ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Διεξαγωγή Εθνικής Συνδιάσκεψης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ..-Εισήγηση Π. Σκουρολιάκου στο Νομοσχέδιο για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής..-Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη..-U.S.A.'s latest news..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο....-EU latest..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:Κατατεθέντα Σχέδια/Προτάσεις Νόμων..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ..-Ένας, δύο, τρείς, πολλοί «μεγάλοι συνασπισμοί» (Με αφορμή τη Γερμανία)..-CANADA latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΒΑΣΙΛΗ ΒΙΛΙΑΡΔΟΥ: ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ


https://lawyalty.wordpress.com/2016/12/27/%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%B9/

"H καταπολέμηση μίας μεγάλης κρίσης, όπως η ελληνική, δεν επιτρέπεται να διαρκέσει πάνω από τρία χρόνια – όπου το πρώτο έτος λαμβάνονται όλα τα μέτρα (τα σωστά και όχι αυτά που μας επέβαλλε το ΔΝΤ, όπως άλλωστε το ίδιο παραδέχθηκε πολλές φορές – άρθρο), το δεύτερο ωριμάζουν και το τρίτο αποδίδουν.

Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, εάν δεν επιτύχει δηλαδή η εγχείριση λόγω του ανίκανου χειρουργού, ο οποίος έχει προφανώς την ευθύνη και όχι ο ασθενής, τότε η χώρα βυθίζεται στο χάος – ενώ οι Πολίτες δεν είναι πρόθυμοι πια να στηρίξουν κανένα μέτρο και καμία αλλαγή, όσο ορθολογική και αν είναι. Η αιτία είναι το ότι, αφενός μεν χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην Πολιτεία, καθώς επίσης την αισιοδοξία που απαιτείται, αφετέρου τρομοκρατούνται – ενώ χωρίς τη στήριξη τους τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει, ακόμη και αν η κυβέρνηση της έχει θεϊκές ικανότητες.

Με απλά λόγια, οι Πολίτες πανικοβάλλονται από τις συνεχείς μειώσεις των αμοιβών τους, τρομάζουν από τους διαρκώς αυξανόμενους φόρους, φοβούνται για τις καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία, τελματώνουν από την έλλειψη μελλοντικών προοπτικών, παραλύουν από την εξαθλίωση που διακρίνουν στο περιβάλλον τους εάν όχι στον εαυτό τους κοκ. – οπότε, μεταξύ άλλων, παύουν πια να αντιλαμβάνονται τι είναι σωστό και τι λάθος, αντιμετωπίζουν τους πάντες με καχυποψία, τραυματίζονται ψυχικά και εξουδετερώνονται πλήρως."


Οι βάρβαροι   22/12/2016
Βασίλης Βιλιάρδος
Ασφαλώς έχουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ασφαλώς το κράτος μας δεν λειτουργεί σωστά από αρκετές δεκαετίες τώρα. Ασφαλώς το μεγαλύτερο μας πρόβλημα είναι τα θεσμικά μας ελλείμματα (άρθρο), όπως άλλωστε συνέβαινε στην Κίνα, την άλλη μεγάλη «κοιτίδα» του πολιτισμού, επί δύο σχεδόν εκατονταετίες – ενώ όταν τα έλυσε, παραδόξως ο Μάο (ανάλυση), επανήλθε σε πορεία διεκδίκησης της παγκόσμιας ηγεμονίας, με πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Ασφαλώς ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας διεφθάρη από το πολιτικό σύστημα, από το πελατειακό κράτος καλύτερα, το οποίο «εγκαθιδρύθηκε» για να νέμονται ασύστολα την εξουσία ορισμένα κόμματα. Ασφαλώς οι αρτηριοσκληρωτικοί μηχανισμοί του δημοσίου, καθώς επίσης ορισμένοι διεφθαρμένοι συνδικαλιστές και συνδικάτα, πρόσφατα η δήθεν αριστερά, έχουν καταστρέψει την Ελλάδα – ενώ ασφαλώς ντρεπόμαστε για τα σκάνδαλα φοροδιαφυγής, διαπλοκής και διαφθοράς που συμβαίνουν, εξευτελίζοντας μας διεθνώς.

Ταυτόχρονα όμως είμαστε σίγουροι πως η γερμανική κυβέρνηση δεν ντρέπεται καθόλου για τα δικά της σκάνδαλα (άρθρο), για τις δικές της απάτες, από τη Deutsche Bank έως τη Siemens και τη Volkswagen, για τη δική της φοροδιαφυγή (ανάλυση), για την αχόρταγη απομύζηση των εταίρων της και για τη διαφθορά της – ενώ παριστάνει στους άλλους την ηθική, κουνώντας τους επιτιμητικά το δάκτυλο. Δυστυχώς ελάχιστοι γνωρίζουν πού οφείλεται η οικονομική της ισχύς (άρθρο) – οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεί ιδιαίτερα.

Από την άλλη πλευρά τώρα μπορεί μεν να υπερχρεωθήκαμε, με το δημόσιο χρέος μας να είχε φτάσει σχεδόν στο 130% το 2009 (όσο περίπου της Ιταλίας δηλαδή που όμως δεν δόθηκε «βορά» στο ΔΝΤ), αν και με εν μέρει τεχνητά διογκωμένα ελλείμματα, αλλά ο ιδιωτικός μας τομέας τότε, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών, ήταν υγιέστατος – σε σύγκριση τουλάχιστον με την Ιταλία, η οποία βιώνει μία τεράστια χρηματοπιστωτική κρίση, ενώ διατηρείται στη ζωή μόνο με τη Βοήθεια της ΕΚΤ που βέβαια την αρνήθηκε σε εμάς, κλείνοντας επί πλέον τις τράπεζες μας.

Από εκείνη την εποχή όμως και μετά, η χώρα κυριολεκτικά καταστράφηκε όχι με δική της ευθύνη, αλλά από τα εξοντωτικά μνημόνια που της επιβλήθηκαν – όπως έχουμε τεκμηριώσει με κάθε λεπτομέρεια, στηριζόμενοι σε διεθνείς μελέτες (ανάλυση). Εκτός αυτού «προδόθηκε» επανειλημμένα από ορισμένους δικούς της πολιτικούς – οι οποίοι, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα αφού δεν ρώτησαν καθόλου τους Έλληνες, υπέγραψαν τη θανατική της καταδίκη (άρθρο).
Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΩΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ

Περαιτέρω, όλοι γνωρίζουν ότι, η καταπολέμηση μίας μεγάλης κρίσης, όπως η ελληνική, δεν επιτρέπεται να διαρκέσει πάνω από τρία χρόνια – όπου το πρώτο έτος λαμβάνονται όλα τα μέτρα (τα σωστά και όχι αυτά που μας επέβαλλε το ΔΝΤ, όπως άλλωστε το ίδιο παραδέχθηκε πολλές φορές – άρθρο), το δεύτερο ωριμάζουν και το τρίτο αποδίδουν.

Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, εάν δεν επιτύχει δηλαδή η εγχείριση λόγω του ανίκανου χειρουργού, ο οποίος έχει προφανώς την ευθύνη και όχι ο ασθενής, τότε η χώρα βυθίζεται στο χάος – ενώ οι Πολίτες δεν είναι πρόθυμοι πια να στηρίξουν κανένα μέτρο και καμία αλλαγή, όσο ορθολογική και αν είναι. Η αιτία είναι το ότι, αφενός μεν χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην Πολιτεία, καθώς επίσης την αισιοδοξία που απαιτείται, αφετέρου τρομοκρατούνται – ενώ χωρίς τη στήριξη τους τίποτα δεν μπορεί να αποδώσει, ακόμη και αν η κυβέρνηση της έχει θεϊκές ικανότητες.

Με απλά λόγια, οι Πολίτες πανικοβάλλονται από τις συνεχείς μειώσεις των αμοιβών τους, τρομάζουν από τους διαρκώς αυξανόμενους φόρους, φοβούνται για τις καταθέσεις και τα περιουσιακά τους στοιχεία, τελματώνουν από την έλλειψη μελλοντικών προοπτικών, παραλύουν από την εξαθλίωση που διακρίνουν στο περιβάλλον τους εάν όχι στον εαυτό τους κοκ. – οπότε, μεταξύ άλλων, παύουν πια να αντιλαμβάνονται τι είναι σωστό και τι λάθος, αντιμετωπίζουν τους πάντες με καχυποψία, τραυματίζονται ψυχικά και εξουδετερώνονται πλήρως.

Ακόμη χειρότερα καταλήγουν σε τέτοιο βαθμό απόγνωσης από την πολιτική του σοκ και του δέους που τους ασκείται σταδιακά, ώστε δεν αντιδρούν ακόμη και όταν τους παίρνει κανείς το φαγητό από το τραπέζι τους ή τους κατάσχει το σπίτι που απέκτησαν με κόπους χρόνων – συμπεριφερόμενοι κυριολεκτικά όπως τα πρόβατα που οδηγούνται σιωπηλά στη σφαγή ή όπως εκείνοι οι δυστυχείς Εβραίοι που χρόνια μετά τα βασανιστήρια που είχαν υποστεί από τους ναζί, γύριζαν πίσω για να συγχωρεθούν από τους βασανιστές τους!
Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ

Συνεχίζοντας, μετά από εφτά χρόνια συνεχόμενης κατάρρευσης, μοναδικής ίσως στην παγκόσμια ιστορία, καθώς επίσης μίας διαρκούς εναλλαγής κυβερνήσεων, όπου ημία μετά την άλλη υποχρεώνεται να αποτύχει, καθώς επίσης να προδώσει την πατρίδα, τις αντιλήψεις και τα ιδανικά της, οι βάρβαροι επιμένουν στα βασανιστήρια, στα οποία έχουν υποβάλλει τους Έλληνες – παίζοντας ταυτόχρονα το παιχνίδι του καλού και του κακού, όπου τη μία φορά ο καλός είναι η Γερμανία (η Κομισιόν, η Γαλλία κοκ.), ενώ την άλλη το ΔΝΤ (οι Η.Π.Α.).

Σήμερα στο ρόλο του καλού είναι το ΔΝΤ, ο μπράβος των διεθνών τοκογλύφων δηλαδή, η οργάνωση που έχει βασανίσει δεκάδες χώρες στο παρελθόν λεηλατώντας τες και εξαθλιώνοντας τους Πολίτες τους – αφού τάσσεται ξαφνικά υπέρ της διαγραφής μέρους του χρέους, τεκμηριώνοντας πως δεν είναι βιώσιμο, αν και μέχρι πρόσφατα είχε εντελώς διαφορετικές απόψεις.

Στο ρόλο του κακού είναι όπως πάντα έμμεσα η Γερμανία η οποία, εκμεταλλευόμενη το δώρο προς τους συνταξιούχους που έδωσε ο πρωθυπουργός, καθώς επίσης έχοντας ήδη τη στήριξη του αντικαταστάτη του, έδωσε την εντολή στον ESM να τον ταπεινώσει και να τον εξευτελίσει – έτσι ώστε να «αδειάσει τη θέση» για τον επόμενο εκλεκτό της, ο οποίος έχει δηλώσει προκαταβολικά ότι θα αναλάβει την ιδιοκτησία των μνημονίων (άρα πως θα κάνει ότι ακριβώς του επιβάλλουν οι «Θεσμοί», γονατίζοντας «πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις»).

Η ταπείνωση έχει τη μορφή μίας επιστολής προς τον υπουργό οικονομικών, στον οποίο ο γερμανός διευθυντής του ESM ασκεί έμμεσα σκληρή κριτική για την επιλογή της κυβέρνησης να ασκήσει εθνικά κυρίαρχα δικαιώματα – δηλαδή να παραχωρήσει μονομερώς, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του, στην παροχή μέρους των πλεονασμάτων του 2016 στους συνταξιούχους. Η τιμωρία είναι η άρνηση της υπεσχημένης δόσης των περίπου 6 δις €, η οποία όμως θα καταλήξει ξανά στους δανειστές – αφού εντός των πρώτων επτά μηνών η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώσει υποχρεώσεις σε ξένους της τάξης των 12 δις €.

Εκτός αυτού η μη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, χωρίς την οποία η χώρα δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρόγραμμα της ΕΚΤ (QE), ενώ οι τράπεζες θα κινδυνεύσουν να καταρρεύσουν – καθώς επίσης η υπαναχώρηση στο θέμα των βραχυπρόθεσμων μέτρων για το χρέος. Όλα αυτά σημαίνουν φυσικά πως η Ελλάδα εκβιάζεται ασύστολα και ωθείται ξανά προς τη χρεοκοπία, οπότε στο GREXIT – ενώ ασφαλώς δεν συμβάλλουν στην εξυγίανση της οικονομίας της (αν και κανένας δεν μπορεί να την υποχρεώσει (άρθρο).

Για να αποφευχθεί η τιμωρία των βαρβάρων, ο υπουργός είναι υποχρεωμένος να στείλει μία απαντητική επιστολή, στην οποία να ζητάει συγνώμη, να κάνει δήλωση μετάνοιας και αλλαγής πολιτικών φρονημάτων – έμμεσα να γονατίσει ξανά μπροστά από τον κ. Σόιμπλε, χωρίς όμως να είναι βέβαιος εάν τελικά του δώσει άφεση αμαρτιών. Επομένως η απαίτηση του Γερμανού, ο οποίος δεν έχει καν το θάρρος να την εκφράσει μόνος του, είναι η ολοκληρωτική υποταγή και ο πλήρης εξευτελισμός της Ελλάδας – αφού η κυβέρνηση, είτε την ψηφίσαμε είτε όχι, είτε την εγκρίνουμε είτε την κατακρίνουμε, εκπροσωπεί ασφαλώς τη χώρα και όλους εμάς.

Λογικά λοιπόν ο κ. Τσίπρας, όσο και αν τον επικρίνουμε για τα θηριώδη ψέματα, για το αποτρόπαιο έγκλημα του μη σεβασμού στο δημοψήφισμα, καθώς επίσης για την υπογραφή του χειρότερου μνημονίου στην παγκόσμια ιστορία, δήλωσε πως ο γερμανός υπουργός δεν είναι καλά στην ψυχή του – πως είναι λοιπόν ψυχοπαθής, πόσο μάλλον όταν προσποιείται ότι, δεν καταλαβαίνει γιατί ακριβώς κατηγορείται! Εν προκειμένω ο πρωθυπουργός έχει απόλυτο δίκιο, με κριτήριο τις επιστημονικές απόψεις ενός Γερμανού ψυχολόγου (ανάλυση) – υπενθυμίζοντας τα εξής:


«Είναι σκόπιμο να ασχοληθούμε εν πρώτοις με τον επιτιθέμενο – με αυτόν δηλαδή που κυβερνάει σήμερα τη χώρα μας από το παρασκήνιο, έχοντας δρομολογήσει το 2010 την επέμβαση του ΔΝΤ. Επομένως με τη γερμανική κυβέρνηση, η οποία ουσιαστικά κινεί όλα τα νήματα πίσω από την Τρόικα κάποτε και τους Θεσμούς αργότερα – την οποία δεν ταυτίζουμε φυσικά με όλους τους γερμανούς Πολίτες.

Χωρίς να επεκταθούμε σε περιττές λεπτομέρειες, πρόκειται για μία χώρα που έχει βιώσει πολύ μεγάλες τραυματικές εμπειρίες – ιδίως κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, του ολοκαυτώματος, καθώς επίσης του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Αρκεί να αναφέρει κανείς πως ακόμη και τα παιδιά που γεννήθηκαν μεταξύ του 1960 και 1975 βίωναν οδυνηρές (μετά)τραυματικές εμπειρίες – παρά το ότι δεν είχαν γνωρίσει τον πόλεμο τα ίδια αλλά οι γονείς τους (κάτι που θα συμβεί δυστυχώς και στην Ελλάδα, χρόνια μετά το πέρας της σημερινής κρίσης).

Συμπεραίνουμε λοιπόν εύλογα ότι, η Γερμανία έχει χάσει την ταυτότητα της στην προσπάθεια της να ξεχάσει το εγκληματικό της παρελθόν – γεγονός που, με βάση την ψυχολογία, της δημιουργεί την επιθυμία να καταστρέψει την ταυτότητα εκείνων που θεωρεί ως αντιπάλους της, καθώς επίσης να τους υποχρεώσει βίαια να ταυτιστούν με τις δικές της «διανοητικές κατασκευές», με αυτά που η ίδια πιστεύει.

Εν προκειμένω είναι σαφές το ότι, θεωρεί ως κύριο αντίπαλο της την Ελλάδα – αφού είναι η μοναδική χώρα που, καλώς ή κακώς, αντιστάθηκε στις επιθέσεις της κυβέρνησης της, καθώς επίσης στην πολιτική που ήθελε να της επιβάλλει. Εκτός αυτού, η ταυτότητα των Ελλήνων ως Έθνος είναι από τις πλέον έντονες στον πλανήτη – λόγω της μακραίωνης ιστορίας, καθώς επίσης του ασύγκριτου πολιτισμού τους, επάνω στον οποίο στηρίχθηκε η Ευρώπη και γενικότερα η Δύση«."

Ακόμη όμως και να μην έχει δίκιο ο πρωθυπουργός, ακόμη και αν ο κ. Σόιμπλε είναι υπόδειγμα συμπόνιας, ορθολογισμού και καλοσύνης, ακόμη και αν δεν οφείλεται η σημερινή μας χρεοκοπία στα μνημόνια αλλά 100% σε εμάς τους ίδιους, δεν αιματοκυλίσαμε τον πλανήτη τόσες φορές, όπως η Γερμανία – ούτε δρομολογήσαμε το μεγαλύτερο μαζικό έγκλημα στην παγκόσμια ιστορία, το ολοκαύτωμα, το οποίο δεν ήταν ασφαλώς «προϊόν» λογικής αλλά παραφροσύνης (όχι το μοναδικό – άρθρο).

Επομένως, δικαιούμαστε τουλάχιστον την ίδια αντιμετώπιση από αυτούς, στους οποίους χρωστάμε, με τη Γερμανία το 1953 – κάτι που όχι μόνο δεν μας εγκρίνει ο κ. Σόιμπλε αλλά, επί πλέον, αρνείται ακόμη και να συζητήσει το θέμα των επανορθώσεων, παρά το ότι η οφειλή πιστοποιείται από έγκριτους επιστήμονες της ίδιας του της χώρας, ενώ είναι εγγεγραμμένη στους «ισολογισμούς» της.

Εύλογα συμπεραίνει λοιπόν κανείς πως πρόκειται για βάρβαρο, με την ευρεία έννοια της λέξης – ενώ ίσως ακόμη πιο βάρβαροι είναι εκείνοι οι «έλληνες», οι οποίοι τάσσονται υπέρ του Γερμανού, απλά και μόνο επειδή η κυβέρνηση είναι αντίπαλος τους. Δυστυχώς είναι τόσο ανόητοι, ώστε δεν καταλαβαίνουν πως έτσι παίζουν το παιχνίδι του κ. Σόιμπλε – ο οποίος ασφαλώς δεν εξευτελίζει μόνο την ελληνική κυβέρνηση όταν της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά όλους εμάς, καθώς επίσης την πατρίδα μας, ανεξάρτητα από το κόμμα που υποστηρίζουμε και τις όποιες πολιτικές μας αντιλήψεις.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι επικίνδυνος, ανεπαρκής ή/και ανίκανος όπως αναφέρουν ορισμένοι, μπορεί να παίζει στα ζάρια το μέλλον της χώρας μας, έχει ασφαλώς κάνει ασυγχώρητα λάθη και μάλλον οφείλει να παραιτηθεί, αλλά έως ότου αλλάξουμε πρωθυπουργό αυτός μας εκπροσωπεί – οπότε δεν έχει δικαίωμα κανένας ξένος να τον εξευτελίζει, ούτε κανένας Έλληνας να επικροτεί τον εξευτελισμό του από τους βαρβάρους (άρθρο).

Όσο για αυτούς που ισχυρίζονται πως ο κ. Σόιμπλε είναι σήμερα ο ισχυρός της Ευρώπης, οπότε εμείς οι αμαρτωλοί χρεοκοπημένοι οφείλουμε να υποκλινόμαστε απέναντι του, ας το κάνουν μόνοι τους,κανένας δεν τους εμποδίζει – αν και δεν θα ήταν καθόλου λάθος να ρωτήσουν όλους τους πρωθυπουργούς των μνημονίων, σχετικά με το τι αποτέλεσμα είχαν οι υποκλίσεις τους απέναντι στη γερμανική κυβέρνηση.

Ανεξάρτητα από παραπάνω, είμαστε σίγουροι πως η Ελλάδα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τελικά θα τα καταφέρει – αφού δεν θεωρούμε τυχαίο το ότι είναι η 6η χώρα στον κόσμο όσον αφορά το επιστημονικό της δυναμικό (ανθρώπινοι πόροι), καθώς επίσης η 1η παγκοσμίως στη ναυτιλία, έχοντας πολλές άλλες δυνατότητες, ασύγκριτο πολιτισμό, μοναδική φυσική ομορφιά και μεγάλες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Ευχόμαστε λοιπόν Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με υγεία και ευτυχία – αφού αυτά τελικά μετρούν, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit