ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΕU:Defence cooperation: Council establishes Permanent Structured Cooperation (PESCO), with 25 member states participating..-N.Δ.:Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Σπυράκη ..-CANADA latest..-EcoLeft news letter..-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ,δήλωση..-U.S.A's interesting latest..-Ν.Δ.:Σύνοψη της μελέτης εξειδικευμένων επιστημόνων ....-ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-ΝΟΜΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-"ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ"-ΣτΕ:ενημερωτικά δελτία τύπου παρελθόντος Ιουλίου..-The voice of the European legal profession..-Η θέση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τα συναινετικά διαζύγια-Επιστολή του Προέδρου Β. Αλεξανδρή στους βουλευτές..-oenet.gr:ενημερωτικό δελτίο ..-U.S.A.'s interesting latest..-RUSSIA's latest news..-FOREIGN AFFAIRS,newsletter..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Γυμνασίου Αχαρνών

Posted: 13 Mar 2015 09:07 AM PDT
Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια της τακτικής ενημέρωσης των γονέων σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις 11/03/2015, πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του νέου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών.

 • Στη συνέλευση συζητήθηκαν οι έως τώρα δράσεις του συλλόγου καθώς και μελλοντικές.
 • Τέθηκαν θέματα - προβληματισμοί από γονείς προκειμένου να εξετάσει ο σύλλογος τρόπους επίλυσης.
 • Στο Blog του συλλόγου και στο face book θα αναρτηθούν αναλυτικά τα θέματα που αναπτύχθηκαν από το σύλλογο, καθώς και τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση από τα συμμετέχοντα μέλη.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η επόμενη δράση του συλλόγου, είναι η διοργάνωση Πασχαλινού Bazaar με λαμπάδες, κατασκευασμένες από τα ίδια τα παιδιά του Γυμνασίου, σε συνεργασία με την καθηγήτρια καλλιτεχνικών, κα Τόπα.

Στις 18/03/2015 μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, η κα Τόπα με τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στο Πασχαλινό Εργαστήριο, αλλά και με την παρουσία μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, θα κατασκευάσουν πασχαλινές λαμπάδες.

Το Bazaar θα λάβει χώρα στις 20/03/2015, ημερομηνία παράδοσης των βαθμών του 2ου τριμήνου.

Τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν για κάλυψη αναγκών της σχολικής μονάδας καθώς και για δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και τη συμμετοχή σας στο έργο του συλλόγου μας και σας περιμένουμε στο πασχαλινό Bazaar να θαυμάσουμε τις μοναδικές δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών, των παιδιών μας!

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
7ου Γυμνασίου Αχαρνών 
Posted: 13 Mar 2015 09:03 AM PDT
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η 1η Γενική Συνέλευση του νέου συλλόγου. Παρακάτω θα βρείτε τα θέματα που συζητήθηκαν.

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ 1ης ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ - ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ 

ΔΡΑΣΕΙΣ 
Μέχρι σήμερα σε επίπεδο επαφών τόσο εσωτερικών όσο και με αρμόδιους φορείς έχουν πραγματοποιηθεί:
 • 15 τακτικές συνελεύσεις των μελών και 2 έκτακτες
 • Συναντήσεις με το Γυμνασιάρχη
 • Συναντήσεις  με το 15 μελές
 • 1 σχολικό συμβούλιο διδασκόντων και συλλόγου κατά το οποίο συζητήθηκαν ανάγκες  της σχολικής κοινότητας και πως ο σύλλογος μπορεί να βοηθήσει: Αγορά Η/Υ, κουρτίνες κ.α
 • Συνάντηση με την αρμόδια  υπηρεσία του Δήμου για θέματα κάλυψης αναγκών σχολικών υποδομών.
 • Επαφή με την ελληνική αντικαρκινική εταιρία για πραγματοποίηση ομιλίας στους μαθητές του Γυμνασίου εστιάζοντας σε θέματα της σύγχρονης εποχής.

ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
 • Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε όλα τα τμήματα του Γυμνασίου με  προσφορά βιβλίων στους τυχερούς.
 • Διοργάνωση αποκριάτικου χορού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών στο ΚΑΠΗ του Κόκκινου Μύλου. Κατά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Ο σύλλογος εξασφάλισε χορηγίες από αρκετά εμπορικά καταστήματα της περιοχής (ΧΙΩΤΗΣ Ζαχαροπλαστείο, Ζώτος Super Market  κ.α)

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ 
 • Διοργάνωση πασχαλινού Bazar με λαμπάδες κατασκευασμένες από τα ίδια τα παιδιά του Γυμνασίου. Συντονίστρια της δράσης είναι ή Καθηγήτρια των καλλιτεχνικών κυρία Τόπα. Στις 18/03/2015 μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου, η κυρία Τόπα μαζί με τα παιδιά τα οποία θα συμμετέχουν στo πασχαλινό εργαστήριο  μαζί με παρουσία μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα κατασκευάσουν πασχαλινές λαμπάδες. Το Bazar θα λάβει χώρα στις 20/03/2015 ημερομηνία παράδοσης των βαθμών του 2ου τριμήνου.

 • Η ενημέρωση των δράσεων του συλλόγου γίνεται:
  - από το Blog του συλλόγου
  - το Face book
  - Από έντυπες ενημερώσεις που στέλνονται στους γονείς (π.χ, για συνελεύσεις, για συμμετοχή των παιδιών σε δράσεις με πρωτοβουλία ή συνεργασία του συλλόγου κ.α. )
Τα έσοδα από τις δράσεις του συλλόγου θα διατεθούν για κάλυψη αναγκών της σχολικής μονάδας καθώς και για δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ 
 • Να γίνει συζήτηση με το σύλλογο διδασκόντων για το πρόβλημα των ναρκωτικών προκειμένου να μελετηθούν καλύτεροι  τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος, αύξηση των  ελέγχων των παιδιών από τους καθηγητές κατά τις  ώρες λειτουργίας του σχολείου κ.α. Ήδη ο σύλλογος διδασκόντων έχει προγραμματίσει ομιλία για τα ναρκωτικά στα παιδιά. 
 • Να στολιστούν οι αίθουσες του σχολείου με κάδρα - ζωγραφιές των παιδιών: Να γίνει μια έκθεση ζωγραφικής με έργα των παιδιών, τα οποία μετά θα διακοσμήσουν το εσωτερικό των αιθουσών.
 • Να γίνει πρόταση στο σύλλογο των διδασκόντων έτσι ώστε να εμπλουτιστούν οι προορισμοί και η θεματολογία των  σχολικών εκδρομών.
 • Να προγραμματίσει ο σύλλογος μια ημερήσια εξωσχολική  εκδρομή με γονείς και μαθητές
 • Να δημοσιευτούν στον τοπικό τύπο οι χορηγοί του αποκριάτικου πάρτυ
 • Αρκετοί γονείς προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με προσωπική εργασία , προκειμένου να καλυφθούν  διάφορες ανάγκες της σχολικής  κοινότητας. 

Posted: 13 Mar 2015 08:56 AM PDT


Το Σάββατο 21/02/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο Αποκριάτικος Χορός του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Καπή στον Κόκκινο Μύλο. Μαθητές γονείς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  πέρασαν όμορφες στιγμές με μουσική , διασκέδαση, χορό, φαγητό και κλήρωση πλούσιων δώρων.


Ο Σύλλογος Γονέων ανέλαβε και εξασφάλισε τον ηχοακουστικό εξοπλισμό της εκδήλωσης,  κάλυψε  τα έξοδα για τα  αναψυκτικά και τα σνακς, καθώς και για την αγορά κάποιων από τα δώρα τα οποία κληρώθηκαν στη λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου. 

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την πολύτιμη συμπαράστασή τους για  το στολισμό των χώρων της αίθουσας, την ευγενική συνεισφορά τους σε λιχουδιές με τις οποίες εμπλούτισαν τον εορταστικό μπουφέ και γενικά την όλη συμβολή τους στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Σημαντική ήταν η συμβολή του DJ Παναγιώτη Αδαμόπουλου (απόφοιτου του 7ου Γυμνασίου Αχαρνών) ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς και ανάλαβε τη μουσική κάλυψη της εκδήλωσης. Παναγιώτη σ΄ ευχαριστούμε!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!
Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit