"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΓΙΑΝΝΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ-ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ:Η ώρα της αλήθειας έφθασε ...



Η ώρα της αλήθειας έφθασε ...

Η εντεινόμενη σκλήρυνση της στάσης των δανειστών της χώρας αποτελεί αναμφισβήτητα έκφραση της γερμανικής επιρροής στην Ευρώπη πού εκφράζει όμως παράλληλα και τη γερμανική λογιστική αντίληψη περί τής οικονομίας και τού ελληνικού προβλήματος. Σύμφωνα με τη λογική αυτή οι Έλληνες οφείλουν και είναι ανήκουστο, σύμφωνα επίσης και με την προτεσταντική ηθική, να μυν εκπληρώνουν παράλληλα τις υποχρεώσεις τους ως αντισυμβαλλόμενοι και να θεωρούν ένα νόμιμα συμφωνηθέν χρέος ως επονείδιστο κι απεχθές ζητώντας κατ’ ελάχιστον την αναδιάρθρωση ή απομείωση του. Η λογική αυτή ενισχύεται ακόμα από την εξοργιστικά πολυτελή διαβίωση των Ελλήνων τις τελευταίες δεκαετίες με «ξένα κόλλυβα», από την δυνατότητά τους να επιβιώνουν σήμερα παρά τα δυσβάσταχτα σε βάρος τους βάρη ακόμα και χωρίς τραπεζικές καταθέσεις, από την δυνατότητά τους να συντηρούν ακίνητη περιουσία και να επιμένουν «να διατηρούν αμύθητες καταθέσεις σε τράπεζες τού εξωτερικού».

Συνεπώς, με βάση τα παραπάνω, καμμιά διευκόλυνση δεν μπορούμε να περιμένουμε σε οποιοδήποτε επίπεδο αφού το σχέδιο είναι οι Έλληνες να κάνουν «αυτό πού πρέπει» με κάθε θυσία. Εάν όμως αυτή επικρατήσει σαν κατεύθυνση, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα επιτείνει μόνο την πτωχοποίηση της Ελλάδας, αλλά θα συντελέσει στον οικονομικό και κοινωνικό της αφανισμό αφού θα έχει σαν αποτέλεσμα την απώλεια της ιδιοκτησίας και τού ελέγχου τόσο των παγίων των ελληνικών επιχειρήσεων και του ελληνικού δημοσιού, όσο και τής ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων πολιτών. Η Ελλάδα τότε θα είναι μια χώρα κατοικούμενη από πολίτες ζόμπυ (αυτό ήδη καταφαίνεται κι από την παθητική συμμόρφωση των πολιτών με κάθε νέο σε βάρος τους μέτρου) κατευθυνόμενους από τούς ξενόφερτους αφεντάδες τους. Θα επικρατήσει δε αυτή η κατεύθυνση εάν το πολιτικό προσωπικό της χώρας συνεχίσει να κινείται στον ίδιο δρόμο τής υποτέλειας αποδεχόμενο περαιτέρω θυσίες τού Ελληνικού λαού τόσο για την δημοσιονομική σταθεροποίηση όσο και κυρίως για την εξυπηρέτηση τού δημόσιου χρέους πού, όμως, και τα δύο βυθίζουν στα τάρταρα κάθε προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης.

Αντί, λοιπόν, λογικής επικρατεί τελευταία ο παραλογισμός με τις εντεινόμενες φήμες περί πρόωρων εκλογών. Ενώ είναι σαφές ότι μια τέτοια προοπτική θα ευνοούσε πολιτικά μόνον τον Τσίπρα πού θα βρισκόταν στη Βουλή ως αξιωματική αντιπολίτευση με μια ισχυρή ομάδα πραιτωριανών λόγω του καθεστώτος της ασταυρείας μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο και τής βεβαιότητας σύντομα επαναληπτικών εκλογών με απλή αναλογική, όπως είναι επίσης βέβαιο ότι κάτι τέτοιο θα έβλαπτε σοβαρά τον τόπο. Μια κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ και Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα είχε να αντιμετωπίσει επίσης την προπεριγραφείσα γερμανική λογική που δεν θα έκανε καμιά μα καμιά υποχώρηση που δεν θα μπορούσε να την δικαιολογήσει στους Γερμανούς πολίτες όταν μάλιστα η κυβέρνηση Τσίπρα (κατά γενική Ευρωπαϊκή αλλά και αμερικανική δημόσια ομολογία) άριστα και χωρίς πρόβλημα δεχόταν μέχρι τότε αμαχητί όλες τις απαιτήσεις των δανειστών. Το ίδιο ακριβώς θα συνέβαινε και με τούς λοιπούς Ευρωπαίους ηγέτες πού έτσι κι αλλιώς ακολουθούν πειθήνια τις γερμανικές θέσεις και μάλιστα και για τούς ίδιους προαναφερθέντες λόγους.

Συνεπώς η ΝΔ καλείται να εξηγήσει με τι ανταλλάγματα θα ζητήσει από τούς δανειστές μείωση των φορολογικών συντελεστών πού συνεπάγεται και μείωση των φορολογικών εσόδων. Μήπως με περαιτέρω συμμάζεμα των κρατικών δαπανών που ήδη σήμερα κρατά καθηλωμένα πυροσβεστικά κι αστυνομικά οχήματα, στρατιωτικά τανκς και μέσα μεταφοράς προσωπικού και υλικού (ιδιαίτερα ενόψει της έκρυθμης κατάστασης με την Τουρκία αλλά και την Αλβανία) και στερεί από τα αστυνομικά τμήματα και άλλες δημόσιες υπηρεσίες ακόμα και χαρτιού Α4 για ζωτικές ανάγκες τής λειτουργίας τους; Ας μη κοροϊδευόμαστε: σχέδιο η νέα συμπαράταξη δεν έχει (αφού ως συμπαράταξη θα πρέπει να δημιουργήσει κοινές θέσεις) και καλά θα κάνει να δανειστεί μία από τις παρακάτω λύσεις:

Η ΝΔ να προκαλέσει παρέμβαση τού Προέδρου τής Δημοκρατίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας με Πρωθυπουργό εξωκοινοβουλευτική πολιτική προσωπικότητα χωρίς προηγούμενη πρωθυπουργική θητεία πού να έχει γνώση τής διεθνούς και ιδιαίτερα της Ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής και να χαίρει τής εκτίμησης της. Σε μία τέτοια κυβέρνηση απαιτείται η τοποθέτηση δοκιμασμένων τεχνοκρατών στα καίρια παραγωγικά Υπουργεία ενώ η συμμετοχή πολιτικού προσωπικού σε άλλα να μην υπονομεύει το έργο τού βασικού κορμού της κυβέρνησης. Παράλληλα, μία τέτοια κυβέρνηση θα πρέπει να στηρίζεται σε ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία με την λευκή εντολή να σχεδιάσει, διαπραγματευθεί κι εκτελέσει ένα αποτελεσματικό σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση πού στηρίζεται στους ακόλουθους άξονες: (α) άμεση επαναδιαπραγμάτευση τού δημόσιου χρέους με τούς δανειστές στη βάση σημαντικής επιμήκυνση των ωριμάνσεων και περιόδου χάριτος τουλάχιστον δεκαπενταετούς διάρκειας (το ΔΝΤ έχει προτείνει περίοδο χάριτος 40 ετών!) με κλειδωμένο επιτόκιο, (β) δραστική μείωση των φορολογικών συντελεστών στο 12,5% και σταθερό φορολογικό σύστημα για 15 χρόνια, δραστικά κι αμέσου εφαρμογής κίνητρα για την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, την παροχή εγγυήσεων για την ακώλητη λειτουργία ελληνικών και ξένων επενδύσεων, την γιγαντιαία αύξηση του ΠΔΕ για την εκτέλεση έργων υποδομών με αποτέλεσμα την δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα, (γ) ολοκλήρωση κάθε απαραίτητης μεταρρύθμισης που να καθιστά ανταγωνιστική την Ελληνική οικονομία περιλαμβανομένης της μεταρρύθμισης στα εργασιακά, στην παιδεία και στην ασφάλιση με άμεση κατάργηση τού επαίσχυντου νόμου Κατρούγκαλου και μετά από εθνικό διάλογο με τους συνταξιούχους και κάθε άλλη εμπλεκόμενη παραγωγική τάξη και (δ) παροχή σημαντικών εθνικών εγγυήσεων στους δανειστές που θα εγγυώνται με συγκεκριμένη φόρμουλα υλοποίησης τα αποτελέσματα τού προτεινόμενου εθνικού σχεδίου ανάκαμψης. Οι πόροι για την υλοποίηση τού σχεδίου αυτού θα εξευρεθούν τόσο από την απόδοση των προτεινόμενων μέτρων στη βάση τής λογικής των δυναμικών ισοδυνάμων όσο κι από την καταβολή στη χώρα μας από τούς δανειστές προκαταβολικά τού ποσού των 32 δισ. Ευρώ πού έχουν ήδη συμφωνηθεί και δεν έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα. Βασικό εργαλείο στη νέα διαπραγμάτευση θα είναι η δυναμική μίας τέτοιας Ελληνικής κυβέρνησης και η μεταφορά των συζητήσεων στο επίπεδο των εθνικών κοινοβουλίων των δανειστών κρατών ώστε να μεταφερθεί το βάρος τής συνεννόησης απευθείας στους Ευρωπαίους πολίτες, κάτι πού θα δημιουργούσε ευεργετικό άλλοθι και για τις Ευρωπαϊκές πολιτικές ηγεσίες.

Σε περίπτωση αποτυχίας μίας τέτοιας προσπάθειας η ίδια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας θα πρέπει να έχει έτοιμο ένα σχέδιο Β’ πού θα προβλέπει προσωρινή έξοδο της Ελλάδας από την ζώνη τού Ευρώ για μια τουλάχιστον δεκαπενταετία με όρους όπως την εισαγωγή παράλληλου νομίσματος για τις εσωτερικές συναλλαγές, την εφαρμογή των ίδιων μέτρων πού περιγράφονται παραπάνω, την άμεση καταβολή τού ανωτέρω ποσού των 32 δις Ευρώ από την πλευρά των δανειστών, την επιμήκυνση των ωριμάνσεων τού ελληνικού δημόσιου χρέους, την συμφωνία περιόδου χάριτος εξυπηρέτησης τού χρέους επίσης δεκαπέντε ετών με κλειδωμένο επιτόκιο, τις λεπτομέρειες συνεργασίας τής Ελλάδας με τις λοιπές χώρες τής ζώνης τού Ευρώ και την παροχή εγγυήσεων για την διασφάλιση εφαρμογής των διεθνών συνθηκών και διατήρησης των εδαφικών μας συνόρων πού είναι κι ευρωπαϊκά σύνορα, την διαδικασία επανένταξης στη ζώνη τού Ευρώ, κ.α.

Τέλος, σε περίπτωση αποτυχίας κι αυτής τής προσπάθειας – πού μόνο από κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μπορεί να γίνει – ο Ελληνικός λαός πρέπει να είναι έτοιμος για μια ασύνταχτη έξοδο της χώρας από τη ζώνη του Ευρώ με ο,τι οδυνηρές συνέπειες αυτό μπορεί να έχει τόσο για την Ευρωπαϊκή της προοπτική όσο και για την διατήρηση των γεωπολιτικών της πλεονεκτημάτων και τέλος για την ευημερία τού λαού της.

Αν δεν γίνει τίποτε από όλα αυτά η χώρα με οποιαδήποτε κυβέρνηση θα σέρνεται στον ίδιο δρόμο τού οικονομικού και κοινωνικού μαρασμού και τής υποτέλειας με εθνικούς κινδύνους να την απειλούν βάσιμα και με κίνδυνο στην εθνική της υπόσταση. Συνεπώς η ρήξη με το Ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο (προτιμότερα η δημιουργική ρήξη) φαίνεται αναπόφευκτη. Το πλεονέκτημα τής πολιτικής τής ρήξης το είχε (;) μέχρι σήμερα η ελληνική αριστερά. Όπως όμως συμβαίνει και σε ολόκληρη την Ευρώπη, μήπως πρέπει και οι συντηρητικές και φιλελεύθερες δυνάμεις στη χώρα μας να εξοικειωθούν με αυτή την προοπτική;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ