"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΠΡΟΚΕΣ με την Μ.Χ.Β





ΕΤΟΣ 1969-ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ, ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΕΩΝ

Στην Εικόνα ο Γεώργιος Παπανίκας.
Δεξιά η Μαρία Χατζηδάκη πρώτη, η Παγώνα Γρίβα δεύτερη, η Ελλη Μαγγιώρου τρίτη.
Αριστερά η Χρυσούλα Κοπτερίδου πρώτη, η Παρούλα Μποτούρογλου δεύτερη και τρίτη.. δεν θυμάμαι ας με συγχωρήσει..


Η στήλη της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη

Θα ήταν άδικο, ισοπεδωτικό και μικρόψυχο, να πω ότι ο κ. Αξουξενίδης ΔΕΝ προσπαθεί.
Προσπαθεί όντως. Και δουλεύει σκληρά. Και καλό είναι σε όσους δουλεύουν ,να λέμε που και που και ένα μπράβο.

Η πλήρης αποτυχία του πανηγυριού ΔΕΝ είναι δικό του λάθος. Έκανε ό,τι μπορούσε. Άρκεσε μια ανακοίνωση της ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ σε αυτή την στήλη για να δείξουν οι Αχαρνείς ότι ΔΕΝ θέλουν ΑΥΤΟ το πανηγύρι. Το ΠΟΙΟ πανηγύρι θέλουν, θα το δείξουν οι Γηγενείς με τους Φορείς τους σε όλο του το μεγαλείο σε σύντομο χρόνο.

Θα ήθελα προσωπικά, στις προσπάθειες αυτές να είναι ΚΑΙ ο κ. Αφουξενίδης κοντά μας Είναι ευπρόσδεκτος. Γιατί είναι νέος άνθρωπος που προσπαθεί και εγώ τους νέους τους εκτιμώ και είναι γνωστότατο.
Ανεξάρτητα λοιπόν αν βγούνε οι φυλλάδες με τα λιβανιστήρια του νυν δημάρχου να γράφουνε τις γνωστές τους μπούρδες, το πανηγύρι απλώς… ΨΟΦΗΣΕ. Οριστικώς και τελεσιδίκως. Το Πανηγύρι των Αχαρνέων Γηγενών ΕΡΧΕΤΑΙ.


«Προς τιμήν του τεθνεόντος» παραθέτω στην πρώτη σελίδα μια φωτο. Από ένα άλλο πανηγύρι. Που ως μαθήτρια Λυκείου πήρα και εγώ μέρος .Έγινε με την καλοσύνη της εκλιπούσης ΕΛΕΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (μια θαυμάσια γυναίκα, αρχόντισα των Αχαρνών) που είχε τον γνωστό φούρνο στην Πάρνηθος και μου έδωσε την στολή της και με την αγάπη της λατρεμένης φίλης μου ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥ και της μητέρα της (άλλες δύο υπέροχες γυναίκες της πόλης, αρχοντικές και οικοδέσποινες άφθαστες).
Η μία είναι στον ουρανό και η άλλη μου λείπει αφάνταστα αφού εδώ και χρόνια κατοικεί σε άλλη ήπειρο. Ας είσαι καλά Φωτεινούλα μου…
Η φωτό είναι από την συλλογή της ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΝΤΟΥΜΠΟΥ-ΠΑΠΑΝΙΚΑ και του συζύγου της ΓΙΩΡΓΟΥ (φαίνεται στην φωτο και ξεχωρίζει, αφού ήταν ένα από τα πιο όμορφα παληκάρια της πόλης μας.

soslexrites@yahoo.gr
Καλόπαιδα, σας είπε κανείς ότι ετοιμάζομαι για .. δημαρχέσα και αποφασίσατε να δρομολογηθείτε για να μου κόψετε …τους ψήφους; Λέτε να σας κάνω τέτοια χάρη; Γιατί, οι καπνοί στους οποίους πνίγεται ο άδειος σας εγκέφαλος από το πρωϊ ως το βράδυ περιορίζουν και την όραση και την λογική (λέμε τώρα), αλλά για βάλτε λίγο το μυαλό σας να δουλέψει, δεν κάνει κακό!!
Εδώ και αρκετό καιρό, από τότε που η εφημερίδα έχει αποκτήσει το κύρος που της αξίζει και η ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ έχει βρεί τον δρόμο της για τα καλά και έχει πετύχει έργο χρόνων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έχω δεχτεί κάθε είδους βρισιά και απειλή. Τηλεφωνικά, προσωπικά, e-mail-ικά! Στις οποίες έδωσα την απαιτούμενη… προσοχή! Δεν τα θυμάμαι την επόμενη στιγμή, έχω συνηθίσει.

Μεγάλη Παρασκευή. Έχω πάει στην λειτουργία. Μετά, με τον Γιάννη μας καλεί για καφέ ο φίλος μας Χρήστος Ντούρος. Και καθόμαστε στον Μπίρο, Πίσω μου κάθεται κάποιος που τον θεωρούσα φίλο (ο δικηγόρος μου δεν με αφήνει να γράψω ακόμα το όνομά του). Διαβάζει ένα χαρτί και ανασηκώνει τα φρύδια του. Δείχνει να αναρωτιέται «τς..τς..τς..τι γίνεται ρε παιδί μου!!»
Γυρίζω να του μιλήσω γιατί έχουμε πιει και καμιά δεκαριά καφέδες μαζί και εγώ δεν περνάω δίπλα από γνωστούς χωρίς να πω μια καλημέρα. Μου τείνει το χαρτί. Και διαβάζω ένα κείμενο ασύντακτο, χωρίς νόημα, υβριστικό, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ του συγγραφέα. Βρίζει εμένα «δια μέσου των γηγενών»,ειρωνεύεται τους Αχαρνείς κ.λ.π...
-μου το έδωσε ο…. (διευθυντής τοπικού εντύπου) μου λέει, χωρίς να τον ρωτήσω. Το στείλανε με ιμέϊλ στους ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και τα ΑΧΑΡΝΑΪΚΑ ΝΕΑ..
Εγώ το διαβάζω, γελάω και του το δίνω πίσω.
-ρε σύ! Τέτοια για μένα θα βγάλουνε καμιά διακοσαριά. Ποιος νοιάζεται;
Του λέω και του το δίνω.
Το ξεχνάω αμέσως γιατί η κουβέντα με φίλους είναι το αγαπημένο μου..

Τρίτη του Πάσχα. Ανοίγω το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και βρίσκω ένα εξ ίσου ΑΣΥΝΤΑΚΤΟ, χωρίς νόημα, απειλητικό μήνυμα.
Αληθινή “φωτογραφία” του συντάκτη του!! Έχει αποσταλεί στις εφημερίδες ΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ, ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΑ ΝΕΑ, στον Δήμο Θρακομακεδόνων(!!) και … σε μένα! Είναι για γέλια (το γιατί θα το πούμε στο δικαστήριο) αλλά αυτή τη φορά θυμώνω.
Αποφασίζουμε με τον Γιάννη να αντιδράσουμε. Καταφεύγουμε εκεί που πρέπει, βρίσκουμε το «ηλεκτρονικό του ίχνος» δηλαδή ΠΛΗΡΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και το όνομά του θα βρεθεί συντομότατα.
Σε τυχαία συνάντηση σε εκδήλωση με καλό μου φίλο και έντιμο άνθρωπο, συζητάμε το θέμα οπότε δεν έχω προλάβει να τελειώσω την φράση μου και ο άνθρωπος μου λέει αυθόρμητα και αθώα :
-ά! Το ξέρω! Μου το έδωσε ο… (διευθυντής εφημερίδας)

Οι φούσκες με το πύον πρέπει να σπάσουν στις Αχαρνές. Δεν υπογράφουν βέβαια ποτέ τις βρωμιές τους, πολύ περισ-
σότερο κρύβονται πίσω από ανώνυμα γράμματα, τηλεφωνήματα, e-mail. To τελευταίο είναι και θανάσιμο λάθος, γιατί όσοι ασχολούνται με το internet γνωρίζουν καλά ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟ E-MAIL!! Βρίσκεται όχι μόνο ο ιδιοκτήτης, αλλά και η… διεύθυνσή του!!
Είναι άτομα πασίγνωστα, μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού, που αντιμάχονται και παλεύουν ο,τιδήποτε καλό γίνεται στον τόπο με τρόπο λυσσώδη. -«..δεν το έκανα εγώ; Μην το αφήσετε να γίνει!! …».
Ακριβώς αυτά τα άτομα είναι και η μεγαλύτερη πληγή στο κορμί της πόλης μας. Μικρόψυχοι και ύπουλοι, υποκριτές και άχρηστοι, ασημαντότατοι που παριστάνουν «κάποιους», τσιμπούρια που ζουν από τις «δραστηριότητές τους», με μεγάλη γλώσσα και ανύπαρκτο ήθος. Η κουτοπονηριά τους, δεν γνωρίζει όρια. Εχω δει να τους φοβούνται εντιμότατοι και ξεχωριστοί πολιτικοί μας που φοβούνται την διαβολή από τους διαβολικούς αυτούς «μάστορες» της συκοφαντίας γιατί το υγιές τους μυαλό ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΕΙ ούτε να τους αντιμετωπίσει!!.
Έχω ζήσει τρομερά πράγματα στην πόλη από αυτούς και σας υπόσχομαι να γίνουν βιβλίο κάποια στιγμή. Να ξέρετε ότι θα γίνει best seller!!! To πρώτο μέρος του το έχω ήδη τελειώσει!!
Πρέπει να αποκοπούν από το σώμα της πόλης. Πρέπει να καθαριστεί η κόπρος του Αυγεία.
Να τρέμουν και να φοβούνται. Και να ξέρουν ότι η ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα, γεννήθηκε και μεγαλώνει, έχει ήδη τον σεβασμό των ΑΡΙΣΤΩΝ της χώρας, διοικείται από πανέξυπνους ανθρώπους, μάγκες με την άριστη έννοια του όρου και χορτάτους και αν φύγω εγώ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ, τρανή, ικανή και γενναία.
ΝΑΙ! Άθλιοι του τόπου μου .. θα έχετε την τιμή να φάτε ένα μοναδικό χαστούκι. Να διαπιστώσει όλη η γη ότι ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ!!

Επισκέφθηκε λέει ο κ. Δήμαρχος «καταστήματα της πόλης». Δώρο Πάσχα τους έκανε; Τους είπε άραγε ότι προτίθεται να κοινοποιήσει κατασχέσεις;

Ψηφίσματα: πώς να σας εξηγήσω καλοπροαίρετα ότι ΤΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τόσο, που εκείνοι στους οποίους αναφέρονται, νομίζουν ότι η τοπική εξουσία τους δουλεύει κανονικά!!


ΜΕΤΑΔΗΜΟΤΕΥΣΕΙΣ: το θέμα παραπέμπεται για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στο ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΠΡΩΤΟ. Έως τότε… κάνω μόκο!!

«Εννέα χιλιάδες γραφικοί».
Μάλιστα. Ο δήμαρχος Αχαρνών, αφού είπε στον Τοπικό Τύπο:
-«σας γράφω…(μπιπ εννοείται)!»
αφού είπε σε δημοτικό σύμβουλο:
-«ξέρουμε ποιος είσαι…(;;;;;;)
αφού είπε σε άλλο σύμβουλο
-«άμα δε ξέρεις να μη μιλάς» (!!!)
-αφού κατ΄επανάληψιν έχει «βάλει στην θέση του» τον παλαιότερο και σοβαρότερο σύμβουλο του δημοτικού συμβουλίου, τον συνεπή Θάνο Τραβασάρο,
-αφού αποκάλεσε «τίποτα» την Αχαρναϊκή Κοινωνία
-αφού έμεινε ιστορική η φράση του ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
-«ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΝΩ»
..και δεν βρέθηκε κανείς να διαμαρτυρηθεί (εκτός από την μικρότατη και ασημαντότατη αφεντιά μου) προέβη σε μεγαλύτερο έγκλημα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε «γραφικούς» εννέα χιλιάδες συμπολίτες μας, κατοίκους του Ολυμπιακού Χωριού Αχαρνών. Και που το έκανε; στην ΕΓΚΡΙΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” παρακαλώ!!
Είμαι σίγουρη ότι ο δήμαρχος Αχαρνών δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει το μέγεθος του ατοπήματός του. Αν ήταν σε θέση, θα είχε κάνει αναδρομή στην μνήμη του και θα ζητούσε συγγνώμη από όσους χρεώθηκαν με το.. δυσβάστακτο χρέος να τον βοηθήσουν να … μειωθεί πλήρως ως πρώτος δημότης αυτής της πόλης! Όλοι δηλαδή οι ανωτέρω απο τον ίδιο υβρισθέντες (είναι όλα ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ).
Συνέβαλλαν να αποκαλυφθεί σε όλο της το μέγεθος η πολύπλοκη, ιδιόμορφη προσωπικότητά του που χρειάζεται περαιτέρω συζήτησης, αφού συμπέρασμα για την “αυτοκτονική” του συμπεριφορά δεν μπορεί να βγάλει κανείς. Ο δήμαρχος Αχαρνών, συστηματικά, μεθοδικά και βήμα-βήμα έχει απογοητεύσει ΟΛΟΥΣ όσους τον πλησίασαν. Ολους όμως! (πλήν του κυρίου Γάκη βεβαίως-βεβαίως..).
Το να αποκαλεί όμως “γραφικούς” εννέα χιλιάδες ανθρώπους δεν έχει προηγούμενο. Αλήθεια ήταν βουλευτής, έτσι; Οχι.. απλά ρωτάω, γιατί οι βουλευτές που ξέρω, συμπεριφέρονται σαν αληθινοί gentlemen και τους τιμώ και τους σέβομαι. Κανείς δεν θα τολμούσε να βρίσει με αυτό το τρόπο εννέα χιλιάδες ανθρώπους ΤΟΥ γιατί αυτούς τους ανθρώπους έχει ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΤΑΙ.
Έτσι είθισται δηλαδή...

ΓΡΑΦΕΙ Η ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΤΗ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ” ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΩ...
..για να γελάσετε; να κλάψετε; διαλέξτε εσείς
ΘΕΜΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ:
“Στη μάχη των εντυπώσεων ορισμένοι δήμαρχοι θέλοντας να δείξουν ότι είναι «φιλολαϊκοί» επιστράτευσαν και πολιτικά κόλπα παλιάς κοπής. Οι αντιδήμαρχοί τους, οι επί των οικονομικών, εισηγήθηκαν υψηλές αυξήσεις κι εκείνοι στο δημοτικό συμβούλιο τους «άδειασαν», προτείνοντας αυξήσεις... με έκπτωση 50%.
Ιδια μέθοδος «καρμπόν» και στο δήμο Αχαρνών, στην Αττική: Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πρότεινε αύξηση περίπου στο 12%, προκαλώντας την καθολική αντίδραση των συμβούλων της μειοψηφίας.
Σε ρόλο «πυροσβέστη» παρενέβη ο δήμαρχος Π. Φωτιάδης, πρότεινε «για να μην πληγούν οι ασθενέστεροι δημότες του» αύξηση 5%!”
Ά!! ΧΑ! ΧΑ!!


Αυτά .. αλλά προς το παρόν.
Γιατί υπάρχει και το θέμα της... δενδροφύτευσης στο.. προαύλιο του σπιτιού του δημάρχου μας, αεροφωτογραφίες απο τον δορυφόρο και δεν συμμαζεύεται.. και δεν πρόλαβα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ