ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-U.S.A.'s interesting latest..-Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πρωτοπόρο στην έμπρακτη κοινωνική προσφορά..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,τ.Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως άρθρο..-Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης..-Κρήτη:Γαστρονομικός Περίπλους:πλήρης αναγνώριση της προσφοράς της κ. Βαγγελιώς Κασσαπάκη!!..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ σύναξις..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ, Δικηγόρου Αθηνών,άρθρο:Η ευθύνη των Ευρωπαίων φορολογουμένων για τις επιλογές των προυχόντων τους
Δεν θα πληρώνουν οι Ευρωπαίοι τις συντάξεις των Ελλήνων μας έλεγαν τα κονκλάβια των δανειστών στα μέσα χρόνια του μνημονίου κι ασφαλώς ένα δίκιο το είχαν.

Για μισό λεπτό όμως. Η διαδικασία των μνημονίων είναι μια προσπάθεια επιβεβλημένη απ τους δανειστές για α) την εξασφάλιση της επιστροφής των δανεικών που μας δάνεισαν ή…β) πείραμα για την ηθική εξιλέωση της αμαρτωλής Ελλάδας;

Και η ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας πως χωρεί εδώ; Πρέπει να διευκρινιστεί αυτό. Γιατί αν είναι το 2ο, όπως αφήνει η συμπεριφορά του Σόιμπλε να εννοηθεί, μάλλον πρέπει να θυμώσουμε. Αν πάλι είναι το 1ο έχουμε άλλο πρόβλημα! Ναι κύριοι δανειστές, ασφαλώς να πάρετε τα λεφτά σας πίσω. Από μια χώρα που θα έχετε όμως πρώτα θωρακίσει και θα έχει πλεόνασμα να σας πληρώνει.

Αν όμως, όπως όλα δείχνουν -και το ίδιο το ΔΝΤ έχει παραδεχθεί- το μείγμα των μέτρων σας είναι αποτυχημένο και η Ελλάδα ΔΕΝ ορθοποδεί, δηλαδή δεν μπορεί να σας πληρώνει δανεικά χωρίς να αιμορραγεί και να εξευτελίζεται ο πληθυσμός της, τότε τα πράγματα αλλάζουν:

Οι φορολογούμενοι σας, που μέχρι σήμερα ισχυρίζεστε ότι πλήρωναν για τις συντάξεις των Ελλήνων, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ συνέπειες για το ότι οι εκλεγμένοι αρχηγοί των κρατών τους (Γερμάνια, κλπ) επέλεξαν αποτυχημένο πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας. Θα πληρώσουν τα σπασμένα του Κου Σόιμπλε στην αποικία που λέγεται Ελλάδα. Νομίζω απλή λογική είναι. Εφόσον οι εταίροι δανειστές μπήκαν στα χωράφια της χώρας και την συνδιοικούν, δεν μπορεί να προσδοκούν μόνο στα οφέλη της τυχόν ανάπτυξης, με την απόσβεση των δανείων τους κλπ.

Θα ευθύνονται και στη χασούρα, στην περίπτωση -λέμε τώρα- που η συνταγή του κου Σόιμπλε και του ΔΝΤ να «αναπτύξουν» τη χώρα με φόρο απ το πρώτο ευρώ και τέλη επιτηδεύματος αποτύχει!

Γιατί οι πεφωτισμένοι δανειστές με τέτοιες ανοησίες προσπάθησαν να «ανανήψουν» τη χώρα. Τις οποίες σύσσωμες οι κυβερνήσεις των ετών 2010-2016 ασπαστήκαν.

Ειδικά την περίοδο 2012-2014 ψηφίστηκε και διασφαλίστηκε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της ανήκουστης σε όλα τα χρονικά φορολογίας, το οποίο βρήκε έτοιμο ο Σύριζα και το εφαρμόζει απνευστί χωρίς πολιτικό κόστος.

Στο δημοσιονομικό κομμάτι λοιπόν η Ελλάδα έχει παραδώσει πνεύμα με τρομακτικές περικοπές σε μισθοσυντάξεις –κυρίως ιδιωτικού τομέα- και σωρεία φορών. Αν θέλουν οι δανειστές πλέον να πιέσουν, ας το κάνουν στο κομμάτι των μεταρρυθμίσεων ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.

Ενώ όμως μιλούν για μεταρρυθμίσεις αόριστα, στο τέλος, πάντα επιβάλλουν οικονομικές θυσίες, είτε με μειώσεις αποδοχών είτε με φόρους. Αν ο Σόιμπλε λοιπόν έχει θέμα ηθικό με την Ελλάδα, ας το αναζητήσει άλλου κι όχι μέσα απ’ την πολιτική.

Ασφαλώς και λόγω των μνημονίων υπήρξαν σπουδαίες μεταρρυθμίσεις στη χώρα, όπως πχ η σύνδεση των εισφορών με το εισόδημα κ.α.

Όμως το δημοσιονομικό και αναπτυξιακό κόστος των μνημονίων εις βάρος της χώρας υπήρξε τόσο τρομακτικό, που ασφαλώς μπορούμε να πούμε ότι θα ήταν προτιμότερο να είχαμε το παλιό καθεστώς, εάν και εφόσον μπορούσε φυσικά να συντηρεί θέσεις εργασίας και μια στοιχειώδη οικονομική δραστηριότητα στη χώρα.

Αν πάλι οι δανειστές θέλουν λεφτά και δεν μπορούν να τα εισπράξουν, ας βάλουν μια εισφορά στα εμβάσματα εξωτερικού στις ευρωπαϊκές τράπεζες να τελειώνουμε. Να εισπράξουν από κει ένα μεγάλο μέρος του χρέους, ένα ακόμα ισόποσο κομμάτι του χρέους να το επωμιστούν οι πολίτες των χωρών των δανειστών – που χειροτέρευσαν την θέση της Ελλάδας με τα αποτυχημένα προγράμματα – το χρέος να πέσει κατά 60-70% και να προχωρήσει επιτέλους η Ελλάδα σε ότι θέλει να κάνει, χωρίς βαρίδια.

Έτσι κανείς δε θα κατηγορήσει την Ελλάδα για προνομιακό χάρισμα, άλλα ούτε και θα μπορεί καμιά χώρα να ζητήσει εύκολα αντίστοιχη χάρη. Κι ας μπει και ρήτρα απαγόρευσης προσλήψεων και αθρόων συνταξιοδοτήσεων στο δημόσιο, χωρίς τη γνώμη των δανειστών, αν κριθεί αναγκαίο, να ξεμπερδεύουμε.

Καμιά σημασία λοιπόν δεν έχει αν βγούμε στις αγορές, καμιά σημασία δεν έχει αν μειωθεί το χρέος αορίστως, αν:

α. δεν μειωθούν τα δημόσια βάρη στη χώρα, δηλαδή να επανέλθει αφορολόγητο στα 10.000, φλατ ταξ στο εισόδημα 15%, εισφορές επίσης 15% το πολύ, έμμεσοι φόροι και λοιπά τέλη μείον 50% από το σημερινό χάλι.

β. δεν διαγράφουν οι τόνοι χρεών των μικρομεσαίων Ελλήνων, που οι δανειστές έχουν το θράσος να μπλοκάρουν και αυτές, ενώ είναι προϋπολογισμένη και αμελητέα η επίπτωση της στα δημόσια οικονομικά. Άλλα οι δανειστές μάλλον θέλουν τον ένα στους δυο Έλληνες να παραμένει έντρομος κι αδύναμος λόγω χρεών.

γ. δεν δούμε αμέσως μετά σωρεία επιχειρήσεων να δραστηριοποιούνται και δουλειές να ανοίγουν. Aπο PSI κι αποτυχημένες πομφόλυγες χορτάσαμε.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, ότι στο ευρωπαϊκό δικαιικο κεκτημένο και ασφαλώς κατά το ελληνικό Σύνταγμα, η προστασία της αξιοπρέπειας των Ευρωπαίων πολιτών και η λελογισμένη συνεισφορά τους στη φορολογία έχουν παγιωθεί εδώ και πολύ καιρό.

Ένας ευρωπαϊκός κώδικας φορολογίας που λανσάρεται τελευταία δεν το αναφέρει αυτό πουθενά βέβαια, άλλα μάλλον βγήκε στα πλαίσια της νοοτροπίας Σόιμπλε και γι’ αυτό πρέπει να απορριφτεί κλοτσηδόν.

Η κατάργηση του αφορολογήτου, και η διατήρηση σωρείας επιβαρύνσεων στην πλειοψηφία των πολιτών, μέτρα στα όποια κυρίως στηρίζεται η τρόικα για είσπραξη, βάλλουν ευθέως κατά των αρχών αυτών. Και ασφαλώς κατά κάθε έννοιας ανάπτυξης και ευημερίας.

Και καλά το ΔΝΤ είναι Αμερικανοί, δεν ξέρουν από Στρασβούργο και ευρωπαϊκά κεκτημένα. Άλλα οι εταίροι μας να ξέρουν και να ομολογούν ότι ο απλός λαός στην Ελλάδα υποφέρει ανεπιστρεπτί και να συνεχίζουν την πολιτική αφαίμαξης πάει πολύ.

Οι πλουσιότερες δανείστριες χώρες μπορούν κάλλιστα να βοηθήσουν την Ελλάδα, καθώς σε αυτές οφείλουμε το κύριο μέρος του χρέους, με άφεση ενός μέρους αυτού, που δεν θα βλάψει τις μικρότερες χώρες.

Μόνη ευθύνη πλέον της χώρας μας είναι οι μεταρρυθμίσεις προς την κατάργηση της πολυνομίας, διαφθοράς και γραφειοκρατίας και της εξασφάλισης αξιοπρεπούς επίπεδου διαβίωσης των χειμαζόμενων πολιτών.

Κάθε εργοδότης, κάθε εργαζόμενος, κάθε πρωθυπουργός κι ακόμα και πλανητάρχης έχει κάποιο συμβατικό χρόνο ανοχής, για να δείξει τι αξίζει.
Εν προκειμένω η χώρα μας κυβερνάται και φορολογείται -τη ανοχή των ευπόρων κυβερνώντων μας – μας επί 7 ολόκληρα χρόνια από γερμανική αρχή – όπως είναι φανερό πλέον, αφού έγραψε στα υποδήματα της και τον πρόεδρο της Αμερικής – τέως πλανητάρχη.

Επομένως η Ελλάδα είναι μια οιονεί γερμανική επαρχία. Χωρίς το δικαίωμα όμως ψήφου για τον… Καγκελάριο της! Πως θα αντιδρούσε μια γερμανική επαρχία λοιπόν που θα είχε επί 7 χρόνια τα αποτελέσματα των επιλογών Σόιμπλε;

Δηλαδή: 40% ανεργία, υπερφορολόγηση με τον ένα στους δυο να χρωστά στο δημόσιο και την υποχρέωση να συνεχιστεί αυτή η πολιτική για άλλα 10 χρόνια; Εγώ νομίζω ότι θα τον είχαν εξορίσει στην καλύτερη περίπτωση, για να μην πω κάτι χειρότερο.

Ο Σόιμπλε με τις εξωφρενικές δηλώσεις του για πλεονάσματα 3,5% για 10 χρόνια ακόμα, που άφησαν σύξυλους ακόμα και τους Ευρωπαίους συμμάχους του, παίζει πλέον με τις ζωές γενεών ολόκληρων ελλήνων και πρέπει η πλάκα του να σταματήσει άμεσα, με όποιο τρόπο χρειαστεί.

Έχει εξαντλήσει προ πολλού κάθε χρονικό όριο ανοχής στο πρόσωπο του.

* Ο κ. Κωνσταντίνος Παπακασόλας είναι δικηγόρος Αθηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit