ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ, Βουλευτού Β' Αθήνας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,π. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠτΠ, ερώτησις..

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2016


Θέμα: Εκτός ελέγχου οι ροές προσφύγων - μεταναστών από την Τουρκία – χωρίς πυξίδα η μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης (ερώτηση κ. Ν. Δένδια στη Βουλή)
Την ανεξέλεγκτη προώθηση προσφύγων και μεταναστών από την Τουρκία που έχουν επίσημα υπερβεί τον αριθμό των 60.000 ατόμων (ανεπίσημες εκτιμήσεις ‘διορθώνουν’ τον αριθμό αυτό στο τριπλάσιο), τη μη τήρηση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας της 18ης Μαρτίου 2016 για την επιστροφή τους προς την Τουρκία και την αναιμική εφαρμογή των ευρωπαϊκών προγραμμάτων μετεγκατάστασης (relocation) και επανεγκατάστασης (resettlement) προσφύγων από τις νότιες χώρες της ΕΕ και την Τουρκία, αντίστοιχα, προς τα υπόλοιπα κράτη – μέλη της ΕΕ επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Νίκος Δένδιας, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Εξωτερικών.

Η απουσία συνεκτικής και στοχευμένης μεταναστευτικής πολιτικής της Κυβέρνησης άγει στον εγκλωβισμό ολοένα μεγαλύτερου αριθμού προσφύγων – μεταναστών στη χώρα μας, την πρόκληση εντάσεων στις τοπικές κοινωνίες, όπως η χθεσινή έκρηξη βίας στη Μυτιλήνη, και την κυοφορία αλλαγών του Συστήματος του Δουβλίνου για το Άσυλο που δεν κατανέμουν ισόρροπα τις ευθύνες μεταξύ των κρατών – μελών της ΕΕ.

Συνημμένως το κείμενο της ερώτησης)
Πολιτικό Γραφείο Νίκου Δένδια 

Υψηλάντου 7, Αθήνα Τ.Κ. 106 76
Τηλ.: 210322 4907, 210 722 9201, φαξ: 210 724 7573
Αθήνα, 20.09.2016

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η
Προς:

α)

κ. Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης
β)

κ. Υπουργό Εξωτερικών
Θέμα: Εκτός ελέγχου οι ροές προσφύγων – μεταναστών από την Τουρκία – χωρίς πυξίδα η μεταναστευτική πολιτική της ΚυβέρνησηςΤο όριο των εξήντα χιλιάδων ατόμων υπερέβησαν επίσημα οι πρόσφυγες και μετανάστες που εισέρχονται στη χώρα μας από την Τουρκία, ενώ ανεπίσημες εκτιμήσεις ‘διορθώνουν’ τον αριθμό αυτό στο τριπλάσιο. Οι αφίξεις υπερβαίνουν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τις εκατό ημερησίως και οι διαμένοντες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προσεγγίζουν τον αριθμό των δεκατριών χιλιάδων, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και εντάσεις στις τοπικές κοινωνίες, όπως αυτά που έλαβαν χώρα χθες στη Μυτιλήνη.Τούτο συμβαίνει παρ’ ότι με τη συμφωνία της 18ης Μαρτίου 2016 Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας είχε συνομολογηθεί, μεταξύ άλλων, ότι α) όλοι οι νέοι παράνομοι μετανάστες που θα διακινούνταν από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά από την 20η Μαρτίου και μετά, θα επιστρέφονταν στην Τουρκία, β) για κάθε Σύριο που θα επέστρεφε από τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία, ένας άλλος Σύριος θα επανεγκαθίστατο από την Τουρκία στην ΕΕ με έναρξη εφαρμογής την 4η Απριλίου, γ) η Τουρκία θα λάμβανε κάθε αναγκαίο μέτρο για να εμποδίσει το άνοιγμα νέων χερσαίων ή θαλασσίων οδών παράνομης μετανάστευσης από την Τουρκία προς την ΕΕ, δ) όταν η παράνομη διακίνηση μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ σταματούσε ή μειωνόταν σημαντικά, θα ενεργοποιείτο ένα εθελοντικό πρόγραμμα ανθρωπιστικής μετεγκατάστασης (Voluntary Humanitarian Admission Scheme).Ενώ η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας δεν τηρείται και τα προγράμματα μετεγκατάστασης (relocation) και επανεγκατάστασης (resettlement) προσφύγων από τις νότιες χώρες και την Τουρκία αντίστοιχα προς άλλες χώρες της ΕΕ καρκινοβατούν, οι προτάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αναθεώρηση του συστήματος του Δουβλίνου για το Άσυλο δεν λαμβάνουν επαρκώς υπ’ όψη την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα κράτη – μέλη της Ένωσης με εξωτερικά σύνορα που είναι εκτεθειμένα στις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές και εξακολουθούν να τα επιβαρύνουν δυσανάλογα : διατηρούν την υπάρχουσα λογική του συστήματος του Δουβλίνου που εστιάζει στα κράτη – μέλη πρώτης υποδοχής, παρ’ ότι αυτή ανάγεται στη δεκαετία του 1990, με συνθήκες εντελώς διαφορετικές από τις υφιστάμενες και παρ’ ότι η νεότερη σύμβαση της Λισαβόνας (2007) κατοχύρωσε ρητά τις αρχές της αλληλεγγύης και της δίκαιης κατανομής ευθυνών μεταξύ των κρατών μελών - και στο οικονομικό επίπεδο - κατά τη εφαρμογή των κοινών πολιτικών συνοριακών ελέγχων, ασύλου και μετανάστευσης (αρ.80 ΣΛΕΕ).Αντί, όμως, μιας συνεκτικής πολιτικής στο εσωτερικό και το εξωτερικό, εντός της χώρας η όποια προσπάθεια εξαντλείται στη συνεχή αλλαγή διοικητικών σχημάτων, ενώ σε ευρωπαϊκό επίπεδο η χώρα μας δεν εκπροσωπήθηκε καν στη συνάντηση του Βερολίνου της 11.09.16 για το προσφυγικό προ της άτυπης συνόδου των «27» στη Μπρατισλάβα (16.09.16).Κατόπιν τούτων,

ερωτώνται οι κ.κ. συναρμόδιοι Υπουργοία) Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν για την τήρηση της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας της 18ης Μαρτίου 2016, αλλά και των προγραμμάτων μετεγκατάστασης και επανεγκατάστασης προσφύγων προς άλλες χώρες της ΕΕ.β) Πως εξηγείται το γεγονός ότι από τις 04.04.2016 έχουν επιστρέψει από την Ελλάδα προς την Τουρκία μόλις 502 άτομα εκ των οποίων 46 Σύριοι, ενώ την ίδια στιγμή περίπου 1.300 Σύριοι έχουν επανεγκατασταθεί από την Τουρκία σε άλλα κράτη – μέλη.γ) Σε ποιες συνεννοήσεις και κινήσεις έχουν προβεί ή προτίθενται να προβούν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε η αναθεώρηση του Συστήματος του Δουβλίνου για το Άσυλο να ελαφρύνει το δυσανάλογο βάρος που δέχεται η χώρα μας από τις προσφυγικές – μεταναστευτικές ροές.

Ο ερωτών βουλευτήςΝίκος Δένδιας
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit