ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, Συγγραφέως, Δημοσιογράφου,Τουρκολόγου εξαιρετικά ενημερωτικά άρθρα....-ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Λικέρ περγαμόντο!!..-ένας ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνει τον δρόμο.....-EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ενημέρωση..-ΙΜF latest news..-AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:Η κυβέρνηση κατεδαφίζει … Η Βουλή συνεργεί;..-CANADA latest..-CDU news..-U.S.A.'s interesting news..-EU latest news..-EcoLeft newsletter..-RUSSIA'S latest..-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ,δάσκαλος-Κιλκίς άρθρο:ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση..-ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

"ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ":Κόκκινα δάνεια: αποδώστε τα οφέλη στους πολίτες"
4 Οκτωβρίου 2016
Κόκκινα δάνεια: αποδώστε τα οφέλη στους πολίτες
Χάρης ΑναστασιάδηςΤις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητος αρκετές δημοσκοπήσεις οι οποίες, εκτός των πολιτικών τάσεων που κατά προτεραιότητα καταγράφουν, επιχείρησαν να αποδώσουν κατά κάποιο τρόπο το συναισθηματικό «στίγμα» της κοινωνίας, όπως αυτό διαμορφώνεται μέσα από την καθημερινότητα των Πολιτών.

Έτσι λοιπόν διαπιστώνεται ότι κατισχύουν συναισθήματα όπως «οργή», «αγανάκτηση», «απελπισία» κλπ. Και δεν είναι δυστυχώς ιδιαίτερα δύσκολο για όλους εμάς να κατανοήσουμε ότι οι αντιδράσεις αυτές δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να απεικονίζουν την διαρθρωτική κατάρρευση στην οποία έχει περιέλθει η Οικονομία και η Κοινωνία στο σύνολό της.

Θα ήταν όμως από πλευράς μας αρκετά κοινότυπο και τετριμμένο να αναλύσουμε τους προσδιοριστικούς παράγοντες που συνθέτουν την καταθλιπτική αυτή εικόνα.

Υπέρμετρη φορολόγηση παντού, αποθάρρυνση της επιχειρηματικότητας, αδυναμία ουσιαστικής αντιμετώπισης της ανεργίας, περικοπές μισθών και συντάξεων, αλλά και κατάρρευση του Κοινωνικού Κράτους παράγουν ένα μίγμα εκρηκτικό που δεν αφήνει κανένα περιθώριο «αυταπάτης» στο πολιτικό προσωπικό ως προς το πού βρίσκεται σήμερα η χώρα, αλλά και προς τα πού βαδίζει.

Όμως αυτό που έρχεται καταλυτικά να ερμηνεύσει και να χαρακτηρίσει την αδιέξοδη σημερινή κατάσταση είναι μία και μόνο λέξη: Παραλογισμός. Ένας παραλογισμός που διακρίνει λιγότερο ή περισσότερο σχεδόν όλες τις δράσεις που συνομολόγησαν μέσω των τριών Μνημονίων από κοινού οι Δανειστές-Εταίροι με τις διαδοχικές Ελληνικές Κυβερνήσεις από το 2010 μέχρι και σήμερα. Παράλογες αυξήσεις στην άμεση και έμμεση Φορολογία, παράλογες προσαρμογές στο Ασφαλιστικό, παράλογες περικοπές μισθών και συντάξεων, παράλογες μειώσεις στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και ούτω καθεξής.

Για να έλθει ως Κορωνίδα αυτής της ακολουθίας και να επισκιάσει τους προαναφερθέντες, ο παραλογισμός της επικείμενης διευθέτησης των Κόκκινων Δανείων.

Όπως είναι γνωστό υπό την πίεση και εποπτεία του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Τραπεζικής Εποπτείας (SSM) η Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και το Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα έχουν δεσμευθεί στην διευθέτηση του 45-50% των Κόκκινων Ιδιωτικών και Επιχειρηματικών Δανείων (που σήμερα ανέρχονται στο δυσθεώρητο ύψος των 108 δις ευρώ περίπου), μέχρι το τέλος του 2019. Ένας στόχος κατά τη γνώμη μας υπέρμετρα φιλόδοξος, με δεδομένη την συνεχιζόμενη κατάρρευση Νοικοκυριών και Επιχειρήσεων, την αλματώδη σώρευση οφειλών προς το Δημόσιο και την διαρκώς επιδεινούμενη ρευστότητα στην Πραγματική Οικονομία.

Αυτό όμως που πραγματικά υπερβαίνει την όποια εκτίμηση για την επίτευξη του στόχου αυτού, είναι ο παραλογισμός που διατρέχει την επιχειρούμενη (ή μήπως μεθοδευόμενη;) φόρμουλα διευθέτησης των κόκκινων δανείων που προβλέπεται να διατεθούν από τις Τράπεζες σε ξένα ή και ελληνικά Funds: Δεν παρέχεται στον Δανειολήπτη το προτιμησιακό δικαίωμα να εξαγοράσει αυτός το Δάνειό του στην εκπτωτική τιμή που η Τράπεζα προτίθεται να το μεταβιβάσει στο Fund.

Με απλά λόγια, αν μία Τράπεζα έλθει σε συμφωνία με ένα Fund για μεταβίβαση σε αυτό ενός Δανείου στο 15-20% της ονομαστικής του αξίας, η ίδια αυτή Τράπεζα δεν υποχρεούται να διερευνήσει προηγουμένως από κοινού με τον Δανειολήπτη την τυχόν επιθυμία ή δυνατότητά του να το εξαγοράσει αυτός το δάνειό του στην εξαιρετικά προνομιακή αυτή τιμή.

Επισημαίνουμε ότι η Πολιτική του προτιμησιακού δικαιώματος στον Πολίτη-Δανειολήπτη νομοθετήθηκε και εφαρμόσθηκε με επιτυχία στην Κύπρο, δημιουργώντας έτσι Πολιτικό και Νομοθετικό προηγούμενο εντός της Ευρωζώνης. Όταν δέ προσφάτως ο αρμόδιος Έλλην Υπουργός ερωτήθηκε γιατί δεν υλοποιείται κάτι αντίστοιχο και στην ελληνική περίπτωση, η αποστομωτική απάντηση ήταν «γιατί κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από την υφιστάμενη Νομοθεσία»!

Και ο παραλογισμός κορυφώνεται αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του ότι τα ποσά που θα διαγράψουν οι Τράπεζες από τους Ισολογισμούς τους λόγω των ζημιών που θα καταγράψουν από τις μεταβιβάσεις των Δανειακών Χαρτοφυλακίων στα Funds, θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε ανάγκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση του Τραπεζικού Συστήματος, που και πάλι θα κληθούν να πληρώσουν οι Έλληνες Πολίτες είτε μέσω νέου Μνημονιακού Δανείου, είτε μέσω κουρέματος των καταθέσεων.

Προκειμένου λοιπόν να ανατραπεί αυτή η, κατά μετριοπαθή διατύπωση, παράλογη κατάσταση, εισηγούμεθα όπως νομοθετηθεί άμεσα το προτιμησιακό Δικαίωμα υπέρ του Δανειολήπτη, ώστε τα οφέλη από την διευθέτηση των Κόκκινων Δανείων να αποδοθούν στους Πολίτες και όχι στους διεθνείς κερδοσκόπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit