"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Για το PSI και τον δημοσιονομικό κανόνα στο Σύνταγμα



ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Όπως είπε ο κ. Πρωθυπουργός, πιστεύω ότι το γεγονός ότι αποσαφηνίζεται στην απόφαση πως το ελληνικό PSI είναι μία μοναδική και εξαιρετική περίπτωση, που δε θα επαναληφθεί και δε θα γενικευθεί, εκτιμούμε ότι θα βοηθήσει στις διαβουλεύσεις που κάνουμε με τον ιδιωτικό τομέα, ώστε να εφαρμοστεί πλήρως η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου.
Και αν θέλετε, το βασικό στοιχείο των χθεσινών και των σημερινών αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, είναι ότι επιβεβαιώνονται απολύτως οι κρίσιμες για μας αποφάσεις της 26ης και 27ης Οκτωβρίου.

Κι επειδή πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να γίνουν δύο πολύ σημαντικές διαδικασίες στην Αθήνα, η έναρξη της διαπραγμάτευσης με την τρόικα για το νέο πρόγραμμα και τη νέα δανειακή σύμβαση και η διαβούλευση με τους εκπροσώπους του ιδιωτικού τομέα για την εξειδίκευση και την ολοκλήρωση του PSI, η εντύπωση που έχουμε και ο Πρωθυπουργός και εγώ, είναι ότι το σχετικό χωρίο της σημερινής απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα βοηθήσει γιατί θα κάνει τον ιδιωτικό τομέα να νοιώσει πιο ασφαλής και να μετάσχει με μεγαλύτερη ευκολία και δημιουργικότητα στη διαπραγμάτευση για το ελληνικό PSI.
Με την ευκαιρία, αν μου επιτρέπετε κ. Πρόεδρε, να αποσαφηνίσω ότι όπως έχω πει στη Βουλή -είναι η ερώτηση του κ. Κούτρα- σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό εμείς δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε τώρα αμέσως τον δημοσιονομικό κανόνα στο Σύνταγμα, γιατί αναθεώρηση του Συντάγματος μπορούμε να κάνουμε από το 2013 και μετά. Μπορούμε όμως να υπερψηφίσουμε αμέσως στη Βουλή με βάση το άρθρο 28 του Συντάγματος μία διεθνή συνθήκη, η οποία θα προβλέπει τον δημοσιονομικό κανόνα.
Κι εφόσον αυτός ο δημοσιονομικός κανόνας θα είναι πλέον κανόνας του Διεθνούς Δικαίου και θα περιλαμβάνεται σε σύμβαση η οποία έχει υπερψηφιστεί με πλειοψηφία τουλάχιστον τριών πέμπτων, αυτός ο κανόνας θα έχει αποκτήσει υπερνομοθετική ισχύ, όχι ισχύ συνταγματική αλλά ισχύ ανώτερη οποιουδήποτε συνηθισμένου νόμου κι έτσι θα έχουμε εκπληρώσει αυτό που ζητάει η απόφαση και το οποίο είναι πολύ ευεργετικό και για μας, γιατί δε θα υποθηκεύουμε το μέλλον των επόμενων γενεών σε υπερβολικά ελλείμματα και κυρίως σε ένα υπερβολικό δημόσιο χρέος.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Δηλαδή θα είναι μεταβατικό αυτό;
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Ναι, θα είναι μεταβατικό ώσπου να το τοποθετήσουμε στο Σύνταγμα βεβαίως.

Για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2011

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Εάν μου επιτρέπετε, γιατί αυτό είναι πολύ κρίσιμο, σε σχέση με την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του 2011, ταμειακά κρίσιμη είναι  η περίοδος μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου του 2012. Γιατί τα αποτελέσματα που θα έχουμε ταμειακά μέχρι τότε, μπορούμε να τα εγγράψουμε δημοσιονομικά στο 2011. Και θέλουμε να ελπίζουμε ότι με την βοήθεια και την κατανόηση όλων των Ελλήνων που υφίστανται πάρα πολύ μεγάλες θυσίες και πιέζονται φορολογικά κάτω από συνθήκες ύφεσης, ανεργίας και δυσπραγίας της οικονομίας, θα πετύχουμε τους στόχους και έτσι θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα όπως το έχουμε ψηφίσει και αυτό αφορά το 2011 και το 2012.
Όσον αφορά τα επόμενα έτη του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος, όπως είπε ο κ. Πρωθυπουργός, αυτά θα εξειδικευθούν μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το νέο πρόγραμμα και όπως προβλέπει η 5ηΑναθεώρηση του Μνημονίου. Έχουμε περιθώριο έως τον Ιούνιο να κάνουμε την εξειδίκευση αυτή, για το ’13, το ’14 και το ’15.
Αλλά βεβαίως, οι κρίσιμοι αυτοί μήνες, είναι και ζωτικοί για την οικονομία, ο υπόλοιπος Δεκέμβρης, οι 20 μέρες που μας μένουν. Πρέπει η αγορά να δουλέψει και να αποδώσει και το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, πρέπει και οι πολίτες να συμβάλουν και έχουμε, όπως είπα και την περίοδο Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου για να συμπληρώσουμε την εικόνα δημοσιονομικά.
Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε μια εθνική υπερπροσπάθεια και αυτό είναι το μείζον, αυτή είναι η εθνική στόχευση και η εθνική υπόθεση τώρα.

***

Ι. ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΣ («MEGA»): Εγώ θα ήθελα να σας ρωτήσω, την επόμενη εβδομάδα έρχεται η Τρόικα, εσείς έχετε θέσει ένα θέμα για το πώς θα κλείσει ο Προϋπολογισμός του ’11 και για τα πρόσθετα μέτρα. Και θέλω να σας ρωτήσω, σε όλη την Ευρώπη βλέπουμε ότι το κλίμα για την ανάπτυξη και την ύφεση επιδεινώνεται. Και έχετε υποσχεθεί ότι το ’12 θα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Πώς στοιχειοθετείται αυτό;

Και ένα δεύτερο που θέλω να σας ρωτήσω, την άλλη εβδομάδα θα συναντηθείτε με την Τρόικα, ή θα μπλέξετε με τα εσωκομματικά σας εκεί στο ΠΑΣΟΚ;

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Να ξεκαθαρίσω ,κατ' αρχάς, το δεύτερο ζήτημα που θέσατε, για να απαντήσω με μεγαλύτερη άνεση στο πρώτο. Όπως αντιληφθήκατε από αυτά που είπε και ο Πρωθυπουργός, από αυτά που είπα και εγώ, δίνουμε μια μάχη. Δίνουμε μια μάχη, να μείνει όρθια η χώρα μέσα σε πάρα πολύ δύσκολες ευρωπαϊκές και διεθνείς συνθήκες. Είδατε τι έγινε εδώ αυτές τις δυο μέρες και βλέπετε τι έχουμε να κάνουμε μπροστά μας την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
Είναι όλα τα θέματα ανοιχτά και είναι όλα τα θέματα σε πάρα πολύ κρίσιμη φάση, όχι για τους επόμενους μήνες, αλλά για τα επόμενα χρόνια.
Άρα λοιπόν, υπ’ αυτές τις συνθήκες, προσωπικά θα μου επιτρέψετε να πω ότι ντρέπομαι να μετάσχω σε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση, η οποία στρέφει το ενδιαφέρον σε θέματα που μπορεί να έχουν το δικό τους ενδιαφέρον κάποια στιγμή, αλλά είναι ασύγκριτα μικρότερης σημασίας, σε σχέση με το να επιβιώσουμε ως χώρα και να αποκτήσουμε έναν εθνικό στόχο.
Εγώ έχω μια υποχρέωση: Ως Υπουργός Οικονομικών να κάνω την δουλειά μου για τον τόπο μου. Γιατί μην αμφιβάλλετε, είμαι παρών, αλλά είμαι παρών για τις ανάγκες του τόπου, να στηρίζω την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό προσωπικά και αυτή είναι η προτεραιότητά μου και η υποχρέωσή μου και η κορυφαία υποχρέωση: να λέω την αλήθεια στον ελληνικό λαό όσο δυσάρεστη και αν είναι αυτή, γιατί μέσα από την αλήθεια θα βρούμε την εθνική μας στρατηγική.
Άρα, δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τίποτα άλλο και προσωπικά θέλω να ζητήσω συγνώμη εάν απασχολούμε την κοινή γνώμη και τον ελληνικό λαό με άλλα θέματα που είναι πολύ μικρότερα από αυτά που πρέπει να έχουμε ως εθνική προτεραιότητα.

Τώρα, όλα τα θέματα της επόμενης εβδομάδας, η διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα, η διαβούλευση για το PSI, η προώθηση της εφαρμογής του ισχύοντος προγράμματος -γιατί θα κριθούμε επί τη βάσει αυτού- αφορά την πραγματική οικονομία, αφορά τον ελληνικό λαό, αφορά τις θυσίες του κάθε Έλληνα πολίτη. Έχουμε και ο Πρωθυπουργός και εγώ πλήρη συνείδηση του τι περνάει κάθε νοικοκυριό, κάθε επιχείρηση, κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, κάνω μια έκκληση ειλικρινά από εδώ από τις Βρυξέλες, να συνειδητοποιήσουμε ότι χρειαζόμαστε ενότητα, συστράτευση, να κάνουμε υπομονή να σφίξουμε τα δόντια, για να περάσουμε αυτό τον τεράστιο κάβο και να είναι το εθνικό σκάφος ασφαλές, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε υπό πολύ καλύτερες συνθήκες.
Θα μας δοθεί η ευκαιρία τις ημέρες που έρχονται στην Αθήνα να πούμε λεπτομέρειες για όλα αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ