ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ,τ.Υπ.Α.Α.Τ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ομιλία

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
τ. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Βουλευτής Ν. ΠΕΛΛΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η ομιλία του Γιώργου Καρασμάνη στην ολομέλεια της Βουλής για τον προϋπολογισμό του 2017

“Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, χθες και προχθές άκουσα από τους συναδέλφους της Συμπολίτευσης ότι μαζί ψηφίσαμε το καλοκαίρι του 2015 τη συμφωνία. Ε, όχι κύριοι συνάδελφοι! Εμείς ψηφίσαμε το πλαίσιο για το πώς θα πρέπει να κινηθούν οι δείκτες, αλλά και οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις της οικονομίας.

Το πλαίσιο δίνει πολλές δυνατότητες και ευλυγισία, παρέχει μεγάλη ευχέρεια για πολλές επιλογές. Δεν είναι οδικός χάρτης για το πώς θα πρέπει να επιτευχθούν οι επιδιωκόμενοι στόχοι.

Γνωρίζει ο ελληνικός λαός κάτω από ποιες προϋποθέσεις και συνθήκες εμείς δώσαμε την θετική μας ψήφο και επιτελέσαμε το εθνικό μας καθήκον. Δεν ψηφίσαμε τα μέτρα. Δεν συμφωνήσαμε μαζί το μείγμα της οικονομικής πολιτικής που εσείς εφαρμόζετε. Και ακριβώς εξαιτίας αυτής της δικής σας ερασιτεχνικής πολιτικής, των ατέρμονων και αναποτελεσματικών διαπραγματεύσεων, του ολέθριου εθνικού λάθους του δημοψηφίσματος και άλλων χειρισμών, καταφέρατε να αναδείξετε το 2015 ως τη χειρότερη χρονιά από τη Μεταπολίτευση. Άλλωστε, αυτό αποτυπώνεται και στους δύο προϋπολογισμούς, του 2016 και του 2017, που έχετε καταρτίσει.

Το κόστος που φορτώσατε στις πλάτες του ελληνικού λαού είναι βαρύ κι ασήκωτο και μετριέται σε δεκάδες δισεκατομμύρια. Δεν έχω τον χρόνο να το αναλύσω. Ενδεικτικά θα αναφέρω μόνο, τα 9 δισεκατομμύρια των μέτρων για την περίοδο 2015-2018, εκ των οποίων τα 6 εκατομμύρια επιβλήθηκαν το 2015 και το 2016. Και το σημαντικότερο, υποθηκεύσατε την εθνική μας περιουσία για ενενήντα εννιά χρόνια, μετατρέποντας την Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο-παρία. Αλήθεια, δεν είχατε το δικαίωμα. Υποθηκεύσατε όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον της νέας γενιάς.

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, στην Επιτροπή Οικονομικών τοποθετήθηκα επαρκώς στα βασικά σημεία, αυτά δηλαδή που αποκαλύπτουν την ανελέητη φοροεισπρακτική φιλοσοφία του Προϋπολογισμού για το 2017.

Επιτρέψτε μου, λοιπόν, σήμερα να επικεντρώσω την ομιλία μου στο αγροτικό κομμάτι, για το οποίο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επιχείρησε να μας παρουσιάσει μια ειδυλλιακή εικόνα. Μαύρη χρονιά ήταν, για τους αγρότες ειδικότερα, το 2015. Μια από τα ίδια θα είναι και ο απολογισμός για το 2016. Γιατί; Κατ’ αρχάς διότι χάθηκαν κοινοτικοί πόροι 900 εκατομμυρίων ευρώ από το προηγούμενο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013. Βλέπετε, ο κύριος Υπουργός έπρεπε να «τρέξει» το πρόγραμμα αυτό με ταχύτητα φωτός για να το αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο. Προτίμησε, όμως, να ασχοληθεί με άλλα σοβαρότερα θέματα, όπως τις διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, το ολέθριο δημοψήφισμα, τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Και αλήθεια, τι έκανε μετά την επανεκλογή του τον Οκτώβριο του 2015; Απλώς μετέφερε τα κονδύλια αυτά των 900 εκατομμυρίων ευρώ στο νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, κουτσουρεύοντάς το κατά 21%, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ανάπτυξη και την εθνική μας οικονομία.

Και να ήταν μόνο αυτό! Και από το καινούριο πρόγραμμα των 6 δισεκατομμυρίων δεν έχει απορροφηθεί μέχρι σήμερα ούτε ένα ευρώ, στερώντας από τον αγροτικό μας κόσμο τεράστια ποσά, τα οποία μάλιστα έχουν πολλαπλασιαστικό χαρακτήρα για την τόνωση τόσο της τοπικής όσο και της εθνικής μας οικονομίας. Εξυπακούεται ότι ταυτόχρονα έχει στερήσει την πολύτιμη ρευστότητα από τη χειμαζόμενη αγορά. Την ίδια ώρα, αυξάνονται άμεσοι, έμμεσοι φόροι, εισφορές, ΦΠΑ, ενώ αντίθετα μειώνονται οι μισθοί, οι συντάξεις και το διαθέσιμο εισόδημα.

Όμως, ο κύριος Υπουργός στη συγκινητική του προσπάθεια να τα παρουσιάσει όλα ρόδινα, είπε ότι οι αγρότες δεν θα πληρώσουν φόρο, απεναντίας θα πάρουν φόρο πίσω. Αλήθεια, έτσι λένε τώρα την αύξηση του ΦΠΑ από το 13% στο 24%, την αύξηση των φορολογικών συντελεστών από το 13% στο 22- 45%, τον υπερδιπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών, την κατάργηση της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου -που το διπλασιάζει-, τη μείωση της σύνταξης κατά 60% του αγρότη συνταξιούχου, που αν καλλιεργήσει κάποια στρεμματάκια για να συμπληρώσει το εισόδημα, επιπλέων θα του επιβληθεί μάλιστα και φορολογικός συντελεστής 22%; Ή μήπως ως εκ θαύματος έχει μετεξελιχθεί σε μείωση φόρου ο χαρακτηρισμός των επιδοτήσεων ως καθαρό εισόδημα και η φορολόγησή τους από το πρώτο ευρώ ενώ αποτελούν αντισταθμιστικές πληρωμές και δεν φορολογούνται;

Να θυμίσω εδώ ότι τον Νοέμβριο του 2014 ως Υπουργός είχα δηλώσει ότι για μένα, η φορολόγηση των επιδοτήσεων αποτελεί «κόκκινη γραμμή».

Ανάλογη δήλωση υπήρξε και από τον τότε Πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά.

Να υπενθυμίσω, επίσης, ότι ως Υπουργός μείωσα τον φορολογικό συντελεστή στα αγροτικά φωτοβολταϊκά στο μισό, από το 26% στο 13%. Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος και βλέπω απέναντί μου τον κ. Σταμάτη, σε συνεργασία με τον κ. Σταμάτη καταφέραμε να υλοποιήσουμε αυτήν την μείωση του φορολογικού συντελεστή στα αγροτικά φωτοβολταϊκά. Ενώ εσείς, κύριοι της Κυβέρνησης, καθιστώντας πλέον ασύμφορη την αγροτική παραγωγή ουσιαστικά δημεύετε το αγροτικό εισόδημα.

Άκουσα ακόμη από τον κύριο Υπουργό να ισχυρίζεται ότι με δική του απόφαση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020 εκχωρεί το 37% στις δεκατρείς Περιφέρειες. Δεν χρειάζεται να τον διαψεύσω σήμερα. Το έχω κάνει κατ’ επανάληψη και με στοιχεία. Απλώς το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Καταθέτω στα Πρακτικά την ομιλία μου στο Υπουργικό Συμβούλιο της 15ηςΟκτωβρίου του 2014 με αντικείμενο το συγκεκριμένο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης όπου ανέπτυξα όλα τα μέτρα και τα αντίστοιχα κονδύλια, καθώς και την ομιλία μου της 17ης Δεκεμβρίου του 2014 στο Αγροτικό Αναπτυξιακό Συνέδριο με το ίδιο αντικείμενο, παρουσία εκπροσώπων παραγωγικών φορέων αλλά και εκπροσώπων της Περιφέρειας που άκουσαν ότι εκχωρούμε το 1/3 του Προγράμματος, δηλαδή 1.800.000.000 στις Περιφέρειες.

(Στο σημείο αυτό ο Βουλευτής κ. Γεώργιος Καρασμάνης καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα έγγραφα, τα οποία βρίσκονται στο Αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και Πρακτικών της Βουλής)

Επίσης, ο κύριος Υπουργός εμφάνισε προχθές ως ρόδινη την κατάσταση, επί των ημερών του βέβαια, στον ΕΛΓΑ. Θα εννοεί προφανώς ως επιτυχία το ότι ο ΕΛΓΑ δεν λειτουργεί! Οι γεωπόνοι είναι σε συνεχείς απεργίες. Εκτιμήσεις ζημιών δεν γίνονται και αυτό όταν την τελευταία διετία είχαμε τεράστιες ζημιές από ακραία καιρικά φαινόμενα που προκάλεσαν ακαρπία αλλά και φυτικές και ζωικές ασθένειες που δεν έχουν καλυφθεί.

Θα έπρεπε συνεπώς αντί να κομπορρημονεί, να απολογηθεί στους αγρότες και κτηνοτρόφους, διότι αντί να επιμείνει για την ενδυνάμωση του ΕΛΓΑ που προβλέπεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 - 2020, Μέτρο 17, για την αντιστάθμιση της απώλειας εισοδήματος από ακραία καιρικά φαινόμενα, άφησε και χάθηκαν 200.000.000 κοινοτικοί πόροι.

Και ακόμη, ταυτόχρονα θα έπρεπε να απολογηθεί στους νέους αγρότες, γιατί για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν εφάρμοσε την απόφαση την οποία πήραμε τον Οκτώβρη του 2014 και την είχαμε ανακοινώσει στους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, ότι θα αυξήσουμε την αξία των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης στην ανώτατη αξία του δικαιώματος κάθε Περιφέρειας.

Να του θυμίσω ότι εμείς διασφαλίσαμε την εξισωτική αποζημίωση για το 2014 – 2020 ύψους 500.000.000, Κανονισμός 1378, που δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 2014, στη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Γεώργιος Λαμπρούλης): Κύριε Καρασμάνη, ολοκληρώστε, σας παρακαλώ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Ολοκληρώνω, κύριε Πρόεδρε.

Σε ό,τι αφορά, δε, τα πρόστιμα τον πληροφορώ ότι το 2014 δεν μας επιβλήθηκε ούτε ένα ευρώ.

Τέλος, θέλω να τον ρωτήσω: τον Οκτώβριο του 2015, όταν ήρθε η Κομισιόν και μας απέδωσε, όπως λέει, τα εύσημα σε ποιες εκτάσεις βοσκοτόπων έκανε έλεγχο; Μήπως σε αυτές που εμείς σε εσάς παραδώσαμε, ενώ εσείς δεν τις έχετε αυξήσει ούτε κατά ένα στρέμμα;.

Η δική μας, λοιπόν, εργασία - προσπάθεια εξάλειψε αυτό το επώδυνο αγκάθι των προστίμων. Εσείς, κύριε Υπουργέ, το μόνο που ξέρετε, είναι να κάνετε μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.

Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε, για την ανοχή του χρόνου.”ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 12 / 12 / 2016

Καποδιστρίου 10, 58 100 Γιαννιτσά, Τηλ:23820.24220, 23820.83228, FAX:23820.82761
Υποσμηναγού Γιάκα 4, 58 200 Έδεσσα. Τηλ: 23810.26080, FAX: 23820.82761Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit