουρκία ένα πιστό στρατό βασιβουζούκων – λαϊκών, με τυφλή υποταγή στις εντολές του.

Με την αόριστη κατηγορία της «υπόνοιας σχέσης» με τα γεγονότα του Ιουλίου, της «τρομοκρατίας» ή της «εθνικής ασφάλειας» και με την πλήρη αξιοποίηση της «κατάστασης έκτακτης ανάγκης» που διαιωνίζεται στην Τουρκία:

· περισσότερα από 160 μέσα μαζικής ενημέρωσης και εκδοτικοί οίκοι έχουν φιμωθεί, ενώ περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι βρίσκονται στη φυλακή.
· Εκατοντάδες μέλη του δικαστικού σώματος (δικαστές, εισαγγελείς, δικαστές του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας) βρίσκονται στην φυλακή ώστε να εξασφαλιστεί η «απονομή δικαιοσύνης» από τους αντικαταστάτες τους, σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ερντογάν.
· Χιλιάδες μέλη των Τουρκικών ενόπλων δυνάμεων απολύθηκαν ενώ δέκα χιλιάδες περίπου βρίσκονται στις φυλακές – μεταξύ τους 118 στρατηγοί, ναύαρχοι και πτέραρχοι.
· Περισσότεροι από 100.000 εργαζόμενοι από τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα της Τουρκίας (Αστυνομία, Χωροφυλακή, Δημόσια Εκπαίδευση, Πρυτάνεις, Κοσμήτορες, Θρησκευτικά Ιερατεία, υπάλληλοι διαφόρων υπουργείων, υπάλληλοι της ΜΙΤ, της ρυθμιστικής τραπεζικής αρχής, της επιτροπής κεφαλαιαγοράς, του πρωθυπουργικού γραφείου κ.α.) απολύθηκαν – οι 35.000 περίπου από αυτούς βρίσκονται ήδη στις φυλακές.
· Ένας κυβερνήτης επαρχίας και 29 κυβερνήτες δήμων (όλοι εκλεγμένοι) παύτηκαν αιφνιδιαστικά από τα καθήκοντα τους και πολλοί από αυτούς συνελήφθησαν.
· Πεντακόσια ιδρύματα από τα οποία 370 μη κυβερνητικές οργανώσεις και 18 φιλανθρωπικές οργανώσεις, υποχρεώθηκαν να σταματήσουν όλες τις δραστηριότητες τους.
· Οι Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων, όπως άλλωστε όλοι όσοι υπάγονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα της Τουρκίας, διορίζονται πλέον από τον Πρόεδρο της Τουρκίας, δηλαδή την «οικογένεια».

Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α : Το ανηλεές κυνηγητό «εσωτερικών εχθρών», η αυταπάτη μετενσάρκωσης του Σουλεϊμάν του μεγαλοπρεπή στο πρόσωπό του Ερντογάν, η αποδόμηση όλων σχεδόν των διεθνών σχέσεων της Τουρκίας και οι συνεχείς επιθετικοί λεονταρισμοί εναντίον όλων των γειτόνων, η παγκόσμια αναξιοπιστία της Τουρκικής ηγεσίας, οι επικίνδυνοι «δεσμοί» με την τρομοκρατία του ISIS και η αχαλίνωτη επιθετικότητα εναντίον της Κουρδικής μειονότητας που αποτελεί το 35% του συνολικού πληθυσμού της Τουρκίας, έχουν οδηγήσει σε εκρηκτικά αδιέξοδα:

Ένα εσωτερικό, εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται κυρίως στις νοτιοανατολικές επαρχίες της Τουρκίας με καθημερινά θύματα αθώους ανθρώπους, τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη τη χώρα που έχουν γονατίσει τον τουρισμό – βασικό πυλώνα της οικονομίας, συνεχής υποτίμηση της Τουρκικής λίρας η οποία καταρρίπτει το ένα ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου μετά το άλλο, εισβολή στον βάλτο της Συρίας και συνεχείς προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα, την Κύπρο, το Ιράν, το Ιράκ, την Αίγυπτο χωρίς βέβαια να εξαιρούνται και όσοι –υποτίθεται- διατηρούν τώρα «καλές» σχέσεις με την Τουρκία (Ισραήλ, Ρωσία, πολλές χώρες Ε.Ε. κ.ο.κ.ε.)

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι περίπου βέβαιο πως ο σημερινός Πρόεδρος της Τουρκίας θα μείνει στην ιστορία σαν Ερντογάν, ο φαύλος!

Το τέλος του φαίνεται πως δεν θα διαφέρει και πολύ από εκείνο της οικογένειας Τσαουσέσκου ή του ομοϊδεάτη του Μοχάμεντ Μόρσι. Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, ας ευχηθούμε ολόψυχα να μην μας παρασύρει σε αναγκαστικές περιπέτειες.

Ακόμα όμως και στην περίπτωση αυτή, η «κατάλληλη ευκαιρία» που κατά κόρον αξιοποίησε η Τουρκία τις τελευταίες δεκαετίες, από την πισώπλατη μαχαιριά στον Ελληνισμό της Πόλης το 1942, το πογκρόμ του 1955, τις απελάσεις του 1964, μέχρι την εισβολή στην Κύπρο το 1974, στις μέρες μας φαίνεται να διαγράφεται σαφώς υπέρ της Ελλάδος.

Θα μπορέσουμε άραγε να την αξιοποιήσουμε;
https://professors-phds.com/ερντογάν-ο-φαύλος/


Πηγή: International Hellenic Association

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit