"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ": η Αλήθεια για τις Αχαρνές



'Αρθρο της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ στο τελευταίο φύλλο μας (βρείτε το στην αρχή της κεντρικής σελίδας και κατεβάστε τη)

..η στήλη της Μαρίας..

Δύο χρόνια πριν, στις 22 Δεκεμβρίου 2012, έγραφα:

«..22.12.2010
KANENAΣ ΠΙΑ..
 … αν κατάφερε κάτι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αυτά τα δέκα χρόνια της ζωής της είναι ότι κανείς πλέον στην πόλη από τους τοπικούς άρχοντες δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ουδείς μπορεί να θεωρεί στον τόπο μας τίποτα δεδομένο και ουδείς  πιστεύει πλέον πως η κάθε είδους απατεωνιά μπορεί να μείνει στο σκοτάδι. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» λοιπόν, αγωνίστηκε από γέννησής της γι αυτό ακριβώς το πράγμα. Και το θεωρούμε και οι δύο  ίσως την σημαντικότερη προσφορά που θα μπορούσε να κάνει  υγιής –επιμένω- Τοπικός Τύπος στην  περιφέρεια που εκδίδεται. Γιατί αυτό ακριβώς ήταν και το θανάσιμο σπυρί στο κορμί των Αχαρνών από τότε που ο Τύπος ήταν απλώς πεδίο ανακοινώσεων της κάθε δημαρχίας και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ δημοσίευσης κηδειών και μνημοσύνων . Η κριτική, έτσι όπως γίνεται σήμερα, δεν γινόταν ποτέ και όποιος θέλει να το αμφισβητήσει, ας το ξανασκεφτεί, διαβάζοντας το περιοδικό ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΕΡΓΑ το 2001 και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ από το  2002 !...»
Τα ξαναγράφω, ίσως γιατί είναι ώρα να υπενθυμίσω  - σε όσους στον τόπο αυτό τον τάλα θεωρούν πως ό,τι έκαναν ξεχάστηκε – πως εμείς που τους παρακολουθούμε να δρούν κατά πως βολεύει τους ίδιους και την αυλή τους δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε να θυμίζουμε πως κάθε κατεύθυνση τα εγκλήματά τους, που σκότωσαν την πόλη και τις ελπίδες της, μάδησαν σαν μαργαρίτα τους θησαυρούς της και με όποιο τρόπο μπορούσαν την ρήμαξαν.
Βλέπετε, απορία μεγάλη έχει πλέον δημιουργηθεί όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε πολλούς συνδημότες μου - που το συζητούν όλο και πιο ‘φωναχτά’ - η παντελής έλλειψη κάθε Νομικού Ελέγχου σε αυτό τον τόπο. Κατά περίεργο τρόπο, Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ προς την πόλη μας, είναι κυριολεκτικά ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ με τρόπο που προκαλεί ερωτηματικά και σκέψεις.
Πολλές σκέψεις που ήδη έχουν  βάλλει την λογική πάρα πολλών δημοτών σε δρόμους σοβαρής αμφισβήτησης για το αν τα γνωρίζουμε όλα ή μας διαφεύγουν πράγματα που καλύπτονται πολύ καλά από διάφορες ‘παρέες δράσης’ με ισχύ και δύναμη ανατροπής κάθε έννοιας Δικαιοσύνης.
Δεκάδες καταγγελίες δημοτών σε αρμόδιες υπηρεσίες, αμέτρητα δημοσιεύματα στον τοπικό και κάποια στον σοβαρό ημερήσιο τύπο, καταγγελίες και φωναχτές επισημάνσεις πέφτουν περιέργως στο κενό, χωρίς κανείς να τα λαμβάνει υπ’ όψιν!
Τα εγκλήματα που έχουν γίνει  στις Αχαρνές, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! Εχουν καταγγελθεί πολλάκις και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δήμου το θέμα θα είχε προκαλέσει ΣΕΙΣΜΟ αλλά στις Αχαρνές… ‘ο δρόμος της Δικαιοσύνης είναι μακρύς’! Ας προσπαθήσουμε μαζί να δούμε μερικά θέματα και πάλι, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ακόμα. Ας ξεκινήσουμε με την δημαρχία Φωτιάδη (θα τις επισκεφθούμε βεβαίως ΟΛΕΣ) και  το γιατί θα το αντιληφθείτε στο τέλος.

Ο Παναγιώτης Φωτιάδης εξελέγει με το ...ιλιγγιώδες ποσοστό του 20% και αφού προηγήθηκε προεκλογική πανστρατιά του στοιχείου που εξέφραζε! Αξίζει να σημειωθεί ότι παραμονή των εκλογών κυκλοφόρησε βρωμερή επιστολή στα ρωσικά –γνωστότατη ως ‘επιστολή Κεσανίδη’- που εγκατέστησε στον τόπο ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ τον ρατσισμό: αποκαλούσε το ντόπιο στοιχείο…’τουρκαλβανούς’ και οι ύβρεις προς κάθε ντόπια κατεύθυνση δεν είχαν προηγούμενο  (η επιστολή αυτή στάθηκε η γενεσιουργός αιτία της ‘γέννησης’ της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ).
Στόχος, η συσπείρωση του ποντιακού στοιχείου και η επίτευξη διάσπασης του πληθυσμού που μέχρι τότε ζούσε ειρηνικά, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Η φοβερή προβοκάτσια (οι Αχαρνείς στο κεντρικό Μενίδι φωτογράφιζαν κρυφά  από τις γρίλιες τους διανομείς της επιστολής)  έφερε αποτέλεσμα και ο Φωτιάδης εξελέγει δήμαρχος. Με το 20% κυβέρνησε επι τέσσερα χρόνια 170000 άτομα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΡΓΟ!!

24 Ιουνίου 2009 η ‘ΠΟΛΙΤΙΚΗ’ καταγράφει (σημειώστε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει διαψευστεί δημοσίευμά της έως σήμερα):
‘…Κάθε μέρα βλέπουμε και ένα καινούριο μπερντέ με σκηνές του παραλόγου. Στο τσιφλίκι της παρούσης δημαρχίας έχουμε ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ασορτί και σετάκι με τακτοποίηση φίλων, αδελφών, ανεψιών, εξαδέλφων, κουμπάρων, αδελφών, βαφτιστηριών, τέκνων, συνεργατών, συζύγων, "ντόπιων" λεχριτών που γλύφουν κάθε δήμαρχο ανελλιπώς και αδιαλείπτως αρκεί να κάνουν την δουλίτσα τους, ψηφοφόρων που ψήφισαν τους παρόντες "άρχοντες " και τους οφείλονται "πληρωμές", ΝΤΟΠΙΩΝ εχθρών του ...ντόπιου στοιχείου και πάει λέγοντας.
Στην δημαρχία της πλουσιώτατης πόλης με την φτωχότερη υποδομή "λάμπουν" μεταξύ ολίγων ικανών και περιφέρονται πλείστοι όσοι άχρηστοι, λεχρίτες, προδότες,ανίκανοι, συνήθεις ύποπτοι και υποκριτές μεγέθους ΟΣΚΑΡ!...’

Σηκώνεται η τρίχα κάθε δημότη όταν ο Φωτιάδης ισχυρίζεται  σε κάθε μέσο μαζικής Ενημέρωσης ότι «βρήκε 1200 εργαζόμενους και τους έδιωξε…» Ξεχνάει να συμπληρώσει ότι έδιωξε όσους είχε βάλει ο Στριφτός …για να τους αντικαταστήσει ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ! Και ο κάθε «παραθυράκιας» του γυαλιού τον φιλοξενεί ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΕΥΝΑ ενώ δέχεται ό,τι του λέει !!
Εν προκειμένω:
Είναι εξοργιστικό να νομίζει ότι μπορεί να απεμπολίσει το ότι το θέμα των δύστυχων απλήρωτων εργαζομένων ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ! Ας διαβάσουν εδώ τελικώς όσοι τώρα ΔΗΜΟΣΙΩΣ γράφουν ό,τι θέλουν και μας τα σερβίρουν σαν να είμαστε κρετίνοι:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 14.4.2010:
«Εργαζόμενοι του δήμου, στο ακροατήριο, απλήρωτοι επί…. 14 μήνες!! ….»
Στην διάθεση όποιου τις χρειάζεται, φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου με τους απλήρωτους και εξαγριωμένους -δικαίως - εργαζόμενους...

Ο κ. Φωτιάδης εξαφάνισε επί της θητείας του κάθε Αχαρναϊκό στοιχείο μηδέ και αυτού του ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ εξαιρουμένου για του οποίου το θάψιμο έχει προσωπική και μέγιστη ευθύνη, έπνιξε την πόλη στα δάνεια ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ  με 30.000.000 ευρώ   + 20.000.000 που ζητούσε (για να συμβιβαστεί στα...10 τελικά) χωρίς να προκάνει να τα πάρει παραμονές εκλογών και χωρίς να κάνει κανένα σημαντικό έργο. Δείτε εδώ τον αγώνα της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ για να αποφευχθεί η λήψη του προεκλογικού δανείου που θα “ανέβαζε” τα δάνεια Φωτιάδη στα ίδια επίπεδα Στριφτού:

Επιστολή-παρέμβαση στους Υπουργούς κ.κ. Πάγκαλο και Ραγκούση: (δείτε στο φύλλο το έγγραφο  της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ)

Παρέμβαση ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ για μη λήψη δανείου 20.000.000  ευρώ απο τον νυν δήμαρχο κ. Φωτιάδη 
27 Ιουλίου 2010


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ ΕΠΕΙΓΟΝ

Αξιότιμοι Κύριοι.
Η παρούσα αποτελεί παράκληση-έκκληση του Αχαρναϊκού Λαού για παρέμβαση σας προκειμένου να αποτραπεί “προεκλογικό” δάνειο του νυν δημάρχου Αχαρνών κ. Παναγιώτη Φωτιάδη 20.000.000 ευρώ ανεβάζοντας το συνολικό ποσό των δανείων που χρέωσε την πόλη ο εν λόγω δήμαρχος σε αυτό των 50.000.000ευρώ!
Το δάνειο αυτό ο δήμαρχος πρόκειται να εγκρίνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης 29 τρέχοντος, στο “παραπέντε των εκλογών” χωρίς να διαφαίνεται για τους πολίτες τρόπος “διαφυγής”.
Ο Αχαρναϊκός Λαός, μη έχοντας άλλη διέξοδο, απευθύνεται σε Σας, αφού ο κ. Δήμαρχος με το δάνειο αυτό, υπερχρεώνει τις πλάτες του με ένα δυσθεώρατο ποσό - και ακριβώς επάνω στην χειρότερη συγκυρία για την πόλη και την χώρα ολόκληρη-κολοσσιαίο για τον ήδη υπερχρεωμένο δήμο, που καταβαραθρώνει τις Αχαρνές στον πάτο ενός γκρεμού απο τον οποίο δεν θα ξαναβγεί ποτέ...”

Την ίδια ημέρα, η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ” καταγράφει:

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...ΣΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ!!
27.7.2010
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ!
Σταματήστε τον απίστευτο δήμαρχο που στο παραπέντε των εκλογών ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ΛΑΟ ΜΕ 20.000.000 ΕΥΡΩ "ΕΚΛΟΓΟΔΑΝΕΙΟ".
Λυπηθείτε τις Αχαρνές κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.
ΕΛΕΟΣ!!!

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΠΡΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ-ΠΑΓΚΑΛΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
27.7.2010
Προ του άμεσου κινδύνου να χρεωθούν οι πολίτες των Αχαρνών με ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ ΦΩΤΙΑΔΗ ύψους 20.000.000 ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ύψος δανείων  του απίστευτου δημάρχου στο ποσό των 50.000.000 ευρώ, η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ προσφεύγει για βοήθεια στους δύο δυνατούς άνδρες του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποφύγει το μοιραίο.
Παγωμένοι οι δημότες που διάβασαν την ημερήσια διάταξη του αυριανού δημοτικού συμβουλίου ζητούν παρέμβαση που θα σταματήσει την πείνα των τοπικών "ακρίδων" πριν η πόλη χρεωθεί ένα ακόμα δυσβάστακτο ποσό.
Η ελπίδα του τόπου στους δύο άνδρες της Κυβερνήσεως.
(η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)

Μην τολμήσει κανείς να μου πει ότι πλήρωνε ...απαλλοτριώσεις γιατί θα αρχίσω να γράφω ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ στην πόλη των Αχαρνών και θα γελάσει κάθε πικραμένος!!-

Γράφω στις 5 Αυγούστου 2010:

“ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. ΝΙΚΟ ΚΟΛΕΤΖΑΚΗ
5.8.10
Κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, μετά απο έρευνα του ΣΚΑΪ! Καμαρώστε μας!!
"Στο ποσό των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ανέρχονται τα χρέη σε 50 Δήμους της χώρας και προέρχονται κυρίως από δάνεια τραπεζών και προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ εκτός από τα δάνεια οι δήμοι έχουν οφειλές σε ΔΕΚΟ, ασφαλιστικά ταμεία και κατασκευαστικές εταιρίες. Στην πρώτη θέση είναι ο δήμος Πειραιά, ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων και τρίτος ο δήμος Αχαρνών.
Στη λίστα που παρουσιάζεται, εμφανίζονται τα χρέη των δήμων προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Δήμους:
.....
Αχαρνών: χρέος 55.227.003 ευρώ
Φυλής: χρέος 17.956.832 ευρώ
...."
Πρώτον να πληροφορήσω τον καλό σταθμό, ότι είναι αδύνατον να είναι αυτό το ποσόν αφού ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΗΡΕ ΔΑΝΕΙΑ 40.000.000 ευρώ!! Ομως:
Το ως άνω αναφερόμενο άρθρο είναι ο απόλυτος δείκτης των "νοικοκυρέων" και στείρων οικονομικών εγκεφάλων της δημαρχίας που αποδείχτηκαν ανίκανοι κακοδιαχειριστές των οικονομικών του δήμου, αδιάφοροι για κάθε είδους έσοδο πέραν των δανείων!! Αντι να αξιοποιήσουν πηγές εσόδων που στο δήμο μας υπάρχουν άπλετες, οι κακοδιαχειριστές και απίστευτοι "νοικοκύρηδες" ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ για κάθε λόγο "που μπορούν να εμπνευστούν". Χωρίς κανένα έλεγχο, χωρίς να δώσει κανείς σημασία στα δημοσιεύματα του ΥΓΕΙΟΥΣ τοπικού τύπου (όσου δηλαδή δεν είναι "αγορασμένος" απο τον τελευταίο μας δημαρχούκο), χωρίς να υπάρξει ένας έστω εισαγγελέας να ρίξει μια ματιά στα έργα και τις ημέρες της τελευταίας ελεεινής τοπικής εξουσίας.
Τι άλλο να γράψω Παναγία μου!! Δέκα ολόκληρα χρόνια γράφω, το χέρι μου κόλλησε πάνω στο πληκτρολόγιο, όλη η Ελλάδα ξέρει ΤΙ γίνεται εδώ! Όμως όχι μόνο ΔΕΝ επεμβαίνει κανείς, αλλά για επιβράβευση αυτού του δολοφονικού για τον τόπο ανίκανου δημαρχιακού σχήματος.... ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ... ΧΡΙΣΜΑ!!
Να το δω και αυτό...
Μ.Χ.Β-Αύγουστος 2010”

Γράφω στις 27.7.2010

“H "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!
Ούτε τώρα θα διαψευστεί. Ούτε θα δείτε ποτέ εδώ γραμμένες ανακρίβειες, ή παθιασμένες ψεύτικες «ειδήσεις» προεκλογικής έξαψης..
Όταν λοιπόν γράφω ότι ο Φωτιάδης παίρνει δάνεια 50.000.000€ είναι ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΕΥΡΩ και δεν είναι αλλιώς!!
Τα 20.000.000€ τα «περνάει» στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης σε μια απίστευτη, αχαρακτήριστη κίνηση απελπισίας, αφού ο μόνος τρόπος που έβρισκε χρήματα ο ίδιος και η Οικονομική του Υπηρεσία του «νοικοκύρη» κυρίου Κολετζάκη ήταν αυτή: το βούλιαγμα στα χρέη του Αχαρναϊκού Λαού.. Ετσι ώστε να χρωστάμε ως δήμος «όπου μιλάνε ελληνικά» για να μην πάρουμε ΠΟΤΕ «τα πάνω μας»!
Ο κ. Φωτιάδης, χωρίς καμία αιδώ και παριστάνοντας τον «εισαγγελέα των εισαγγελέων» σε ένα κρεσέντο υποκρισίας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο τοπικό αρχονταίο, δείχνοντας πόσο μισεί τον τόπο μας. Χρεώνοντας τον με τα «δάνεια της Αγγλίας». ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΤΗΣ;”

Αλλά δεν είναι  μόνον αυτά, έχουμε και συνέχεια:
Τα  σκάνδαλα στο Κοιμητήριο Αχαρνών δεν έχουν προηγούμενο, 3.000.000 ευρώ χρέωσε την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΡΝΩΝ σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Αφού ΠΤΩΧΕΥΣΕ την προηγούμενη δημοτική επιχείρηση “δια χειρός Αφουξενίδη”, έφτιαξε την ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ για να ..ξεκινήσει απο την αρχή!! Η ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ χρεώθηκε ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ 3.000.000ευρώ σε έξι μήνες!
Επί δημαρχίας του, περιφρόνησε  κάθε Νόμο του Κράτους όταν οι αναφορές πολιτών  είχαν ως συνέπεια την επιβολή προστίμων, μηνύθηκε από το Δασαρχείο Πάρνηθας γιατί καταπάτησε δημόσια έκταση προκειμένου να… μεγαλώσει το οικόπεδό του στους Θρακομακεδόνες, οι ορκωτοί Λογιστές διαπίστωναν παραβάσεις που περνούσαν «στα μουγκά» από όλους.

Το κτίριο ιδιοκτησίας του που έχει ενοικιαστεί στην ΕΛ.ΑΣ στις Αχαρνές έχει  πλήθος παραβάσεις χωρίς οι δημοσιεύσεις περί αυτού από τον τοπικό και ημερήσιο τύπο να τον απασχολήσουν ποτέ!
Διαβάστε εδώ δημοσίευμα της έγκριτης “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” σε άρθρο της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΛΙΝΑΡΔΟΥ:
Κυριακή, Σεπτέμβριος 19, 2010

“ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΝΙΔΙΟΥ…ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ…

Το Αστυνομικό Τμήμα Μενιδίου στεγάζεται σε κτίριο που προοριζόνταν για εργαστήρι ζαχαροπλαστικής. Καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό τύπο αναφέρουν ότι στο κτίριο έχουν γίνει σημαντικές πολεοδομικές παραβάσεις.
Ηδη έχει δοθεί εντολή στην Πολεοδομία να κάνει αυτοψία. Αν τελικά αποδειχθεί πως ο μπακλαβάς είναι... αυθαίρετος, για κάποιον θα είναι πολύ πικρός, καθώς ιδιοκτήτης του κτιρίου είναι ο δήμαρχος Αχαρνών Π. Φωτιάδης!
Η άδεια της Πολεοδομίας το 2003 το προόριζε για εργαστήρι παραγωγής και διανομής εδεσμάτων και αίθουσες εκδηλώσεων. Ο ιδιοκτήτης προτίμησε να το νοικιάσει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης για να στεγάσει εκεί το Α.Τ., με σίγουρες δουλειές και εξασφαλισμένο το ενοίκιο. «Εμένα μου ζητήθηκαν συγκεκριμένες παρεμβάσεις από το υπουργείο και τις έκανα», δηλώνει στην «Κ.Ε.» ο Π. Φωτιάδης και εξηγεί πως δαπάνησε για τον σκοπό αυτόν 700.000 ευρώ.
Σύμφωνα όμως με τις καταγγελίες οι οποίες θα ελεγχθούν, οι παρεμβάσεις του ζαχαροπλαστείου σε αστυνομικό «φρούριο» και στις οποίες αναφέρεται ο δήμαρχος, έγιναν δίχως να εφαρμοστεί ο νόμος. Συγκεκριμένα, καταγγέλλεται πως η αναθεώρηση της άδειας το 2005 πραγματοποιήθηκε δίχως η Πολεοδομία να κάνει αυτοψία στον χώρο και ως εκ τούτου να μην δει τις παράνομες επεκτάσεις των 460 τετραγωνικών μέτρων!
Το κτίριο εγκαινιάστηκε το 2006 με μια λαμπρή τελετή παρουσία εκπροσώπων του δημοτικού συμβουλίου και τοπικών παραγόντων. Αγνωστο αν σε κείνα τα εγκαίνια που έλαβαν δημοσιότητα, οι αστυνομικοί κατά καιρούς και κυνηγοί μεροκαματιάρηδων σε αυθαίρετες οικοδομές γνώριζαν τη... γλυκιά ιστορία του κτιρίου, που αρχικά νοίκιασε το υπουργείο 8.000 ευρώ το μήνα για να πέσει προσφάτως στα 6.500 λόγω των μέτρων του μνημονίου.
Ο δήμαρχος Αχαρνών υποστηρίζει πως ουδεμία παρανομία έγινε στο κτίριο και ότι οι καταγγελίες υποκινούνται από ανθρώπους που θέλουν να τον βλάψουν. Από την πλευρά του ο αντινομάρχης Χάρης Δαμάσκος έχει ήδη δώσει εντολή στο Τμήμα Αυθαιρέτων της Νομαρχίας να ελέγξει τις καταγγελίες, αλλά και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος έστειλε πριν από λίγες ημέρες έγγραφο στην Πολεοδομία με το οποίο ζητά να γίνει αυτοψία και να αποδειχθεί ποια είναι η αλήθεια.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, φαίνεται να έχουν γίνει οι εξής παρεμβάσεις:
- Ημιώροφος εμβαδού περίπου 160 τετραγωνικών μέτρων.
- Προέκταση του δώματος κατά περίπου 160 τετραγωνικά μέτρα.
- Αίθουσα εκδηλώσεων εμβαδού 128 τετραγωνικών μέτρων, που προέκυψε από την περιτοίχιση του ημιυπαίθριου χώρου του πρώτου ορόφου.
- Κλειστός χώρος εμβαδού 11,5 τετραγωνικών μέτρων στο ισόγειο, που προέκυψε από την περιτοίχιση αντίστοιχου ημιυπαίθριου χώρου!”
Είδατε εσείς να πάθει τίποτα; Να διορθώσει τις παρανομίες του; Να ενοχληθεί στο παραμικρό; Να... ιδρώσει; Βεβαίως όχι. Γιατί και ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, είναι ΒΕΒΑΙΟΙ οτι ο Νόμος δεν περνάει στις Αχαρνές!!!

Ο κ. Φωτιάδης, έγινε γνωστός ως «ο ιπτάμενος δήμαρχος» αφού όργωσε όλη τη γη για να επεκτείνει τις δουλειές του, φημολογείται έντονα (ας με διαψεύσει και θα το δημοσιεύσω επακριβώς και αμέσως) ότι  η ιδιωτική τεχνική συνεργασία με τον Γραμματέα του Δήμου ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΚΗ έχει γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Ο Φωτιάδης είναι ο πρώτος δήμαρχος που τα κατάφερε ..ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!!

Θα  μείνει όμως στην Ιστορία των Αχαρνών και ως ο Ιαβέρης του τοπικού τύπου. Κυνήγησε με λύσσα τον τοπικό  τύπο. Αιτία; ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ:  αυτός – ο τοπικός τύπος -χάρισε στον Στριφτό το θρυλικό 41% -έναντι του δικού του πτωχότατου …20%-δεν τον συγχώρησε ποτέ για την ταπείνωση αυτή και επί τέσσερα χρόνια, κατασυκοφάντησε με απίστευτη λύσσα τους δημοσιογράφους, διέδιδε παντού ότι «τα τρώγανε», ημερήσιες εφημερίδες έγραφαν ό,τι ήθελαν ξεφτιλίζοντας τον τοπικό τύπο της πόλης ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ και με μίσος πρωτοφανές, εκδότης εφημερίδας ΕΔΑΡΕΙ στον προθάλαμο του Δημοτικού Συμβουλίου, τα εξώδικα στον τοπικό τύπο ήταν σχεδόν..καθημερινή ιστορία, κατάφερε ισχυρό πλήγμα στο προφίλ τους και κατάφερε  ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ προκειμένου  να ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ τα έργα και οι ημέρες του.
Είναι αλήθεια ότι η ενορχηστρωμένη αυτή επίθεση υιοθετήθηκε από όλους τους δήμους της περιφέρειας με την ανοχή συμφωνία και συμπαράσταση όλων των δημάρχων της περιοχής. ΟΛΟΙ συμφώνησαν να πεθάνει ο τοπικός τύπος των Αχαρνών. Και πράγματι, σκότωσαν τον τοπικό τύπο την ίδια στιγμή που ακριβοπλήρωναν –και το κάνουν ακόμα και σήμερα - δημοσιογράφους του ημερήσιου τύπου, που δεν μπορούν να τους προσφέρουν ΚΑΜΙΑ ουσιαστική στήριξη σε τοπικό επίπεδο. Οι εφημερίδες στον τόπο έκλεισαν και ο φωτιάδης πίστεψε πως κανείς δεν θα μάθαινε πλέον τι ακριβώς γινόταν στην δημαρχία επί των ημερών του.
Δεν είχε υπολογίσει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ …
Το θέμα αυτό σας υπόσχομαι να κλείσει με βροντερό τρόπο από εμένα ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ.

Επανειλημμένα λοιπόν  φωνάζει στα κεραμίδια ο ίδιος και ο αντιδήμαρχος τότε Οικονομικών Κολετζάκης
-που είναι τα λεφτά Στριφτέ;
..αλλά καταθέτουν  αρμοδίως μηνύσεις…ΚΑΤ’ ΑΓΝΩΣΤΩΝ(!!) και τέλος πάντων, είναι τόσα πολλά όσα έχουν καταγγελθεί προς κάθε κατεύθυνση που ένας εισαγγελικός έλεγχος της θητείας του θα έβαζε  πολλά πράγματα στην θέση τους.
Όμως η έρευνα δεν θα έπρεπε να σταματήσει στον Φωτιάδη. Η έρευνα θα έπρεπε να γίνει ξεκινώντας τετραετίες πριν. Μην νομίσετε ότι ο Φωτιάδης φταίει μόνο για όλα. Αυτός απλώς έβαλε την τελευταία πινελιά στον πίνακα της καταστροφής. Ήταν σαφώς ο χειρότερος δήμαρχος που πέρασε από τις Αχαρνές, αλλά συνέβαλαν κι άλλοι.

Ετσι λοιπόν φτάσαμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο με τα κατορθώματα των της δημαρχίας μας. Και ενώ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ξέρει τα σκάνδαλά μας, η Δικαιοσύνη δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά.

Κρίνω σκόπιμο να σας αναφέρω κάποια δεδομένα –απλά έτσι… τα αναφέρω – σε μια προσπάθεια να αντιληφθείτε τι ακριβώς γίνεται:

Δεδομένο 1.-
Μανθάνω ότι οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ, βράβευσαν την ΑΧΑΡΝΑΪΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και μάλιστα δημόσια, στην πλατεία ΚΑΡΑΒΟΥ. Αν δεν απατώμαι, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ήταν ο Φωτιάδης, η σύζυγός του, ο αδελφός του, και οι δημοτικοί του σύμβουλοι (έχει δημοσιευθεί στον τύπο). Χωρίς άλλο σχόλιο..

Δεδομένο 2.-
Θα θέσω εδώ υπ’ όψιν σας  και το κάτωθι άρθρο το οποίο προκαλεί ισχυρό τραγέλαφω για το πώς ξεκινούν οι εμβαπτίσεις στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ στην πολιτική κατά την έναρξη προεκλογικής εκστρατείας. Διαβάστε, αξίζει τον κόπο:
Γράφει λοιπόν ο κ. Καλεντερίδης για τον φίλο του κ. Φωτιάδη στο  blog InfoGnomon τα εξής.. εκπληκτικά  (η επιστολή αναφέρεται με την σύνταξη και την ορθογραφία που δημοσιεύθηκε):

“Να γιατί διαλύθηκε η Ελλάδα: Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Δήμος Αχαρνών
21 September 2012 του Σάββα Καλεντερίδη

Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας από τους πιο ιστορικούς δήμους της Ελλάδος, του οποίου η ιστορία εμπλουτίστηκε ακόμη περισσότερο με την εγκατάσταση και φιλοξενία πενήντα χιλιάδων νεοπροσφύγων του Πόντου, που ήλθαν τις τελευταίες δεκαετίες από τις χώρες της π. Σοβιετικής Ένωσης.
Μετά τις δημοτικές εκλογές, μετά από δικαστικές περιπέτειες, το Φεβρουάριο του 2007 ανέλαβε τα καθήκοντα του δημάρχου ο Παναγιώτης Φωτιάδης, ο οποίος παρέλαβε έναν καταχρεωμένο δήμο, με δάνειο 35 εκατ. ευρώ από την Goldman Sachs, από τα οποία τα 3,5 εκατομμύρια δεν φαίνονται να μπήκαν καν στους επίσημους λογαριασμούς του δήμου, ενώ το συνολικό ταμειακό έλλειμμα του δήμου ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Η υπόθεση εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη.
Ο προηγούμενος δήμαρχος που έφερε το Δήμο Αχαρνών στο χείλος της χρεωκοπίας, είχε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Παναγιώτης Φωτιάδης παρέδωσε τον δήμο, στις 1-1-2011 στον διάδοχό του, εκλεκτό κομματικό στέλεχος του σκληρού ΠΑΣΟΚ, καθαρό και απαλλαγμένο από χρονίζοντα προβλήματα δεκαετιών, με πολυάριθμα έργα υποδομής, ο οποίος είχε το θάρρος να κάνει ότι δεν έκαναν οι κεντρικές κυβερνήσεις. Τους πρώτους τρεις μήνες έκλεισε τρεις υπερζημιογόνες δημοτικές επιχειρήσεις, απέλυσε περισσότερους από χίλιους αργόσχολους κομματικούς εγκάθετους, και ενώ παρέλαβε ένα δμηό το 2006 με ισολογισμό αρνητικό, μείον 25 εκατομμύρια, τον παρέδωσε το 2007 με πλεόνασμα 2,5 εκατομμύρια.
Στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2010, ο Φωτιάδης κατήλθε και πάλι ανεξάρτητος και χωρίς κομματική στήριξη και βγήκε πρώτος. Στο δεύτερο γύρο, συνασπίστηκε ο προηγούμενος δήμαρχος με τον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ και κέρδισε τη δήμο ο κομματικός, που συκγκεντρώνει στο πρόσωπό του όλα τα κλασσικά πασοκικά χαρακτηριστικά, που πλέον γνωρίζει πολύ καλά σχεδόν το σύνολο του ελληνικού λαού.
Το αποτέλεσμα;
Διαβάζουμε στη Ναυτεμπορική:
Ο δήμος Αχαρνών ανέστειλε τη λειτουργία του επ’ αόριστον, λόγω αδυναμίας καταβολής της μισθοδοσίας και κάλυψης των πάγιων εξόδων του.
Η σχετική απόφαση επικυρώθηκε σε έκτακτη εκκρεμεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το βράδυ της Πέμπτης.
Στη σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου το πρωί, αναφέρεται επί λέξει ότι «ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ’ αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».
Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία.
Σύμφωνα με την απόφαση του χθεσινοβραδινού δημοτικού συμβουλίου, «κανένας εργαζόμενος δεν θα απολυθεί ή θα μεταταχθεί», διότι όπως σημειώνεται «ο δήμος Αχαρνών δεν έχει πλεονάζον προσωπικό».
Αν δεν αντιληφθούμε ότι αυτό αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της εγκληματικής κομματικής αθλιότητας και της κακκιστοκρατίας, που δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο γιατί καταστράφηκε αυτή η πανέμορφη και ιστορική χώρα, αν δεν αντιληφθούμε επιτέλους ότι πρέπει να εξυγιάνουμε το πολιτικό μας σύστημα, με κύριο στόχο την εγκαθίδρυση της πραγματικής Δημοκρατίας στη χώρα που τη γέννησε, αυτή η χώρα, αν συνεχίσει να υπάρχει, απλώς θα κωλοσούρνεται στα κακοτράχαλα μονοπάτια της Ιστορίας, όπως είχε δηλώσει ο Κολοκοτρώνης, θύμα κι αυτός της κακκιστοκρατίας.
InfoGnomon»

Η επιστολή Καλεντερίδη δεν αντέχει σε καμιά απολύτως κριτική. ΣΕ ΚΑΜΙΑ!
Είναι γεγονός μάλιστα ότι τα όσα ο κ. Καλεντερίδης γράφει θα έπρεπε να τα είχε σκεφτεί λίγο καλύτερα, αφού εξ όσων γνωρίζω έχει ο ίδιος προσφέρει στην πατρίδα πολλά πράγματα και προς τιμήν του. Ενας άνθρωπος που έχει προσφέρει στην πατρίδα, προφυλάσσει το κύρος του και την συμπάθεια που εισπράττει από πολίτες καλύτερα.
Είναι  ήδη άλλωστε  ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ όσα συνέβησαν εν Αχαρνές  που κανείς δεν δικαιούται  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ. Και να έχετε υπ όψιν σας ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ, που δεν έχουν ακόμα αναφερθεί.

Δικαίωμα του καθ’ ενός να γράφει ό,τι θέλει και δικό μας δικαίωμα ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ να ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ιδιαίτερα ΣΗΜΕΡΑ που κάθε κατεργάρης πρέπει να πάει στον πάγκο του. ‘Η στο μέγαρό του… εξαρτάται! Τελεσιδίκως και οριστικώς.

Δεδομένο 3.-
Ο κ. Φωτιάδης, πήρε το χρίσμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ με την παρέμβαση του Πάγκαλου. Ή και με αυτή του κ. Βρεττού;

Δεδομένο 4.-
Ο νυν δήμαρχος κ. Σωτήρης Ντούρος είναι υπάλληλος του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Και υπάλληλος της ΚΥΠ ( για μένα ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ) . Το ίδιο και ο κ. Καλεντερίδης.  Ή μήπως όχι;

Δεδομένο 5.-
Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Φωτιάδη είναι τώρα Σ.Δ.Ο.Ε. Ή μήπως όχι;

Η Δικαιοσύνη βρίσκει ένα δρόμο γεμάτο εμπόδια. Το καταλαβαίνω..
------------------------------------------------------------------------------------------

ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (και τώρα πληρωμένοι):

Σε πιάνει απελπισία όταν σκέφτεσαι ότι συμπολίτης σου είναι απλήρωτος και η οικογένειά του υποφέρει. Και συμμετέχεις ψυχικά και εσύ. Τώρα, περισσότερο από ποτέ.
Οι απλήρωτοι όμως του δήμου Αχαρνών είναι ένα θέμα που απασχολεί τις διοικήσεις από εποχής.. Παπανίκα!
ΠΑΝΤΑ οι άνθρωποι εκεί ΥΠΕΦΕΡΑΝ από απλήρωτους μισθούς. Μόλις καθυστερήσει πληρωμή, τους πιάνει πανικός -και δικαιολογημένα- γιατί θυμούνται τι έχουν τραβήξει απο...
π. Χ.!!
Ας πάμε όμως στα τελευταία γεγονότα, δηλαδή στο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για το θέμα αυτό:
Ακουσα με απογοήτευση λεχθέντα που δείχνουν όχι μόνο την ανοργανωσιά του δήμου (αυτό ίσχυε από πάντοτε) αλλά και την ΑΓΝΟΙΑ διαχείρισης των θεμάτων. Το χειρότερο; Την αποστροφή των Υπουργείων για τον δήμο μας ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

-«..σηκωθήκαμε και πήγαμε κάτω (στο Υπουργείο), προσπαθήσαμε να τους βρούμε, δεν τους βρίσκαμε γιατί είχαν δουλειά, βρήκαμε αντί γι αυτόν, εκείνον, και μετά μιλήσαμε με εκείνη και θα πάμε αύριο αφού μεσολαβήσει… ο βουλευτής.. και θα πάω μόνον εγώ».. είπε περίπου ο κ. Δήμαρχος.
-«Γιατί δεν με ειδοποιήσατε;;» είπε ο κ. Θέμης Οικονόμου
...και τέλος πάντων θέλω να τονίσω τα εξής:

Μια οργανωμένη Γραμματεία, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ σε ένα δήμαρχο. Και στο Γραφείο Δημάρχου ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, πολύ έξυπνα, αξιοπρεπέστατα  και εξυπηρετικά. Χάθηκε ΣΚΙΩΔΗ ΔΗΜΑΡΧΕ να τους αναθέσεις να κλείσουν ένα ΡΑΝΤΕΒΟΥ με τον εκάστοτε Υπουργό, ωραία και οργανωμένα έτσι ώστε να πάτε, να σας δεχτεί ο έρημος σε ώρα που δεν θα έχει την τρόϊκα στο τσερβέλο του να τον έχει τρελάνει, να έχει ενημερωθεί από πριν με ένα ωραία συντεταγμένο e-mail να ξέρει τι πάς να του ψάλλεις για να ξέρει και αυτός τι να κάνει;
Ψιλά γράμματα Σκιώδη και εσύ περί ΕΥΞΕΙΝΗΣ μόνον τυρβάζεις….(αλήθεια πότε θα μας ξεφορτωθείς; Εξαντλείται και η υπομονή μου..)

«Δεν μας δίνουν σημασία στα Υπουργεία» άκουσα να λένε. Σε ποιους να δώσουν σημασία; Ένας Υπουργός, δεν φτάνει τυχαία εκεί που είναι. Πα’να πεί του κόβει, διαβάζει, ρωτάει, μανθάνει..
Και τι έχει να μάθει για τον δήμο Αχαρνών ρε σεις έτσι όπως τον καταντήσατε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ;
Γιατί να μας δώσει σημασία; Έχουμε ξεφτιλιστεί στην Υφήλιο, ποιο είναι το  κύρος και η σοβαρότητα που εμπνέει ο δήμος και βεβαίως ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙ; Μήπως να το ξανασκεφτείτε; Μήπως τελικά να μάθετε πριν από όλα ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
Τι κάνει τελικά εκεί ο .. επιτελικός της πλάκας;
Ποια τα διοικητικά του προσόντα και η μέχρι σήμερα ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ αποτελεσματικότητα του ; Αφού τον έχουμε ακόμα εκεί και τον κοιτάμε, είμαστε άξιοι της μοίρας μας…

Παρόντες λοιπόν τρεις Βουλευτές: οι κ.κ. ΜΠΟΥΡΑΣ, ΚΑΝΤΕΡΕΣ και ΠΑΝΤΖΑΣ.
Κοντζαμάν δημαρχία, κρεμόταν κυριολεκτικά από το μπεγλέρι των Βουλευτών μας. Και ευτυχώς ο τόπος δεν είχε ΠΟΤΕ δημαρχία, είχε όμως ΕΥΤΥΧΩΣ Βουλευτές. Και είμαι σε θέση να ξέρω το ενδιαφέρον, την ευστροφία και την πραγματική διάθεση να βοηθήσουν. Ο ΜΠΟΥΡΑΣ έκλεισε τελικά το ραντεβού για να καταφέρει ο άνθρωπος ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ τον δήμαρχο Αχαρνών. Να σημειωθεί ότι δεν υποτιμάται και η βοήθεια των άλλων δύο Βουλευτών…Ευτυχώς που υπάρχετε και σείς.. αλλιώς δεν θα μας ξέπλενε ούτε ο Δούναβης..

Και κάτι άλλο: όταν δήμαρχέ μου ρίχνεις τα εξ αμάξης στα δημοτικά συμβούλια στους Υπουργούς τι περιμένεις όταν τους χρειάζεσαι; Να βρίσκονται πίσω από την πόρτα και να περιμένουν πότε θα πάς;
Χλωμό..
Βάλε τον σκιώδη ΕΥΞΕΙΝΙΟ ΠΟΛΟ να κάνει και καμιά δουλειά για την πόλη. Από δημόσιες σχέσεις δεν νογάει; Μόνο την προώθηση της ΕΥΞΕΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ξέρει να σπρώχνει;

Βρε Θάνο μου..τι να το κάνεις ρε γμτ «να κατέβεις κάτω;» Τι περιμένεις καλέ μου…

ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

Το ότι ο «ΝΙΚΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ-ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΑΕ» θα έκλεινε τον δήμο Αχαρνών ήταν θέμα χρόνου.

Ο άνθρωπος αυτός που παριστάνει το Γραμματέα του Δήμου και όλοι γνωρίζουν ότι είναι η σκιώδης δημαρχία, ασχολείται με την ανάπτυξη της ΕΥΞΕΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ του, την φροντίδα…. «αξιοποίησης» της ακίνητης κληρονομιάς της πόλης συνεργαζόμενος με «περίεργους» φίλους και συνεργάτες του  και την ανάπτυξη δημοσίων και διεθνών σχέσεων που θα τον ωφελήσει προσωπικά προωθώντας το λάδι και τα αγροτικά του προϊόντα κάτω από το πρόσημο του Δήμου Αχαρνών. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ να ασχοληθεί ούτε καν με τα απλά, καθημερινά προβλήματα του δήμου, έχει διχάσει την δημαρχία, έχει εξαγριώσει σοβαρούς και υπεύθυνους υπαλλήλους της, έχει γίνει βρόχος στο λαιμό του Σωτήρη Ντούρου και τον έχει στείλει κατ’ ευθείαν στον πάτο της «θάλασσας». Ο  «Δρ. Καθηγητής» και εγώ δεν ξέρω τι άλλο με τις «σοβαρές γνωριμίες» είναι παντελώς ανίκανος να προωθήσει έστω και λίγο τα απλούστερα προβλήματα του δήμου Αχαρνών και αδιάφορος για το τι γίνεται στο δήμο εκτός αν  αφορά την ΕΥΞΕΙΝΗ ΠΟΛΗ.
Υπάρχουν στο διαδίκτυο πλείστα όσα ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ δημοσιεύματα για τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι δεκάδες εταιρείες του με τις οποίες  διαχειρίζεται προγράμματα Ευρωπαϊκής Ένωσης επι σειρά ετών, έχει στήσει ολόκληρο δίκτυο συνεργατών που εναλλάσσονται ως .. πουκάμισα στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τόσα και τόσα άλλα,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ!! Και το χειρότερο; Δεν τον αγγίζουν ούτε αναφορές ούτε καταγγελίες που έχουν γίνει από σοβαρούς δημότες εναντίον του!!!
Το ότι θα έκλεινε λοιπόν τον δήμο ήταν θέμα χρόνου. Και γίναμε για άλλη μια φορά «ρόμπα» στην Υφήλιο με την πρωτοφανή … πρωτοβουλία να κλείσει ο δήμος!!
Φταίει το κακό Κράτος, φταίει που δεν δίνει πλέον λεφτά, φταίει ο κακός μας ο καιρός, φταίει η τρόϊκα, φταίει ο μπατζανάκης μας που δεν μας έδωσε πίσω τα δανεικά, φταίει κάθε ένας και παντού ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞ ΙΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ που πέρασαν από το δήμο Αχαρνών!! Οι οποίοι ψοφάνε  να γίνουν δήμαρχοι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ αν ΜΠΟΡΟΥΝ να διοικήσουν. Άλλο να διοικήσεις την εταιρεία σου και άλλο να διοικήσεις ένα δήμο 170.000 κατοίκων. Ο Κρημνιανιώτης ήρθε από τα Λιόσια εδώ και μετέφερε το γραφείο του στο Δήμο Αχαρνών, νομίζοντας ότι κάνει διοίκηση των εταιρειών του, έστησε την παρεούλα του, και ..εργάζεται αόκνως! Για ποιόν; Σας το έγραψα παραπάνω.
Ξέρετε κάτι; Πρέπει να καταλάβετε καλά ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΞΑΝ. Και δεν θα αφήσουμε πλέον κανένα υπερφίαλο να παίζει με την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες περιπέτειες…Σκεφθείτε το καλά.

Eίναι τραγική στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών η έλλειψη της αντιπολίτευσης. Ο ρόλος της αντιπολίτευσης στο συμβούλιο μιας πόλης είναι ιερός και απολύτως απαραίτητος, όπως ακριβώς και η διοίκηση. Στο δ.σ. των Αχαρνών αν δεν υπήρχε η Αριστερά με τον κ. Τραβασάρο, τσιμουδιά δεν θα ακουγόταν. Και για να πούνε όλοι  κάτι αρνητικό, αρχίζουν με ένα «ωσαννά» στον «φίλο δήμαρχο» στον «φίλο εργαζόμενο» που «πολύ τον εκτιμάμε αλλά…» και μετά ακολουθεί η κριτική που μου ακούγεται ως σιγανή φωνούλα Αγγλίδας αριστοκράτισσας του περασμένου αιώνα. Μην τυχόν και θίξουμε φίλους, κολλητούς, κουνιάδια και γω δεν ξέρω τι άλλο.
Τι να πω πια… τι να γράψω. Μια αηδία καταντήσαμε…

Όταν υπάρχει συζήτηση στο δήμο Αχαρνών για προϋπολογισμό, τεχνικό πρόγραμμα, απολογισμό, ΓΠΣ και άλλα τέτοια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ θέματα…ΜΟΝΙΜΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12  χρόνια γίνεται το εξής χωρίς κανείς να μπορεί να το αλλάξει:
-ουδείς σύμβουλος λαμβάνει εγκαίρως ενημέρωση και αντίγραφο προτάσεων
-όσοι σύμβουλοι διαμαρτύρονται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αγνοούνται
-πάντα ακούγονται μαλακείες του στυλ «δεν λειτούργησε το…e-mail!!!!», «καθυστέρησαν οι.. φωτοτυπίες», «δεν προκάναμε και τρέχαμε μέχρι τελευταία στιγμή», «που να τυπώνουμε τώρα ρε παιδιά τόσα… αντίγραφα!!» και δεκάδες άλλα τέτοια ων ουκ έστι αριθμός.
-όόόόόλοι οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ σηκώνουν σαν καλά παιδάκια το χεράκι και.. ψηφίζουν αυτό που δεν γνωρίζουν ακόμα και αυτοί… ΠΟΥ ΔΕΝ  “ΞΕΡΟΥΝ” ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ δημόσιο έγγραφο (συγγνώμη από τους σοβαρούς του Δ.Σ. που δεν τους αφορά το παρόν σχόλιον).
Ακόμα και η… τουρίστρια δημοτική σύμβουλος (στις πέντε …. συνεδρίες έρχεται την μία) όταν είναι να ψηφιστεί κάτι είναι παρούσα και στο έδρανο.
Σημείωσις: έχει ήδη εξωπεταχτεί  βάσει κανονισμού, αλλά όμως ΑΝ αποπεμφθεί, θα αντικατασταθεί από την κ. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΔΗΜΑ οπότε σου λένε:
-άσε να μην τρέχουμε τώρα…θέλεις να βρούμε με την Νίτσα κανα μπελά…
Καταλαβαίνετε τώρα πως λειτουργεί αυτό που κατ’ ευφημισμό αποκαλείται ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ;;;
Αν δεν υπήρχαν οι υπάλληλοι, να σώζουν με το φιλότιμό τους την κατάσταση δεν ξέρω τι θα είχε απομείνει…

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ είναι Ολυμπιονίκης και όχι κανένας αστείος καραγκιόζης που παριστάνει τον αθλητή. Στους ΤΙΤΑΝΕΣ φτιάχνει αθλητές με κόπο, προσπάθεια και ιδρώτα.
Το σχολείο επίσης που παραπονείται για την εγκατάσταση των ΤΙΤΑΝΩΝ στον χώρο του  και χάνει εδώ και πολύ καιρό την χρήση του Γυμναστηρίου ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ.
Μήπως αυτό το θέμα έπρεπε να το λύσει η δημαρχία και όχι να ασχολούνται με αυτό οι διδάσκαλοι και τα παιδιά που ονειρεύονται Αγώνες Ωραίους και Αληθινούς; Μήπως .. λέω…


ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!!

Σας καταθέτω την προεκλογική δήλωση του νυν δημάρχου κ. Σωτήρη Ντούρου και θα καταλάβετε γιατί:
“ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ 31.12.2010
Ζητούμε την επίσης σκληρή αλλά δίκαιη κριτική από τον τοπικό τύπο. Είναι ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Δημότη και πρέπει να συμβάλλει στην πραγματική και σφαιρική ενημέρωση του πολίτη.”
Στην ίδια ομιλία, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ την παρουσία του τοπικού τύπου ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!

Μετά... δεν ήρθαν οι μέλισσες...η απόφαση του γενικού Αγραμματέα ήρθε που διέταξε τους “υφισταμένους” του  να εξαφανιστούν οι συνεντεύξεις και μετά... να εξαφανιστεί η κάμερα που τον ενοχλούσε!! ΜΙΑ κάμερα τον ενοχλούσε. Πολύ. Θανατηφόρα. Κυριολεκτικά τον ξεμπρόστιασε.
Και μετά, πλακώθηκα αγρίως εν δημοτικώ συμβουλίω γιατί δεν γουστάρω τις “αποφασίζω και διατάσσω” αποφάσεις του προεδρείου.
Παρά ταύτα ακόμα κι εγώ ο ...γεννημένος αντάρτης (ά! ρε παππού!!) σεβάστηκα την απόφαση του ΘΕΣΜΟΥ του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και ΔΕΝ φέρνουμε στα συμβούλια την κάμερα της ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Και άλλοι συνάδελφοι δεν τις φέρνουν πια, απο ευγένεια και σεβασμό στους θεσμούς και μόνον.
ΠΟΙΑ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;; Αυτή που ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ δεν ήθελε!!!
Και την κοιτάνε. Και ο δήμαρχος, και ο πρόεδρος και ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ την κοιτάει. Σε κάθε συμβούλιο να είναι εκεί....και τους φαίνεται ρε μάγκες ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ που είναι η ανεπιθύμητη εκεί και οι συνεπείς “κάμερες” λείπουν!! Τους φαίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ!!

Ρε σεις... ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ;;;
Φοβόσαστε να πείτε στον Αγραμματέα οτι αποφασίζει και διατάσσει έωλα και καλά θα κάνει να ασχοληθεί και με τα του δήμου λίγο εκτός απο τις εταιρείες του;
Δεν έχετε τα κότσια να του πάτε κόντρα;
Έστω και απο φιλότιμο..
(..απο το ποιό;;;;;)

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ο οινόφλυξ... Δήμαρχος!!!
Αυτό το ανέκδοτο θα σας το πω άλλη φορά. Θα είναι απο τα καλύτερα που έχετε ακούσει.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΡΙΤΟ: ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ... ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ;
Ποιά δόση; Αυτή που περιμένουμε. Γιατί .. χωρίς “δόση” δεν έχει αύριο. Χωρίς “δόση” θα ψοφήσουμε απο τη πείνα. Και όσοι έχουμε ΑΚΟΜΑ το μυαλό στο σκάλπ ξέρουμε πως η “δόση” είναι απαραίτητη και μοιραία όπως κάθε “δόση”. Εύχομαι το βαποράκι να έρθει έγκαιρα, οι βιοτεχνίες να ξαναρχίσουνε το “τάκα τούκα”, οι αγρότες να αγκαλιάσουν το χώρα της πατρίδας, εμείς ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ γιατί στο μέλλον, τίποτα δεν θα γίνεται ΧΩΡΙΣ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...θα το καταλάβουν άραγε ΟΛΟΙ αυτό; Ίδομεν...Μ.Χ.Β

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ