ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:CANADA interesting:Prime Minister Justin Trudeau’s Address to the 72th Session of the United Nations General Assembly..-EU Publications Office Newsletter..-"δράση"ς νεώτερα..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ..Vladimir Putin attended concert concluding World Festival of Youth and Students in Sochi..-Κυριάκος Μητσοτάκης:«Καλώ τον κ. Τσίπρα να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Ν.Δ. για τη δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό»..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΗΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ..-EU interesting latest news..-ONNEΔ δελτίον τύπου..-U.S.A.'s interesting latest news..-"ΕΣΤΙΑ" Πρόσκλησις..-"KINHMA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' δελτίον τύπου..-BEST OF MSN..-ΟΕΝΕΤ...η πολύτιμη!!N.Δ. ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις..-CANADA latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ..-ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 2017..-'ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ' νεώτερα..-ΤΗΕ WHITE HOUSE's latest..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" νεώτερα..-NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νεώτερα..-IMF update..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ:newsletter..-CANADA interesting latest..-EU latest news..
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ,κ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ: Αξίζει ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

Ωραίοι ως Έλληνες. Στυλιανός Αντωναράκης from Αντίφωνο (antifono.gr) on Vimeo.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

κ. Αθαν.Χ.Παπανδρόπουλου άρθρο στο EUROPEAN BUSINESS REVIEW:"Η γελοιότητα του νεοφιλελεύθερου εχθρού"

Θα περίμενε κανείς μεγαλύτερη θεωρητική και φιλοσοφική σοβαρότητα από

 τον ανώτατο άρχοντα της χώρας
Από: Athanase Papandropoulos - Δημοσίευση: Δημοσίευση: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016
"Το αστείο με την ομιλία του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ που έπληξε τις κοινωνικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν είπε τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το εντυπωσιακό, τίποτα το απίστευτα ευρηματικό. Αυτονόητα πράγματα είπε ο άνθρωπος. Ότι η χώρα θα διαλυθεί χωρίς ανάπτυξη και ότι ανάπτυξη μπορεί να έλθει μόνον από τον ιδιωτικό τομέα και την αγορά. Διότι το Δημόσιο έχει χρεοκοπήσει και δεν μπορεί, προσθέτω εγώ."

του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου

Μετά την κατάρρευση των κομμουνιστικών καθεστώτων και την πλήρη αποκάλυψη των αντάξιων του εθνικοσοσιαλισμού εγκλημάτων τους, οι απογοητευμένοι δυνητικοί «σωτήρες» του ανθρώπινου γένους εφηύραν έναν νέο εχθρό: τον «νεοφιλελευθερισμό». Από τα μέσα της δεκαετίας του 1990 έχουν εκδοθεί χιλιάδες βιβλία που καταγγέλλουν τον «νεοφιλελευθερισμό», ο οποίος συνταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση και έτσι δαιμονοποιείται ακόμη περισσότερο. 

Πλην όμως, οι διάφοροι γελωτοποιοί και λοιποί εξορκιστές που καταγγέλλουν τον «νεοφιλελευθερισμό» αποφεύγουν επιμελώς να μάς πουν τί είναι αυτός ο «εχθρός», από πού προέρχεται, πού εδράζεται θεωρητικά και φιλοσοφικά και ποια είναι τέλος πάντων αυτά τα δεινά που προκαλεί στο ανθρώπινο γένος. Εσχάτως δε, το φαινόμενο αυτό κατήγγειλε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας –χωρίς και αυτός να προσδιορίσει τί είναι ο «επάρατος νεοφιλελευθερισμός» και από πού κρατάει η σκούφια του.

Σπεύδουμε να πούμε ότι ο «νεοφιλελευθερισμός» ως πολιτική και οικονομική θεωρία δεν υπάρχει πουθενά. Απλώς, η εφεύρεσή του εξυπηρετεί βαθύτερα σχέδια των κρατιστών της αριστεράς και της δεξιάς, οι οποίοι προσπαθούν μέσω αυτού του φανταστικού εχθρού να συσκοτίσουν και να καλύψουν άλλες πραγματικότητες –αυτές του απίστευτου κόστους της διαπλεκόμενης κρατικής παρέμβασης στην οικονομία.

Υπό τον τίτλο «Μυλωνού», ο Γιάννης Πρετεντέρης έγραφε πολύ γλαφυρά πάνω στο θέμα αυτό, στα Νέα της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου, τα παρακάτω:

«Για την οικονομία της συζήτησης θα δεχθώ ότι υπάρχει κάτι που στα συριζαίικα λέγεται “ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις”. Δεν ξέρω τί είναι και είμαι βέβαιος ότι το αγνοούν και οι περισσότεροι συριζαίοι, παρά την ευρεία επιστημονική και μορφωτική κατάρτιση που τούς χαρακτηρίζει. Αλλά να το δεχθώ για να το κουβεντιάσουμε.

Και να ρωτήσω. Ακόμη και αν υπάρχουν κάπου “ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις”, ποιον αφορούν σε μία χώρα στην οποία το 55% του ΑΕΠ πηγαίνει σε δημόσιες δαπάνες; Και τί αντίκρισμα μπορούν να έχουν σε μία χώρα στην οποία τα μόνα μεγέθη που ανεβαίνουν είναι η ανεργία, οι φόροι, οι οφειλές στο Δημόσιο και η μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου (αυξήθηκε 1,5% το 2015);

Με άλλα λόγια, γιατί να επικαλούμαστε τις καταστροφικές συνέπειες των βροχοπτώσεων όταν ζούμε στο μέσο της Σαχάρας;

Ενδεχομένως οι κυνηγοί του νεοφιλελευθερισμού να απαντήσουν ότι (σύμφωνα με τον υπόμνημα της Κομισιόν από το οποίο πήρα τα σχετικά στοιχεία) υπάρχουν άλλες δύο χώρες στην Ευρωπαϊκή Ένωση που έχουν υψηλότερο ποσοστό δημοσίων δαπανών: η Γαλλία και η Φινλανδία.

Και η Μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες, θα απαντήσω εγώ. Στον ρόλο της Μυλωνούς, άσε καλύτερα...

Το αστείο με την ομιλία του Μητσοτάκη στην ΔΕΘ που έπληξε τις κοινωνικές ευαισθησίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν είπε τίποτα το πρωτότυπο, τίποτα το εντυπωσιακό, τίποτα το απίστευτα ευρηματικό. Αυτονόητα πράγματα είπε ο άνθρωπος. Ότι η χώρα θα διαλυθεί χωρίς ανάπτυξη και ότι ανάπτυξη μπορεί να έλθει μόνον από τον ιδιωτικό τομέα και την αγορά. Διότι το Δημόσιο έχει χρεοκοπήσει και δεν μπορεί, προσθέτω εγώ.

Ασφαλώς, μπορούμε να τού αντιτείνουμε ότι και η Μυλωνού έχει δικαίωμα στην κοινωνική ανέλιξη του ανδρός της. Καμμία αντίρρηση. Μόνο που το ελληνικό κράτος χρεοκόπησε το 2010 και πήρε στον λαιμό του ολόκληρη την χώρα. Τις τράπεζες, τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις...

Αλλά έξι χρόνια αργότερα αφήνουμε το 55% του εθνικού πλούτου να το διαχειρίζεται εκείνος που μάς πήρε ήδη στον λαιμό του. Και να φωνάζουν οι υστερικοί “Προσοχή, απόψεις ακραίου νεοφιλελευθερισμού!”.

Τουλάχιστον ο Μυλωνάς δεν έριξε έξω τον μύλο για να τον καμαρώνει η γυναίκα του.

Θα μού πείτε: εντάξει μωρέ, για την πελατεία του φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ! Ποιοι άλλοι τού έχουν μείνει πέρα από τους δημοσίους υπαλλήλους και τους νταραβερτζήδες του κράτους; Σωστό. Αλλά περιττό.

Διότι αυτοί ακριβώς είναι εκείνοι που στο τέλος πάνε με τον νικητή. Και μην ρωτήσετε με ποιον θα πάνε».

Κατά τα λοιπά, για να ξεφύγουμε από τέτοιες κακοτοπιές, οι Τσιπρο-Παππάδες και οι συν αυτοίς, πέρα από τον «νεοφιλελευθερισμό», στην Νέα Υόρκη ανακάλυψαν και μεταμφιεσμένους δημοσιογράφους να τούς παρακολουθούν. Δυστυχώς γι αυτούς, όμως, τον τελευταίο καιρό η πραγματικότητα τούς χαλάει πολύ την σούπα."
Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit