ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..- "ΕΝ.ΕΡΓΑ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» Παράρτημα Νομού Ευβοίας..-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ-ενημέρωση ΚΑΠΗ..-Συνέντευξη Νίκου Δένδια, τ. Υπ.Π.τ.Π..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:"Φίλιππος Ηλιάδης: Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους ! ! !"..-"ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ηλεκτρονικό φύλλο,ante portas! Eδώ,σας εύχεται μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ".....-U.S.A.'s latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ Ν.Δ. δελτία τύπου

Αθήνα, 18 Μάρτιου 2015

            Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», στην εκπομπή «Παραφιλολογίες» του δημοσιογράφου, Νίκου Ευαγγελάτου.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη:

 • Η Κυβέρνηση είναι εγκλωβισμένη στην προεκλογική της ρητορική και φαίνεται ότι αδυνατεί να τηρήσει τη συμφωνία την οποία η ίδια υπέγραψε. 

 • Η Κυβέρνηση παίζει με τις λέξεις,  αλληθωρίζει στο εσωτερικό της ακροατήριο και δρομολογεί μια σύγκρουση με τη Γερμανία και όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες με αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα είναι τόσο απομονωμένη.

 • Η πολιτική της Κυβέρνησης αυτή τη στιγμή δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της ρήξης. Το πρόβλημα είναι ότι η Κυβέρνηση δεν απαντά αν έχει Plan B.

 • Εύχομαι, έστω και την τελευταία στιγμή, ο Πρωθυπουργός να αναλώσει το πολιτικό του κεφάλαιο σε μια ειλικρινή και απροσχημάτιστη αναδίπλωση και υλοποίηση της συμφωνίας. 

 • Η Κυβέρνηση ακολουθεί μια πολιτική αμφιθεάτρου, αμηχανίας, φλυαρίας, με  κωμικούς αυτοσχεδιασμούς και πλήρη άγνοια κινδύνου. 

 • Σε τέτοιους ερασιτεχνισμούς και σε τέτοια περιφρόνηση για τον τρόπο που δουλεύει η Ευρώπη δεν μπορούμε εύκολα να συναινέσουμε εμείς. Ας φέρουν επιτέλους ένα σοβαρό πλαίσιο μεταρρυθμίσεων και εμείς εδώ είμαστε να στηρίξουμε. 

 • Οι συμβιβασμοί που πρέπει να κάνει η Κυβέρνηση είναι επώδυνοι για την ίδια, όχι απαραίτητα για τον Ελληνικό λαό. Το να αποκτήσει η χώρα ένα πλαίσιο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων είναι σωστό ούτε ενέχει μεγάλο πολιτικό κόστος. Για την κυβέρνηση όμως έχει κόστος γιατί  η Κυβέρνηση πάντα αλληθώριζε και έκλεινε το μάτι σε όλες τις συντεχνίες του Δημόσιου Τομέα. 

 • Το νομοσχέδιο που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από τον κ. Κατρούγκαλο κάνει όλα τα χατίρια της ΑΔΕΔΥ. Αυτή τη μεταρρύθμιση χρειάζεται ο Δημόσιος Τομέας; Να επαναφέρουμε τους συνδικαλιστές στα Πειθαρχικά Συμβούλια για να μην εκδικάζεται καμία υπόθεση και να μένουν ατιμώρητοι οι επίορκοι;

 • Πρώτη προτεραιότητα είναι να κλείσει η τρέχουσα αξιολόγηση. Αν δεν κλείσει η τρέχουμε αξιολόγηση δεν θα έχει πότε τη δυνατότητα η ελληνική οικονομία για  πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές ώστε να δανείζεται ως χώρα και να γλιτώσει το τρίτο μνημόνιο. Πολύ φοβάμαι ότι με τις πολιτικές της Κυβέρνησης το τρίτο μνημόνιο είναι προ των πυλών.

 • Δεύτερη προτεραιότητα είναι η επανεκκίνηση την πραγματικής οικονομίας η οποία έχει στεγνώσει πλήρως.

 • Στη ΝΔ λύσαμε την εσωκομματική σιωπή και τον τελευταίο μήνα κατακτήσαμε μεγαλύτερη συλλογικότητα στη λήψη αποφάσεων και πλέον εκφράζονται οι απόψεις ελεύθερα.


 Αθήνα, 18 Μάρτιου 2015

            Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραχώρησε σήμερα, Τετάρτη 18 Μαρτίου, συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ 100,3», στην εκπομπή «Ημερολόγιο» του δημοσιογράφου, Παύλου Τσίμα.

Ακολουθούν τα βασικά σημεία της τοποθέτησης του κ. Μητσοτάκη:

 • Υπάρχει μια διάρρηξη της εμπιστοσύνης μεταξύ της Ελλάδας και όλων των Ευρωπαίων συνομιλητών μας και αυτό οφείλεται στην ακραία ρητορική της Κυβέρνησης. Η δράση φέρνει αντίδραση. 

 • Ο υπουργός Οικονομικών συστηματικά φαίνεται πως επιδιώκει την προσωπική του προβολή και όχι την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων.

 • Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να απεμπλακεί από τις ακραίες ρητορικές δεσμεύσεις και χρησιμοποιεί με κυνικό τρόπο το νέο αντιγερμανισμό ώστε να χαϊδέψει το εσωτερικό πολιτικό ακροατήριο και να προβάλει την εικόνα μιας Κυβέρνησης η οποία διαπραγματεύεται και αντιστέκεται.

 • Μια χαλαρότερη στάση της ΕΚΤ θα δώσει μια μικρή ανάσα ρευστότητας η οποία θα μας κρατήσει για λίγες εβδομάδες, είναι παρηγοριά στον άρρωστο.

 • Αν πιστεύει ο κ. Τσίπρας ότι υπάρχει πολιτική λύση στο πρόβλημα, θα λάβει την ίδια απάντηση την οποία από ότι φαίνεται αποδέχθηκε με τη συμφωνία που δέχθηκε στις 20 Φεβρουαρίου. Η αξιολόγηση γίνεται από τους θεσμούς, όχι από την κ. Μέρκελ, τον κ Ολάντ κ.λπ. 

 • Η ελληνική Κυβέρνηση σήμερα έχει τη δυνατότητα να πετύχει μια καλύτερη συμφωνία από αυτήν που θα μπορούσαμε να πετύχουμε εμείς, αρκεί ο ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί ότι μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τις πιο ακραίες φωνές εντός του κόμματος αλλά και με τον κυβερνητικό του εταίρο.

 • Η στροφή στον πολιτικό ρεαλισμό είναι επώδυνη για τον ΣΥΡΙΖΑ διότι είπε συνειδητά ψέματα προεκλογικά και υποσχέθηκε χρήματα χωρίς μνημόνιο και βρέθηκε με μνημόνιο χωρίς χρήματα. 

 • Το νομοσχέδιο που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση ο κ. Κατρούγκαλος κάνει όλα τα χατίρια στην ΑΔΕΔΥ, επαναφέρει τους συνδικαλιστές στα Πειθαρχικά Συμβούλια, μονιμοποιεί όλους τους υπαλλήλους ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και γενικά στέλνει ένα μήνυμα ότι εδώ είμαστε να επαναφέρουμε το παλιό, μεγάλο κράτος για να ικανοποιήσουμε τη συντεχνιακή  μας πελατεία. Αυτό είναι αντιμεταρρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit