"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Το ΚΤΗΜΑ ΔΗΜΟΓΛΗ, η ΜΠΙΛΙΖΑ και η ενημέρωση των δημοτών



Άρθρο-έρευνα της Μ.Χ.Β

Στον τόπο μας έχουμε βιώσει επι σειρά δεκαετιών αλλαγές που δεν έγιναν πάντοτε για το καλό του τόπου, ούτε του δικού μας. Είδαμε την γη μας να κόβεται σε κομμάτια, τεμάχιά της να διαμορφώνονται σε νέους δήμους, μικρά της κομμάτια να «παραχωρούνται» σε γείτονες από αφέντες-πολιτικούς, όλες τις υπερτοπικές χρήσεις να φορτώνονται στην καμπούρα μας χωρίς καμία απολύτως αντίσταση, βιώνουμε καθημερινά τις επιπτώσεις του διαμελισμού της πόλης μας σε δύο κομάτια λόγω ΟΣΕ, ζούμε το απόλυτο «φτύσιμό» μας στο θέμα του ΣΚΑ, υφιστάμεθα την φιλοξενία κάθε μεγαλοαποθήκης σε όποιο σημείο της πόλης βόλευε τους «υποστηρικτές» της εκάστοτε δημαρχίας και σε όλα αυτά και άλλα πολλά, κυριάρχησε πάντα η παντελής έλλειψη ενημέρωσης των δημοτών μας ως η κορφή του παγόβουνου στην δυστυχία των κατοίκων μας.
Αυτά , έως την στιγμή που έγιναν δύο πράγματα: η έκδοση της ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ακολούθησε την διακοπείσα τότε έκδοση του περιοδικού ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΕΡΓΑ) και η ίδρυση δύο χρόνια πριν της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ. Και η εφημερίδα αλλά και ο Φορέας των Αχαρνέων από την πρώτη στιγμή της έκδοσής τους έως και σήμερα –και βεβαίως και αύριο- είπαν και λένε τα πράγματα με το όνομά τους, φέρνουν στην επιφάνεια ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ του τόπου και χρησιμοποιούν την όποια δύναμη τους προσδίδουν οι δημότες για να επισημαίνουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ κάθε ύποπτη, πονηρή ή σκόπιμη ενέργεια εις βάρος του τόπου αυτού και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ τον δημότη, ο οποίος όταν ξέρει, οργίζεται. Και όταν οργίζεται ο δημότης, οι κλέφτες κρύβονται. Το ξέρουμε όλοι αυτό.

Στις μέρες μας, το σενάριο της περικοπής της γης μας σε κομμάτια, επιβεβαιώνεται καθημερινά από μια ομάδα –πρωτίστως- που ζει και δραστηριοποιείται στο κτήμα Δήμογλη, τώρα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ. Ελάχιστοι άνθρωποι, κυριολεκτικώς «μια χούφτα» ίδρυσαν και ιδρύουν ή διαλύουν «φορείς», συλλόγους, ομάδες με ένα σκοπό τον οποίον ουδέποτε έκρυψαν: την περικοπή του κτήματος ΔΗΜΟΓΛΗ και την ανακήρυξή του σε ανεξάρτητο δήμο. Έτσι ΔΕΙΧΝΕΙ το σενάριό τους. Δεν είναι όμως ΜΟΝΟ έτσι. Και φυσικά ενώ τέτοιο σενάριο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ αυτή η εξαιρετικά ολιγομελής ομάδα επιμένει ιδρύοντας και ΜΚΟ για το θέμα αυτό –υποβοηθά τις ενέργειές τους πανάκριβο έντυπό τους που το κόστος του δεν είναι καθόλου ασήμαντο για μισθωτούς αλλά και ο ιστότοπός τους η συντήρηση του οποίου είναι σημαντικότατου κόστους- έχουν εξυβρίσει σε βαθμό κακουργήματος Βουλευτές, πολίτες, συνδημότες που δεν συμφωνούν με αυτούς, πρώην συνεργάτες τους που τους κατάλαβαν και απεχώρησαν και βεβαίως εμένα προσωπικά που επεσήμανα τους σκοπούς τους από την αρχή, και τους δημοσίευσα ως εκδότις αλλά και σαν Ιδρύτρια και Πρόεδρος της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ.
Είναι όμως έτσι; Ο σκοπός αυτών των ανθρώπων (που είναι όλοι ψηφοφόροι της Β’ ΑΘΗΝΩΝ και στην ιστοσελίδα τους έχουν αναρτήσει βίντεο με την ολόθερμη υποστήριξή τους από τον κ. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟ) είναι μόνο η περικοπή του Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών;
Όλα δείχνουν πως όχι. Υπάρχουν επιβεβαιωτικά σενάρια που καταδεικνύουν ότι εξυπηρετούν ευρύτερους στόχους και σκοπούς και ενδεχομένως υποστηρίζονται και από άλλους, πανέξυπνους «οραματιστές» και συγχρόνως φιλόδοξους επικαρπωτές κομματιών της αχαρναϊκής γης.
το σενάριο που εδώ και καιρό –από τότε που οι ως άνω ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους- φέρει να σκοπείται η αποκοπή του ολυμπιακού χωριού Αχαρνών και η ανακήρυξή του σε δήμο μετά από συνένωση με το ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ή άλλως πως Δήμο Θρακομακεδόνων και της Βαρυμπόμπης, ενισχύεται τελευταία, από την πρόταση του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ που υπέβαλλε μελέτη με εντολή της ΚΕΔΚΕ (δήμαρχοι) στο Υπουργείο Εσωτερικών και στης οποίας ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ αφήνουν τους Θρακομακεδόνες ως έχουν, δηλαδή ανεξάρτητο δήμο!
Σημειολογικά, γιατί «πολλοί» μπορεί να θέλουν μεν αλλά δεν θα έχουν πάντα αυτό που θέλουν δε, αυτό θα προκαλούσε γέλωτες. Όμως δεν είναι λίγες οι φορές που τα γέλια εμάς των Αχαρνέων μας βγήκανε ξινά επειδή ουδέποτε είχαμε Αρχές στον τόπο που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ την περιουσία της γης μας (με ελάχιστες, ελαχιστότατες, απειροελάχιστες εξαιρέσεις).

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό Νόμου σε ό,τι αφορά τον δήμο Θρακομακεδόνων αυτό που κανείς δεν λέει, ότι δηλαδή Ο ΔΗΜΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ!!!!
«Ομορος» είναι ο δήμος που έχει ΟΜΟΡΑ σύνορα με γειτονικό δήμο. Ο δήμος Θρακομακεδόνων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΟΣ, είναι ΚΟΜΜΑΤΙ των Αχαρνών!
Δεν νομιμοποιείται εκ του Νόμου να υπάρχει ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟ και όποιος έχει αμφιβολία ας ρίξει μια ματιά στην σχετική νομοθεσία. Αυτό περιέργως, ουδείς μέχρι σήμερα το έχει αναφέρει.. ποιος να το αναφέρει άλλωστε;

Υπάρχει και ένα άλλο «κενό» σημείο: όταν ο δήμος Θρακομακεδόνων έγινε δήμος, υπήρχε ένα όριο που ήταν οι 10000 κάτοικοι για να γίνει η ανακήρυξή του σε δήμο από κοινότητα. Αν κοιτάξουμε πόσοι ήταν οι κάτοικοι τότε, θα διαπιστώσουμε ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ πληρούσε τις προϋποθέσεις;
Ας το ελέγξει κάποιος αν επιθυμεί, εγώ δημοσιογράφος είμαι και όχι νομικός. Τα συμφέροντα της πόλης μου όμως ΞΕΡΩ ΝΑ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ.
Και αυτό θα πρέπει να το γνωρίζουν ΗΔΗ όλοι.

Μεταφέρω λοιπόν από αυτό το έντιμο βήμα διαλόγου που είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ την ισχυρότατη δυσαρέσκεια των δημοτών για τα τεκταινόμενα, την βαθύτατη ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι αφού ΣΧΕΔΟΝ κανένας πολιτικός σε αυτό τον τόπο δεν εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα αγωνιστεί και θα προστατεύσει τις Αχαρνές από τα διάφορα «κοράκια» ( νομίζω ότι από όσα σας έγραψα, πολλά περισσότερα καταλάβατε).
Σταματώ εδώ για σήμερα. Και θα επανέλθω στο επόμενο φύλλο. Με περισσότερα και εξίσου ενημερωτικά για τον δημότη των Αχαρνών που όμως είναι ικανά να δώσουν σοβαρότατη και ισχυρή λαβή σε όσους αγαπούν τον τόπο μας να τον υπερασπιστούν απο κάθε είδους...... (ας μην το πω αυτή τη φορά..)

Εννοείται πως όποιος έχει αντίρρηση θα φιλοξενηθεί στον ίδιο χώρο μετά χαράς.

Υ.Γ. Κοιτάξτε στην διπλανή σελίδα την μία απο τις δύο προτάσεις του Ινστιτούτου η οποία έχει το ΒΑΤΙΚΑΝΟ πάλι... μόνο του! Άνευ άλλων σχολίων, προς στιγμήν!!

Υ.Γ.2: Σοβαρότατα ερωτήματα που τίθενται με βάση τα ως άνω:


1)Ποιός θα φροντίσει να ελέγξει, να επιβεβαιώσει και εν πάσει περιπτώσει ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ό,τι δεν συμφέρει την πόλη μας;
2)Πότε θα γίνει αυτό, αφού θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων με τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ2 προ των πυλών;
3)Ποιός απο την Κυβέρνηση που τρέχει και δεν φτάνει να μαζέψει τα ασυμάζευτα που κληρονόμησε, όσο καλή διάθεση και να έχει, θα ασχοληθεί με το θέμα ;
4)ΕΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ κάποιος απο τους τοπικούς μας παράγοντες, δεν θα είχε κινηθεί έως σήμερα; Ή θα μας πούν οτι “δεν τα ήξεραν”!!
5)Κανείς αυτή την στιγμή δεν εμπιστεύεται στην πόλη αυτούς που θα έπρεπε να εμπιστεύεται. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
6)... αυτήν την ερώτηση δεν θα την κάνω... προς το παρόν..

3 σχόλια:

  1. APITHANO ARTHRO!APITHANO ARTHRO!APITHANO ARTHRO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν δεν ΄το έγραφε η πολιτική θα την τρώγαμε έτσι; ποιός απο τους δικούς μας .....[το σβήνω γιατί θα μου κόψετε το σχόλιο αλλά εννοείστε το] ήταν παρόντες οταν συζητήθηκε το θεμα στην κεδκε;γράφτε ποιοι μας εκπροσωπούν εκεί για να ξέρουμε ποιούς ναφτύσουμε. μπραβο σας για την εφημερίδα που με εκανε να σταματήσω να διαβάζω ημερήσιες.γιατί δεν βγαίνετε ποιο συνχά; και ξαναμπράβο για το άρθρο πως λειτουργεί ο δήμος. άλλο να ταξέρουμε και άλλο ν ατα βλέπουμε και γραμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ. ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΡΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ