ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

"H ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ " άρθρο του Δικηγόρου Αθηνών κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ


H ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ *


Παρά το οτι το θέμα είναι γνωστό από δεκαετίας, δυστυχώς ανάμεσα στις επαγγελματικές συνεργασίες του ιδιωτικού τομέα, η δικηγορία παραμένει ίσως η χειρότερη.

Είναι λυπηρό να ακούς για θέσεις μισθωτών πλήρους η ημίσεως απασχόλησης με μισθούς 1500+ ευρώ και κανονικά ωράρια, όταν στη δικηγορία τόσο στις δικηγορικές εταιρείες/γραφεία, όσο και στις εταιρίες τις ιδιωτικές:

α) οι αμοιβές είναι έως 50% μικρότερες απ οτι στο μέσο ορό του ιδιωτικού τομέα μισθωτών

β) τα ωράρια είναι ανεξέλεγκτα και ανελαστικά.

Ανεκαθεν είχα την πεποίθηση οτι ουδείς μπορεί να αποδώσει αποτελεσματικά μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια και υπαμειβόμενος, ούτε και να είναι ευτυχής.

Στο ίδιο πλαίσιο επίσης θεωρώ σημαντική μορφή συνεργασίας την εξωτερική η της ημιαπασχολησης, που ειδικά σε όσους είναι αυτοαπασχολούμενοι μπορεί να αποφέρει μια στοιχειωδώς σταθερή πηγή εισοδήματος αλλά και συνάμα χρόνο να δουλέψουν και σε δίκες τους υποθέσεις.

Δυστυχώς οι μορφές αυτές σπανίζουν, ενώ θα έπρεπε μέσα στην κρίση να αυξηθούν. Αυτό μας λέει ότι οι περισσότεροι εργοδότες δεν πολυενδιαφέρονται για την ποιότητα των υπηρεσιών των δικηγορών, πάρα τα δήθεν άπειρα προσόντα που ζητούν, κατά τα αλλά.

Προσθετό πρόβλημα ακόμα ότι ζητούν δικηγόρο-πολυμηχανημα, που να κάνει 100 συνήθως άσχετα πράγματα μαζι, πράγμα επίσης εξευτελιστικό, που υπονομεύει τη δυνατότητα ουσιαστικής απόδοσης στην νομική σύνταξη, γνωμοδότηση και παράσταση που είναι και η δουλειά του δικηγόρου

Παράλληλα, πολλά γραφεία και εταιρίες παρατηρώ οτι αναζητούν δικηγόρους επί ….σειρά ετών, και μου κάνει κατάπληξη. Απ τη στιγμή που δεν έχουν προσθέσει συνεργάτες, πως είναι δυνατόν να μη βρίσκουν ένα ….σταθερό συνεργάτη επί …χρόνια; Ανάμεσα σε τόσα αξιόλογα άτομα;

Εκτιμώ οτι η εκμετάλλευση αυτή, της δικηγορικής εργασίας πρέπει να οριοθετηθεί επιτελούς αυστηρά απ τoυς δικηγορικούς συλλόγους, ξεκινώντας από τα ωράρια.

Το ξετέντωμα της δικηγορικής εργασίας ξεκίνησε απ την ανοχή αυτή και την καραμέλα οτι η δικηγορία δεν έχει ωράρια.

Ε λοιπόν έχει και παραέχει. Κι όποιου δεν του αρκούν ας προσλάβει έναν δυο εξωτερικούς συνεργάτες για οτι περισσεύει.

Oπότε τα “ζητείται δικηγόρος με όρεξη για δουλειά και εντατική μάθηση” ας τα ξεχάσουν μερικοί. Εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει ανάγκη να εργαστεί και να μην έχει τα χαρακτηριστικά αυτά. Eιναι προσβλητικά.

Απαιτείται κι ο εργοδότης να έχει όρεξη να πληρώνει και να σέβεται εν τοις πραγμασι το χρόνο και κόπο του δικηγόρου. Δε φτάνει που δεν τηρείται καμία ασφαλιστική εργοδοτική υποχρέωση σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι δυνατόν να μην τηρείται και καμία ωραριακη, με όποιο πρόσχημα κι αν γίνεται.

Είτε τον θέλει για ένα μήνα είτε για μια ζωή, αυτό πρέπει να καθίσταται σαφές και να πληρώνεται προβλεπόμενα.

Όπως όλος ο κόσμος έχει μάθει και ξέρει ότι ο γιατρός είναι διαθέσιμος ΠΧ 9-5 και κάθε άλλη υπηρεσία του ιδιωτικού τομέα αντιστοίχως, το αυτό πρέπει να γίνει και με το δικηγόρο. Τουλάχιστον αυτόν που είναι συνεργάτης.

Όποιος έχει ελεύθερο επάγγελμα, θα δρασει όπως νομίζει, αλλά ακόμα κι εκεί, μονο το ποινικό έχει την ανάγκη προσθέτων ωραρίων, που αποτελεί μετά βίας το 10% της ύλης της δικηγορίας, το βαρύ και επείγον ποινικό τουλάχιστον.

Αν όμως ο γιατρός που σώζει ζωές μπορεί κι επιβάλλει ωράρια, το ίδιο μπορούμε κι εμείς, και καλό είναι να παψουμε να δείχνουμε ασέβεια στην προσωπική μας ζωή, όπως και των συνεργατών μας. Βλέπουμε πόσοι δικηγόροι χάνονται πρόωρα απ το άγχος.

Βλέπουμε ο ένας τον άλλο βιαστικό στα δικαστήρια και καταντήσαμε να χαιρόμαστε, γιατί τάχα αυτό υποδηλώνει ότι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε απ τις πολλές δουλειές, ενώ στην πράξη μάλλον το αντίθετο σημαίνει.

Η οριοθέτηση λοιπόν των ωραρίων και της αξιοπρεπούς αμοιβής των δικηγορών βρίσκεται στα χεριά των συλλόγων οι μπορούν και οφείλουν να αναλάβουν δράση.

Πολλοί συνάδελφοι αναζητούν οι ίδιοι ημιαπασχοληση η εξωτερική συνεργασία -και το βλέπουμε συχνά άλλωστε – για λογούς προαναφέρθηκαν, αλλά οι εργοδότες καλυπτόμενοι πίσω από δήθεν μύθους της δικηγορίας, τους διδουν τις αμοιβές της ημιαπασχολησης και τα ωράρια της υπερωριακής απασχόλησης χωρίς κανένα μάλιστα έξτρα μπόνους.

Βιώσιμες εταιρίες είτε δικηγορικές είτε ιδιωτικές που απασχολούν συναδέλφους δεν μπορεί να επικαλούνται εφεξης γελοία προσχήματα, για να εκμεταλλεύονται την ανάγκη συναδέλφων και να τους αλλάζουν ανά έξι μήνες – ένα χρόνο.

Κάποτε πρέπει να μπει αρχή σε αυτό. Και να λυθούν και υπόλοιπα θεματα που έπονται. Εκτιμώ όμως οτι όσο οι σύλλογοι αφήνουν ανέλεγκτους τους όρους συνεργασίας ειδικά στο θέμα των ωραρίων, αυτό δημιουργεί στρατιές κακοπληρωμένων Κ ταλαίπωρων συναδέλφων και τη βάση της κακοδαιμονίας της δικηγορίας.

Με όποιον φίλο η γνωστό του ιδιωτικού τομέα και να συγκριθούμε έχουμε καταντήσει οτι χειρότερο υπάρχει σε εργασιακό τομέα.

Ας μπουν καποια όρια λοιπόν, η ολομέλεια ας ασχοληθεί ΚΑΙ με αυτό.

Και για να γίνω σαφής, νομίζω οτι ένας κάλος τρόπος συμμόρφωσης είναι να ξεκινήσει προληπτικά αρμόδιο όργανο των συλλόγων, να τηλεφωνεί το ΙΔΙΟ στις αγγελίες που καταχωρούνται δεξιά κι αριστερά και όταν «συλλαμβάνει» τον αιτούντα εργοδότη να παρέχει αναξιοπρεπείς όρους
εργασίας να του κάνει καταρχήν συστάσεις, αντιστοίχησης των αποδοχών που παρέχει με τον χρόνο απασχόλησης.

Ακολούθως να τον υποχρεώνει να δημοσιεύει στις αγγελίες και τους όρους απασχόλησης, δηλαδή μισθό και ωράριο.

Οχι να αποθρασύνονται και να ζητανε αορίστως δικηγόρο, κι έπειτα -δια ζώσης- να λένε ο μισθός είναι 500 ευρώ και η δικηγορία δεν έχει ωράρια! Αν δίνεις 500 ευρώ μισθό, να βάλεις και ωράριο 4 ώρες.

Εν πασει περιπτώσει, μένει που μένει ένα ποσοστό εκτός εργασίας λογω ανεργίας για μικρό η μεγάλο διάστημα, όμως όσοι απασχολούνται στο επάγγελμα, ας το ευχαριστηθούμε τουλάχιστον, γιατί το κύρος του δικηγόρου και η αξιοπρέπεια του έχει γίνει ανάμνηση και μάλιστα άλλων.

* Του Κωνσταντίνου Παπακασόλα – Δικηγόρου Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit