ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Γιατί ο Μπουτάρης προκαλεί τους Ελληνες για το Μακεδονικό με χυδαίες δηλώσεις;Λάβετε την απάντηση στο έγκριτο "protagon"!!!!!..-IMF interesting latest..-CANADA latest..-EcoLeft newsletter..-ΑΧΑΡΝΕΣ:"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ;"με ρωτά δημότης σε συνέχεια σημερινού μου άρθρου....-ΜΑΡΙΑΣ επισημάνσεις:το γερόντιο της Θεσσαλονίκης....-U.S.A.'s interesting latest..-Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN Greece..-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΡΔΗΝ"...διάλεξη..-"Η Εθνική Εστία" σας προσκαλεί.....-ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ:ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Τ Ε ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΣΩΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..το Ο Φ Ε Ι Λ Ε Τ Ε!!!..-"ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συμπέρασμα;" γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: η επιτυχία του ΑΠΟΛΥΤΗ και απο μόνη της συνιστά "μέγιστο,ουσιαστικό μήνυμα"....-ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ:"..αυτή η χώρα έχει και κυρίαρχο λαό.."..-

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,τ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ ομιλία στην ΒουλήΑθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2016

Ομιλία Ευ. Βενιζέλου στην Ολομέλεια της Βουλής


Στην ονομαστική ψηφοφορία θα ακολουθήσω την απόφαση της πλειοψηφίας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προς την οποία διατύπωσα την άποψή μου, για να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξης και να εξαντλήσω την δυνατότητα ενοποίησης του ευρύτερου προοδευτικού μεσαίου χώρου.

Βρισκόμαστε όμως μπροστά σε μια προκλητική, πρωτοφανή προσπάθεια αλλοίωσης των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Το ζητούμενο της κυβέρνησης δεν είναι η υπερψήφιση της εφάπαξ παροχής σε κάποιους συνταξιούχους, γιατί αυτή την παροχή την είχαν, ούτως ή άλλως, δεχθεί με τη δική τους αιτιολογία, όλα τα κόμματα.

Το ζητούμενο είναι η δημιουργία της ψευδούς εντύπωσης, ότι υπάρχει δήθεν ένα ευρύτερο μέτωπο στήριξης των επιλογών και των χειρισμών της κυβέρνησης. Αυτό δεν ισχύει. Δεν υπάρχουν συνεργοί και συνένοχοι στην αντιπολίτευση, ιδίως στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και βέβαια πρωτίστως αυτό αφορά τον ομιλούντα.

Κυρίες και κύριοι βουλευτές, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έβλαψε και βλάπτει βαριά τη χώρα. Παίζει εν ου παικτοίς. Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Η κυβέρνηση δοκιμάζει δύο σενάρια.

Το πρώτο είναι το ήπιο σενάριο, που θα το ονομάσω «τα ψίχουλα αντιπερισπασμού». Κάποια μέτρα εφάπαξ προς τους συνταξιούχους, οι οποίοι στη συνέχεια θα χάσουν πολύ περισσότερα μέσα από την περαιτέρω μείωση των κυρίων συντάξεων και την μείωση του αφορολογήτου. Αυτό είναι το δόλωμα, προκειμένου να ψηφιστούν με σχετική άνεση πολύ σκληρά μέτρα, που συνδέονται με την δεύτερη αξιολόγηση.

Άλλωστε, αυτό που ανεστάλη από τα ευρωπαϊκά όργανα είναι τα λεγόμενο βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, που θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα το 2060 κάτι μηδαμινό, αν αποδώσουν, 40 δισεκατομμύρια, τίποτα, μπροστά σε αυτό που έγινε το 2012.

Η δεύτερη αξιολόγηση δεν έχει ανασταλεί και σε αυτό το ήπιο σενάριο, θα έρθει να ψηφιστεί με σκληρά μέτρα δημοσιονομικά από αυταπατώμενους βουλευτές, αλλά και απατώμενους πολίτες, οι οποίοι θα νομίζουν ότι κάτι πήραν, ενώ πολλά έχασαν.

Αυτό το σενάριο, θα έλεγα, ότι είναι και το πιο ανώδυνο, αλλά προϋποθέτει κάτι, ότι θα επιτευχθεί αμέσως ένας συμβιβασμός με τους ευρωπαίους εταίρους και τους θεσμούς, που δεν θα ταπεινώνει την κυβέρνηση. Δεν θα την αναγκάζει να αποσύρει, δηλαδή να ξεψηφίσει, τα σημερινά μέτρα τα οποία αποκτούν έτσι ένα συμβολικό πολιτικό χαρακτήρα.

Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σενάριο, το σκληρό σενάριο, το σενάριο της ρήξης με εκβιασμό και πάλι των δημοκρατικών και κοινοβουλευτικών θεσμών. Μόνο, που όλα τώρα είναι επανάληψη και φάρσα. Και δεν αναφέρομαι αναγκαστικά σε ένα νέο αντισυνταγματικό δημοψήφισμα, αλλά σε μία δημοψηφισματικού χαρακτήρα λογική, που θα επιχειρήσει να συσπειρώσει ένα αντιφατικό αντιευρωπαϊκό, λαϊκιστικό μέτωπο. Στο όνομα ποιού πράγματος; Στο όνομα της απόλυτης εθνικής καταστροφής. Μόνο που αυτά είναι περυσινά ξινά σταφύλια. Και δεν πρόκειται να πείσουν ως σενάριο.

Υπάρχουν, βεβαίως, ορισμένοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές και σοσιαλδημοκράτες, που άλλα λένε δημοσίως, άλλα κάνουν ως κυβέρνηση και άλλα ψηφίζουν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στο Eurogroup. Νομίζουν ότι ενθαρρύνουν τον ελληνικό λαό, ενώ ενθαρρύνουν τον απόλυτο τυχοδιωκτισμό της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού προσωπικά. Βλάπτουν την ελληνική οικονομία γιατί δημιουργούν ψευδείς εντυπώσεις για τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς. Και, ξέρετε, πού αποδεικνύεται αυτό; Στο μεγάλο πρόβλημα της Συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου του 2015. Τότε, οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν ζήτησαν κύρωση από τη Βουλή. Εάν ζητούσαν, τότε, κύρωση από τη Βουλή, η χώρα δεν θα βυθιζόταν στην τραγική περίοδο Φεβρουαρίου – Ιουλίου 2015, δεν θα είχαμε αυτές τις συνέπειες που έχουμε και θα έχουμε για χρόνια, τις δημοσιονομικές και μακροοικονομικές, την αλλαγή της δυναμικής του χρέους, τον εκτροχιασμό της οικονομίας, την εθνική υπαναχώρηση. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί αυτό και πρέπει όλοι να θυμηθούν την ιστορία αυτής της δύσκολης περιόδου.

Η χώρα, με τον τρόπο αυτό, δεν πορεύεται πουθενά. Δεν έχει προοπτική. Βυθιζόμαστε στο Μνημόνιο 3 plus με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, γιατί η κυβέρνηση έχασε στη διαπραγμάτευση και προς τη μεριά του Ταμείου και προς τη μεριά των ευρωπαϊκών θεσμών, του Eurogroup. Συμπιεστήκαμε σε μια διαπραγμάτευση η οποία διεξαγόταν ερήμην μας. Χωρίς να ξέρουμε τί ζητάμε. Και, το αποτέλεσμα; Ήδη έχουμε δεσμευτεί σε Μνημόνιο 4 επ΄ αόριστον, μετά το 2018, με σκληρά μέτρα, χωρίς ευνοϊκό δάνειο και χωρίς διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Η χώρα δεν έχει τραπεζικό σύστημα. Βλέπετε τί συνέβη στην Εθνική Τράπεζα, τί συμβαίνει στην Τράπεζα Πειραιώς. Έχει εκχωρηθεί πλήρως η εποπτεία, όχι σε ξένους θεσμούς, αδιαφανώς σε ιδιώτες, εν τέλει, που δεν τους γνωρίζουμε.

Δεν έχει στρατηγική, δεν έχει εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας. Θέλω να ελπίζω ότι κάποιοι δεν θα εμπλέξουν και θέματα μείζονα, ιστορικά, εθνικής σημασίας, όπως το Κυπριακό, καθιστώντας τα συμπλήρωμα ενός τεχνητού σκηνικού ρήξης, εάν επιλεγεί το δεύτερο από τα σενάρια για τα οποία μίλησα.

Η μόνη λύση είναι οι εκλογές, η αλλαγή συσχετισμών, μια νέα κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας των δημοκρατικών, ευρωπαϊκών δυνάμεων με τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ να καλείται να μετάσχει, και ελπίζουμε να το δεχθεί και να μη ανέβει στα κεραμίδια της αντιμνημονιακής δημαγωγίας.

Όμως, το κύριο είναι να αντιληφθούμε ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που αφορούν τη μοίρα του τόπου με τα οποία δεν μπορεί να παίζει κανείς. Πράγματα εν ου παικτοίς.

Και εκείνο το οποίο πια είναι κοινή συνείδηση, κοινή πεποίθηση, είναι ότι η επαναδιαπραγμάτευση που χρειάζεται ο τόπος προκειμένου να αποκτήσουμε δημοσιονομικό χώρο αναπνοής, έναντι μεταρρυθμίσεων, μπορεί να κάνει μόνο μια κυβέρνηση που είναι αξιόπιστη διεθνώς, είναι αξιόπιστη εσωτερικά και έχει πίστη σε αυτό που κάνει.

Ε, αυτές οι προϋποθέσεις, δεν υπάρχουν. Η παραμονή σας στην εξουσία επιδεινώνει τη βλάβη. Έχετε εθνική ευθύνη να πάρετε πρωτοβουλίες απεμπλοκής. Τώρα, είστε γαντζωμένοι στη νομή της εξουσίας. Είναι μια προσωρινή απόλαυση με μεγάλο εθνικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit