ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..- "ΕΝ.ΕΡΓΑ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» Παράρτημα Νομού Ευβοίας..-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ-ενημέρωση ΚΑΠΗ..-Συνέντευξη Νίκου Δένδια, τ. Υπ.Π.τ.Π..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:"Φίλιππος Ηλιάδης: Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους ! ! !"..-"ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ηλεκτρονικό φύλλο,ante portas! Eδώ,σας εύχεται μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ".....-U.S.A.'s latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ δραστηριότητα..

Σύσκεψη για την οργάνωση της Εβδομάδας Αλληλεγγύης

Την Τετάρτη 25/03/2015 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για την οργάνωση Εβδομάδας Αλληλεγγύης από 29/03/2015 έως Κυριακή 5/04/2015 με σκοπό τη συλλογή:
·        τροφίμων και φαρμάκων, παιχνιδιών, σοκολατένιων αυγών και λαμπάδων προς ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης μας εν όψει της γιορτής του Πάσχα.

Την Κυριακή 5/4/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Καραολή & Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και θα ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν :
·        Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης κ. Χρήστος Σπυρόπουλος εκ μέρους του Δήμου Βύρωνα.
·        Ο Αρχιμανδρίτης κ. Σεραφείμ Μούζος εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Καισαριανής Βύρωνα Υμηττού.
·        Ο κ. Αθ. Παπαθανασίου Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας εκ μέρους του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.
·        Οι κ. Αντ. Σταυροπούλου, Ν. Στἀμος και Κ. Μαυρίδης εκ μέρους του Δικτύου Αλληλεγγύης Βύρωνα.
·        Η κ. Ε. Πουλοπούλου εκ μέρους του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ.
·         Η κ. Αγγ. Δαγκλή εκ μέρους του Σ.Ε. Οδηγισμού Βύρωνα.
·        Ο κ. Αν. Σαμπατάκος εκ μέρους των Πολιτών Βύρωνα.

  
  Χώροι συλλογής και φύλαξης:
1.Το Δημαρχείο Βύρωνα     
2.Οι Εκκλησίες των ενοριών:  Α. Τριάδας, Α. Δημητρίου, Μεταμόρφωσης και Α. Γεωργίου Καρέα
3.Τα ΚΑΠΗ Α. Τριάδας, Καρέα, Μεταμόρφωσης 
4.Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα  

5. Τα γραφεία του Σ. Ελληνικού Οδηγισμού  

Ο Δήμος Βύρωνα, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής,  η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής Βύρωνα Υμηττού, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα, οι Πρόσκοποι Βύρωνα Καισαριανής, το Σ.Ε. Οδηγισμού Βύρωνα διοργανώνουν Εβδομάδα Αλληλεγγύης από 29/03/2015 έως 5/04/2015 με σκοπό τη συλλογή:
·        τροφίμων και φαρμάκων, παιχνιδιών, σοκολατένιων αυγών και λαμπάδων προς ενίσχυση των ευπαθών ομάδων της πόλης μας εν όψει της γιορτής του Πάσχα.
 
Την Κυριακή 5/4/2015 και ώρα 11:00 π.μ. στην Καραολή  & Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση και θα ολοκληρωθεί η πρωτοβουλία.

  Χώροι συλλογής και φύλαξης :
1.Το Δημαρχείο Βύρωνα     τηλ.: 210 7662555
Καραολή και Δημητρίου 36-44              9:00 – 14:00
2. Οι Εκκλησίες των ενοριών:  Α. Τριάδας, Α. Δημητρίου, Μεταμόρφωσης και Α. Γεωργίου Καρέα
                                            7.00 -12.00 και 17.00 – 19.00
3.Το ΚΑΠΗ Α. Τριάδας   τηλ.: 210 7652588
 Βουτζά 72-74                                       9:00 – 12:00
4.Το ΚΑΠΗ Καρέα  τηλ.: 210 7641702
28ης Οκτωβρίου 1                               9:00 – 12:00
5.Το ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης  τηλ.: 210 7624403
Καλλιπόλεως 59 & Α. Σοφίας               9:00 – 12:00
6. Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα  τηλ.: 210 7659995
Κύπρου 36                                             10:00 – 13:00

7. Τα γραφεία του Σ. Ελληνικού Οδηγισμού
 Ερυθραίας                                           11:00-13:00

Συνδιοργανωτές:
 Ο Δήμος Βύρωνα, Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής.
 Η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής Βύρωνα Υμηττού.
 Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα.
 Το Κοινωνικό Φροντιστήριο.
 Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα.
 Οι Πρόσκοποι Βύρωνα Καισαριανής.
 Το Σ.Ε.Οδηγισμού Βύρωνα.

Χωριό Παραγωγών το Σάββατο 4 Απριλίου

Η κοινωνική δράση «Χωριό Παραγωγών», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου στο Πάρκο της Καραολή & Δημητρίου απέναντι από το Δημαρχείο με ώρες λειτουργίας 08.00 – 15.00.

Παραγωγοί από όλη τη χώρα θα διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν στον καταναλωτή, σε ανταγωνιστικές τιμές. Οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν ελληνικά προϊόντα, εγγυημένης ποιότητας και με πιστοποίηση ταυτότητας, από συνεταιρισμούς παραγωγών από όλη την Ελλάδα, στο πάρκο Καραολή & Δημητρίου στο Βύρωνα, απέναντι από το Δημαρχείο.

Από τη συγκεκριμένη δράση επωφελούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Οι  πολίτες, που ωφελούνται από την ποιότητα και την τιμή των προϊόντων, οι έμποροι, που έρχονται σε επαφή με τους παραγωγούς, οι δομές αλληλεγγύης της πόλης μας και κατά συνέπεια οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Το προϊόντα που θα διατεθούν είναι τα εξής: Αλλαντικά, Αλεύρι, Αραχίδα, Αρτοποιήματα, Αυγά, Βότανα, Γαλακτοκομικά, Γλυκά Κουταλιού, Ζυμαρικά, Ελιές, Καραμελωμένοι Ξηροί Καρποί, Κρασί, Λάδι, Μανιτάρια, Μαρμελάδες, Μέλι, Ξύδι, Όσπρια, Παραδοσιακά Εδέσματα, Πατάτες, Παξιμάδια, Πορτοκάλια, Πίτες, Ρύζι,  Σαλιγκάρια, Σάλτσες, Σταφίδες, Σκόρδα, Χαλβάς Φαρσάλων κ.α.

Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο της δράσης κ. Ιωάννη Μαυρίκη στα τηλέφωνα 2137658247 & 2137658360 και στο email: xorio@dimosbyrona.gr

Οι συγκοινωνίες που εξυπηρετούν την πρόσβαση στο «Χωριό Παραγωγών» είναι:

  • τα λεωφορεία 203 - 204 (Στάση ΙΚΑ), 732 (13η Στάση)
  • το τρόλεϊ 11 (Στάση Παλιό Τέρμα)

Οι κάτοικοι του Βύρωνα μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τη Δημοτική Συγκοινωνία.

Συνάντηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της πόλης μας
Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Γυμνασίου Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Γρηγόρη Κατωπόδη με τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών συγκροτημάτων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, της πόλης μας. Θέμα της συνάντησης ήταν οι υλικές ζημιές που έχουν προξενηθεί από αγνώστους σε Γυμνάσια και Λύκεια.

Από τη Δημοτική Αρχή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μιχαήλ Καραγιάννης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Ελένη Βασιλοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Χρήστος Σπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Θανάσης Παπαθανασίου και οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής αντίστοιχα, Θέμης Τέγος και Αντώνης Γεωργαντάς.

Ο κ. Κατωπόδης, ανέφερε στους παρευρισκόμενους τις πρώτες ενέργειες που πρόκειται να λάβει η νέα δημοτική αρχή ώστε να αντιμετωπισθεί η κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν μια σειρά από μέτρα όπως:

  • Προστασία των Σχολικών Μονάδων με διπλές βάρδιες από τους σχολικούς φύλακες. Η πρώτη, τις πρωινές ώρες (7.00 – 15.00) και η δεύτερη, τις απογευματινές ώρες (14.00 – 22.00), έτσι ώστε να περιορισθεί η πιθανότητα εμφάνισης του φαινομένου.

  • Δραστηριοποίηση των Σχολικών Συμβουλίων, με διαβουλεύσεις ανάμεσα στους συλλόγους διδασκόντων και στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, με αντικείμενο συζήτησης τα μέτρα αντιμετώπισης των υλικών φθορών.

  • Επίσκεψη του Δημάρχου στο Αστυνομικό Τμήμα για ενημέρωση των αστυνομικών αρχών της κατάστασης.

  • Επισκέψεις/«περιπολίες» του Δημάρχου τις νυχτερινές ώρες σε όλες τις σχολικές μονάδες.

  • Έναρξη μαθημάτων κατά της βίας από κοινωνικούς λειτουργούς, καθηγητές κλπ με τη συμμετοχή τόσο του Δήμου, όσο και των Διευθύνσεων των Σχολείων.

  • Λειτουργία των Σχολικών Μονάδων κατά τις απογευματινές ώρες, με διάφορες δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα, μετά τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, ζήτησε από τους διευθυντές και τις διευθύντριες των σχολείων να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις για το θέμα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας εποικοδομητικός διάλογος έτσι ώστε να αντιμετωπισθεί η κατάσταση. Ο κ. Κατωπόδης επισήμανε την ανάγκη εμβάθυνσης στο πρόβλημα, την ενεργοποίηση δηλαδή της σχολικής κοινότητας σηματοδοτώντας την αλλαγή νοοτροπίας γύρω από το φαινόμενο της βίας. Η απάντηση στο πρόβλημα είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή, ανέφερε σχετικά.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του Δημάρχου Βύρωνα ότι η δημοτική αρχή θα πραγματοποιήσει ό,τι είναι εφικτό για την αντιμετώπιση του φαινομένου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit