ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πρόεδρος του Κόμματος "Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα" κ. Γιάννος Γραμματίδης, σε έναν νοητό διάλογομε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στη βάση της πρόσφατης ομιλίας του αρχηγού της ΝΔ στη ΔΕΘ

ΑΘΗΝΑ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Eνδιαφέρουσα, νοητή συζήτηση του Προέδρου της Νέας Πορείας Νέας Ελλάδας, Γιάννου Γραμματίδη με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη βασισμένη στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη. 

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «Βρίσκομαι εδώ για να υπογράψουμε με την κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα τη συμφωνία αλήθειας»»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Προϋπόθεση της συμφωνίας αλήθειας είναι η ανάληψη εκ μέρους σου των διαχρονικών ευθυνών των κυβερνήσεων του κόμματός σου για την δημιουργία ενός κομματικού κράτους και την άσκηση μη φιλελεύθερων και ορθολογικών πολιτικών πριν από το 2010 που οδήγησαν στο 2010 κι ευθυνών για την αμαχητεί προσχώρηση σε δυσβάστακτες όσο κι αδιέξοδες μνημονιακές υποχρεώσεις μετά το 2010. Αυτήν την Ελλάδα που περιγράφεις, την φτωχότερη και την ηττημένη, δεν μας την κληροδότησε μόνο ο Τσίπας αλλά και οι κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Μήπως τελικά όμως ακόμη κι εσύ φοβάσαι τις εσωτερικές σου  ισορροπίες με τις κάθε λογής βαρονίες που σε κρατούν απόλυτα εξαρτημένο και άρα αδύναμο να εγγυηθείς την όποια συμφωνία αλήθειας;
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «Μια Ελλάδα που παραμένει ένα απέραντο και αδιέξοδο δικαστήριο για το χτες δεν μπορεί να γίνει ένα μεγάλο και φιλόδοξο εργοτάξιο για το αύριο»… «Ένα είναι βέβαιο: Δεν περισσεύει κανείς από τον αγώνα για να ξανακερδίσουμε το αύριο.»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Συμφωνώ …  αναρωτιέμαι όμως, αν και πάλι αφήσουμε ατιμώρητη κάθε πράξη εκχώρησης της εθνικής μας κυριαρχίας και σφαγιασμού της ευημερίας των πολιτών πως θα αντικρύσουμε στα μάτια τους συνταξιούχους των πετσοκομμένων συντάξεων, τις μανάδες που έχασαν τα παιδιά τους στην σύγχρονη μετανάστευση, τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους και τους χιλιάδες εμπόρους και επιχειρηματίες που είδαν μία ζωή που έχτιζαν να θυσιάζεται για να ζήσει το κομματικό κράτος;
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «Πρώτη προϋπόθεση για την υλοποίηση αυτού του ριζοσπαστικού σχεδίου είναι μια κυβέρνηση αποτελεσματική, ομοιογενής και απόλυτα αφοσιωμένη στο στόχο.
Δεσμεύομαι προσωπικά ότι η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι κυβέρνηση των καλύτερων, των ικανών …»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Αγαπητέ Κυριάκο, προσπάθησα να κλείσω τα μάτια μου και να περιδιαβώ ένα προς ένα τα πρωτοκλασάτο στελέχη σου. Διέκρινα βαρονίες, υποτελείς βαρονιών, περαστικούς, γραφικούς και επίδοξους δελφίνους που μέχρι την άνοιξη του 2017 θα δείξουν πολύ καθαρά τις πραγματικές τους προθέσεις απέναντί σου. Είναι ακριβώς όλοι αυτοί που περιμένουν ήδη την μετά Κυριάκο εποχή κι αυτό εκφράζεται με την «δημοσκοπική σου επιτυχία» να έχεις επιτύχει την μεγαλύτερη δυνατή σου συσπείρωση σε ποσοστό εποχής Μεϊμαράκη, δηλαδή χωρίς να συσπειρώνεις το σύνολο της ΝΔ. Αλλά για να συνεχίσω, διέκρινα και δευτεροκλασάτους που ήδη εμφανίζεις σε διάφορους ρόλους.  Οι περισσότεροι δοκιμάσθηκαν και στο παρελθόν σε κυβερνητικές θέσεις εν στενή και εν ευρεία έννοια και ήδη ο λαός βλέπει το χαΐρι τους πάνω στο πετσί  του. Τι σε κάνει να πιστεύεις, αγαπητέ Κυριάκο, ότι θα καταστούν τώρα άριστοι εκείνοι που απέδειξαν ότι στο παρελθόν ποτέ δεν ήταν; Θα εκτιμούσα μία ειλικρινή σου απάντηση.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «Όμως, θα θέσουμε συγκεκριμένο πλαίσιο συνεννόησης: Δύο είναι τα πεδία που απαιτείται μια νέα συμφωνία με τους πιστωτές μας: Πρώτον, ο περιορισμός των στόχων του πρωτογενούς πλεονάσματος από το 2018 και μετά από το 3.5% στο 2%, ώστε να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος που με τη σειρά του θα στηρίξει την ανάπτυξη. Και δεύτερον, μια τολμηρή φορολογική μεταρρύθμιση που θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές…»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Ξέχασες τρία πεδία πού είναι και τα σοβαρότερα: πρώτον κατά προτεραιότητα αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους (αλήθεια, γιατί ούτε κουβέντα για αυτό στην ομιλία σου;) με χρονική επιμήκυνση των ωριμάνσεων και περίοδο χάρητος τουλάχιστον 40 χρόνων (όπως άλλωστε συμφωνεί και το ΔΝΤ μετά και από δική μας δημόσια παρέμβαση) ώστε να δημιουργήσουμε έτσι σοβαρό δημοσιονομικό χώρο. Δεύτερον, νέο δανεισμό ή εμπροσθοβαρείς ήδη οφειλόμενες καταβολές των δανειστών ώστε να αυξήσουμε δραματικά το ΠΔΕ, για το οποίο εξίσου ούτε λόγος στην ομιλία σου. Κι όλα αυτά στη λογική των δυναμικών αντί των αριθμητικών ισοδυνάμων που πρώτη η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα εισήγαγε εδώ και τέσσερα χρόνια στον δημόσιο διάλογο και  που φαίνεται ότι αρχίζεις κι εσύ να ασπάζεσαι. Τρίτο, τέλος, να υπάρξει μία εκ βάθρων αναθεώρηση του τι σημαίνει διαπραγμάτευση, όπου πέρα από την ορθολογικά δομημένη επιχειρηματολογία, την σοβαρότητα, την αξιοπιστία και τα ακριβή για πρώτη φορά στοιχεία, απαιτείται και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο πολιτικής αλλά και δημόσιας διπλωματίας.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «400 εκατομμύρια ευρώ, από τη βελτίωση των αποτελεσμάτων των ΔΕΚΟ και όλων των Νομικών Προσώπων της Γενικής Κυβέρνησης.»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Παρακαλώ μη με θεωρείς αφελή. Ως γνωστόν οι κερδοφόρες ΔΕΚΟ περιέρχονται στο Υπερταμείο, ενώ οι εναπομένουσες επιδοτούνται αδρά από τον Κρατικό Προϋπολογισμό σωρεύοντας υψηλότατες ζημίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Άρα η πρόβλεψη σου είναι εντελώς αόριστη και μη επαληθευμένη. Αλήθεια, τι σκοπεύεις να κάνεις με το Υπερταμείο που συγκεντρώνει όλη την κρατική περιουσία (περιλαμβανομένων και αρχαιολογικών χώρων);
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «140 εκατομμύρια ευρώ, από τη μείωση των δαπανών για τόκους στα Έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου, φτάνοντας το κόστος στο ύψος του 2014.»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Είναι εξαιρετικά αμφίβολη η «μείωση δαπανών για τόκους στα Έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού Δημοσίου (και δη κατά 140 εκ. ευρώ) λόγω του εξαιρετικά δυσμενούς κλίματος για την Ελλάδα στις Διεθνείς Χρηματαγορές, της μηδενικής εγχώριας ρευστότητας, των capital controls κλπ. Γίνε πιο συγκεκριμένος γιατί το νούμερο δεν βγαίνει.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «20 εκατομμύρια ευρώ από τη συγχώνευση κτιριακών υποδομών.»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Αυτό κι αν είναι αυθαίρετο καθόσον πλήθος εξ αυτών των υποδομών περιέρχονται άμεσα στο Υπερταμείο.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «100 εκατομμύρια ευρώ τον πρώτο χρόνο και 400 εκατομμύρια ευρώ στην τετραετία από την κατάργηση δομών που δημιουργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ από τις αρχές του 2015 και από τη στρατηγική εκχωρήσεων (outsourcing) στον ιδιωτικό τομέα.»
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Σε ποιές δομές αναφέρεσαι συγκεκριμένα; Υπονοείς ότι θα υπάρξουν και απολύσεις; Γιατί δεν το ξεστομίζεις δείχνοντας πολιτικό θάρρος; Εγώ λοιπόν να σε ενημερώσω ότι πρόκειται για 27,700 προσλήψεις στο δημόσιο και ιδιαίτερα στις Γενικές  Γραμματείες του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, στην υπό σύσταση Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής, στα γραφεία των Υπουργών των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού και αλλού. Τί συγκεκριμένα προτίθεσαι να κάνεις για όλα αυτά;
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «… η δημόσια παιδεία είναι ο πιο σημαντικός ιμάντας κοινωνικής κινητικότητας …  Δεσμεύομαι ότι όλες οι προσπάθειες ακύρωσης σημαντικών μεταρρυθμίσεων στο χώρο της παιδείας από μια ιδεοληπτική κυβέρνηση θα αντιστραφούν. Η παιδεία θα σταματήσει να είναι αντικείμενο ξεπερασμένων αριστερών πειραματισμών.  Το μέλλον των παιδιών μας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για να το αφήσουμε στα χέρια τους. »
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Φτωχές και λίγες οι κουβέντες σου για την παιδεία αγαπητέ Κυριάκο. Κουβέντα για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια παιδεία που διαμορφώνει χαρακτήρες μαζί με την οικογένεια. Κουβέντα για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προσωπικού, για τα κονδύλια που απαιτεί η παιδεία, για τη σύνδεση της παιδείας με την αγορά εργασίας, για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, για το πανεπιστημιακό άσυλο και τους αιώνιους φοιτητές. Θα επαναφέρεις το νόμο Διαμαντοπούλου που ψηφίσθηκε από την συντριπτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία ή όχι; Και τέλος, ποιά είναι η θέση της ΝΔ στο θέμα σχέσεων Εκκλησιάς και Κράτους;  Απαιτεί γενναιότητα η αναφορά σε όλα αυτά τα ουσιώδη θέματα και αποτελεί προγραμματική φτώχεια η μη αναφορά τους.
Συγγνώμη τώρα πού παίρνω το λόγο χωρίς προηγούμενη εισήγηση σου αλλά φοβάμαι ότι για την ταμπακιέρα δεν είπες κουβέντα απόψε. Πιο συγκεκριμένα, ξέρεις για τα προβλήματα της Υγείαςπου ταλαιπωρούν τόσο τους πολίτες όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό. Δεν σε απασχολεί το θέμα;
Φαίνεται ότι ομοίως δεν σε απασχολεί το ασφαλιστικό πρόβλημα που καταδυναστεύει τωρινούς συνταξιούχους κι απειλεί την επιβίωση των νέων συνταξιούχων. Θα καταργήσετε το Νόμο Κατρούγκαλου και θα επαναφέρετε τα επίπεδα των συντάξεων στα επίπεδα προ του 2012 όπως έχει προτείνει η Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα; Ποιά είναι η δίκη σας συγκεκριμένη προγραμματική θέση;
Τι θα κάνετε με τα ειδικά μισθολόγια όπου κρατούνται σε μόνιμη νομοθετική ομηρεία κι αβεβαιότητα άνθρωποι που προσφέρουν ουσιωδώς στην κοινωνία και την εθνική μας ασφάλεια;
Τέλος, ούτε κουβέντα για τις Ένοπλες Δυνάμεις που μαστίζονται από την δημοσιονομική λιτότητα με αποτέλεσμα να τίθεται σε αμφιβολία η προστασία της εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας σε μία εποχή που η Ελλάδα έχει διεθνώς αποδυναμωθεί υπονομεύοντας και τα γεωπολιτικά της πλεονεκτήματα.
Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «… για την δική μου κυβέρνηση η διαφύλαξη της τάξης και της ασφάλειας δεν είναι μόνο θεμελιώδες δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών. Είναι προϋπόθεση ελευθερίας … Η νέα Ελλάδα θα ξαναγίνει κανονική χώρα στην οποία όλοι σέβονται τον νόμο, και τα δικαιώματα των πολλών δεν θα συνθλίβονται από τις ορέξεις των λίγων. »
Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΔΗΣ: Μα ούτε λέξη για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα; Δεν αποτελεί αυτό μείζον θέμα ασφάλειας για τις ενδιαφερόμενες τοπικές κοινωνίες τόσο της νησιώτικης όσο και της ηπειρωτικής Ελλάδας; Δεν αποτελεί επιπλέον το μεταναστευτικό μείζον θέμα εθνικής ασφαλείαςμε βαρύτατες επιπτώσεις στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή;
Λες παραπάνω: «Η νέα Ελλάδα θα ξαναγίνει κανονική χώρα». Ε λοιπόν, η νέα Ελλάδα της ΝΔ ποτέ δεν θα είναι νέα γιατί θα βασίζεται σε παλιά και φθαρμένα υλικά. Μόνο τα μυαλά των νέων ανθρώπων, αυτών που δεν διετέλεσαν ποτέ πολιτικοί ή πολιτικάντηδες, τα σύγχρονα μυαλά των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, αυτά μόνο εγγυώνται μία Νέα Πορεία, μία Νέα Ελλάδα αγαπητέ μου Κυριάκο.
Τελειώνοντας, θα ήθελα να σου βάλω κι εγώ μία ερώτηση. Για να τα πετύχεις όλα αυτά χρειάζεσαι να επαναδιαπραγματευθείς με τούς θεσμούς το 3ο Μνημόνιο. Χρειάζεσαι κι επιπλέον χρήσιμο δανεισμό η εμπροσθοβαρείς καταβολές συμφωνηθέντων. Εάν παρά τις καλές σου προθέσεις και την ορθολογική (ελπίζω) επιχειρηματολογία σου οι θεσμοί αρνηθούν κάθε σχετική συζήτηση κι εν των μεταξύ οι ανάγκες της χώρας θα τρέχουν όπως και η διαρθρωτική της κατάρρευση, τότε τί σκοπεύεις να κάνεις; Πρέπει να ενημερώσεις τον ελληνικό λαό από τώρα σε σχέση με την ύπαρξη ενός εναλλακτικού σχεδίου που κάθε συνετός νοικοκύρης, έμπορος ή ηγέτης οφείλει να έχει για την οικογένειά του, την επιχείρηση του και τον λαό του αντίστοιχα.  Ποιό είναι το δικό σου;
Ευχαριστώ για τον ενδιαφέροντα διάλογο.
Ολόκληρο το κείμενο-διάλογος βρίσκεται στο:
NEA ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
www.neaporeia.org  |  FACEBOOK: LIKE NeaPoreia   |   TWITTER: FOLLOW NeaPoreia_org
Φιλελλήνων 26
Αθήνα 105 58

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit