AΓΓΕΛΙΑ

αγγελία!!

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Αγγελία

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.


Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Π.Ε. Ν.Δ. ,δελτία τύπου

Αθήνα, 25-04-2018

«Η Πολιτική Επιτροπή στον πυρήνα της επικαιρότητας»

Μια νέα δράση με στόχο την πλήρη κι εμπεριστατωμένη ενημέρωση των αιρετών μελών της Πολιτικής Επιτροπής για κομβικά ζητήματα επικαιρότητας, αλλά και για την γενικότερη πορεία και στρατηγική του Κόμματος, ξεκίνησε πρόσφατα με πρωτοβουλία του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη.

Έτσι, την Τρίτη 24 Απριλίου, μια ολιγομελής ομάδα μελών της Πολιτικής Επιτροπής συμμετείχαν στην δεύτερη Ενημερωτική Σύσκεψη με τρεις βασικές θεματικές ενότητες και ομιλητές εκτός από τον κ. Λ. Αυγενάκη, το Σύμβουλο Στρατηγικής του Προέδρου κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον Τομεάρχη Εξωτερικών κ. Γ. Κουμουτσάκο, τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου κ. Κ. Ζούλα, τον Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Τ. Γαϊτάνη και τον κ. Αντώνη Σγαρδέλη πρώην Γ.Δ. του Κόμματος και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας της ΝΔ.

Μάλιστα προγραμματίζονται και άλλες τέτοιες συσκέψεις το αμέσως επόμενο διάστημα και με τα μέλη του Μητρώου Στελεχών και με τα πρώην μέλη της ΠΕ και στελέχη του Κόμματος.

Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στα εθνικά θέματα και την εξωτερική πολιτική, στα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα και τη στρατηγική του Κόμματος και στον νέο αυτοδιοικητικό χάρτη που προτείνει η Κυβέρνηση και τις θέσεις της ΝΔ.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης μίλησε για τη στρατηγική του κόμματος, τις εσωκομματικές διαδικασίες, την εκλογική προετοιμασία, αλλά και την σημασία των συσκέψεων με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που βρίσκονται μέσα στην κοινωνία και αντλούν τα μηνύματα και τις απόψεις της. Όπως επεσήμανε είναι σημαντικό να ακούγεται η άποψή τους, γιατί λειτουργεί θετικά προς το Κόμμα. Τέλος, επεσήμανε ότι είναι ανάγκη όλα τα στελέχη να υπηρετήσουν αποτελεσματικά το μήνυμα του προέδρου και της ΝΔ.

Ο κ. Τ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε την δημοσκοπική υπεροχή της ΝΔ σε όλες τις έρευνες, αλλά και την ανάγκη η ΝΔ να εκφράσει ένα θετικό αφήγημα. Όπως επεσήμανε «δε μας αρκεί να εισπράξουμε την αρνητική ψήφο των Ελλήνων. Θέλουμε η κοινωνία να πιστέψει στο πρόγραμμά μας, το οποίο αποτελεί πραγματική ελπίδα για την Ελλάδα».

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος στη σύντομη ομιλία του επεσήμανε τις προκλήσεις της Ελλάδας στο περιβάλλον έντασης που έχει δημιουργηθεί στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την ανάγκη η Ελλάδα να έχει καθαρό λόγο και να αξιοποιεί αποτελεσματικά τη διπλωματία, ενώ τόνισε ότι είναι εγκληματικά τα λάθη της Κυβέρνησης και είναι πατριωτικό καθήκον να τα αναδεικνύουμε και όχι στείρα αντιπολίτευση.

Ο κ. Κ. Ζούλας επεσήμανε την ανάγκη τα στελέχη του Κόμματος να έχουν στη διάθεσή τους τις θέσεις της ΝΔ αποκρυσταλλωμένες, ώστε να μπορούν σε κάθε περίσταση να τις εκθέτουν. Επεσήμανε επίσης ότι «απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος χωρίς αρχές και δεοντολογία». Επίσης υπογράμμισε ότι , ενώ η ΝΔ έχει διαμορφώσει τις θέσεις και τις προτάσεις της για μια σειρά θεμάτων, αυτές δεν φθάνουν πάντα στην κοινωνία και σε αυτό τον τομέα πρέπει να εστιάσουμε.

Ο κ. Αν. Γαϊτάνης αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τα όσα η Κυβέρνηση έχει εξαγγείλει για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης επεσήμανε ότι είναι έντονη η αγωνία των αυτοδιοικητικών όπως προέκυψε και από το συνέδριο της ΕΝΠΕ και της ΚΕΔΕ. Επίσης υπογράμμισε ότι  με απλή αναλογική θα διαλυθεί το βασικό δημοκρατικό κύτταρο της κοινωνίας και θα οδηγήσει σε ακυβερνησία τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.

Ο κ. Αντώνης Σγαρδέλης τόνισε ότι η οικονομική εξυγίανση που έχει επιτευχθεί είναι αξιοσημείωτη και στόχος μας είναι η χρηματοδότηση του Κόμματος μόνο από πόρους στο πνεύμα: «λίγα από πολλούς».
Αθήνα, 25-04-2018

Κλιμάκιο Βουλευτών ΝΔ από Μόρια: «Δεν πρόκειται να ανεχθούμε τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο «πάρκινγκ» ψυχών»

«Η κυβέρνηση δεν είχε κανένα απολύτως σχέδιο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής- μεταναστευτικής κρίσης. Είχε σχέδιο να υιοθετήσει μία πολιτική ανοιχτών συνόρων, να καταντήσει την Ελλάδα ένα κέντρο μεταφοράς προσφύγων και μεταναστών προς τη Δυτική Ευρώπη», υπογράμμισε ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στη Λέσβο και το χωριό Μόρια, με κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον απόηχο των επεισοδίων στην πλατεία Σαπφούς.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής - Βουλευτής Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, η Αναπληρώτρια Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής - Βουλευτής Β΄ Αθήνας κ. Σοφία Βούλτεψη, ο Τομεάρχης Τουρισμού - Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Υγείας - Βουλευτής Αχαΐας κ. Ιάσων Φωτήλας.

Το κλιμάκια της ΝΔ επισκέφθηκε τον καταυλισμό και το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας, όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία του. Στη συνέχεια συνάντησε και συζήτησε με κατοίκους της Μόριας για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη γειτνίαση με το ΚΥΤ και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάννα Καλογήρο και με τον Δήμαρχο Λέσβου κ. Σπύρο Γαληνό και επισκέψεις στο νοσοκομείο, το Λιμεναρχείο, στον Οργανισμό Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και στο Επιμελητήριο Λέσβου.

Ο Γραμματέας της ΝΔ επεσήμανε ότι: «Με την παρουσία μας εδώ αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου που έχουν υποστεί το μεγάλο βάρος από τις πρωτοφανείς προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές. Εμείς ως ΝΔ δεν πρόκειται να ανεχθούμε τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου να γίνουν μόνιμο «πάρκινγκ» ψυχών. Με μόνιμη παρουσία προσφύγων και μεταναστών πολύ μεγαλύτερη από τις αντοχές της τοπικής κοινωνίας και της τοπικής οικονομίας».

«Είναι αδιαπραγμάτευτη πολιτική προτεραιότητα η διασφάλιση της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών. Της δικής σας ασφάλειας», υπογράμμισε ο Γραμματέας της ΝΔ και πρόσθεσε: «είναι η ελάχιστη υποχρέωση ενός Κράτους δικαίου απέναντι στους πολίτες του. Να μπορείτε να βγαίνετε από τα σπίτια σας, να αισθάνεστε ασφαλείς. Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας και είναι και προϋπόθεση βέβαια άσκησης οικονομικής δραστηριότητας».

Μάλιστα, ο κ. Λ. Αυγενάκης επανέλαβε τις προτάσεις της ΝΔ οι οποίες περιλαμβάνουν 5 βασικούς πυλώνες: 
  • Επιτάχυνση των διαδικασιών εξέτασης αιτημάτων ασύλου και κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα - Διάκριση προσφύγων - μεταναστών.
  • Απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση εθνικού και ευρωπαϊκού χρήματος και πιστοποιημένο Μητρώο όλων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και ξεκάθαρος έλεγχος της δράσης τους.
  • Φύλαξη και προστασία των συνόρων και των θαλασσίων ορίων της χώρας.   
  • Διαμόρφωση μιας σωστής και συγκροτημένης ευρωπαϊκής πολιτικής αλληλεγγύης και αμοιβαίας κατανομής βαρών εντός της ΕΕ.
  • Στήριξη των τοπικών κοινωνιών και των νησιών που έχουν σήμερα υποστεί σημαντική οικονομική επιβάρυνση από αυτή την πολύ μεγάλη περιπέτεια.

Τέλος, ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα του Φ.Π.Α. και τόνισε ότι «η ΝΔ ήταν που υπερασπίστηκε το μειωμένο ΦΠΑ και κάποιοι άλλοι δυστυχώς τον εκχώρησαν. Και ο μειωμένος Φ.Π.Α. δεν βρήκε τη θέση του, στο κοινωνικό μέρισμα το οποίο ο κ. Τσίπρας με τόσο μεγάλη άνεση διένειμε - ούτε καν η παράτασή του για έναν χρόνο. Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχει ανάγκη για την εκπόνηση και ενός συγκεκριμένου αναπτυξιακού εργαλείου για να τονωθεί η οικονομική δραστηριότητα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου».

Γραφείο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit