AΓΓΕΛΙΑ

αγγελία!!

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Αγγελία

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.


Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Π.Ε. Ν.Δ.,Κοινοβουλευτικό Έργο


Ηράκλειο, 6-01-2018

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. - Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη αναφορικά με την ημέρα των Θεοφανείων:

«Τα Θεοφάνεια αποτελούν μια εμβληματική γιορτή της Ορθοδοξίας με υψηλή θεολογική σημασία. Το πραγματικό μήνυμα αναδεικνύει τη διαχρονικότητα του αιτήματος για κάθαρση και πνευματική αναγέννηση! 

Ένα αίτημα Αλήθειας και Δικαιοσύνης. Ένα αίτημα για περισσότερο «Φως»!

Ο φετινός Εορτασμός των Φώτων σηματοδοτεί και κάτι ακόμα. Σηματοδοτεί το φωτεινό ορόσημο του 2018 για μια νέα εποχή που έρχεται για τη χώρα μας. Μια εποχή ελπίδας και αισιοδοξίας!

 Χρόνια Πολλά!»

Αθήνα, 11-01-2018
Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη

«Η Κυβέρνηση “αφανίζει” τα δυσπρόσιτα σχολεία δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στα σχολεία της περιφέρειας
“Υποβιβασμός” για τα σχολεία της Μεσαράς»

Στην απόφαση της Κυβέρνησης να “εξαφανίσει” τα δυσπρόσιτα σχολεία δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στα σχολεία της περιφέρειας και ειδικότερα στα σχολεία της Μεσαράς αναφέρεται ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μεκοινοβουλευτική του παρέμβασηπρος τoν Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κωνσταντίνο Γαβρόγλου.

Στην Ερώτηση επισημαίνεται ότι: «Σοβαρά προβλήματα και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει στον επανακαθορισμό των δυσπρόσιτων σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σύμφωνα με το Υπουργείο, η απόφαση αυτή έχει ως στόχο τον εξορθολογισμό της υφιστάμενης κατάταξης των σχολείων δημιουργώντας μια νέα μοριοδότηση των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έντονη έχει υπάρξει η αντίδραση της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), η οποία έχει αποφασίσει να απορρίψει την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά  πως με την προαναφερόμενη απόφαση «υποβιβάζονται συνολικά 430 σχολεία, ενώ έμμεσα καταργούνται σχολικές μονάδες».
Ειδικότερα, στο νομό Ηρακλείου, έχουν μειωθεί δραστικά οι σχολικές μονάδες που προτείνονται ως δυσπρόσιτα, ενώ στην περιοχή της Μεσαράς έχουν σχεδόν εξαφανιστεί τα σχολεία που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτα. Έτσι, ως δυσπρόσιτα προτείνονται μόνο τα Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Άρβης, Νηπιαγωγείο Άρβης, Δημοτικό Σχολείο Ψαρής Φοράδας, Νηπιαγωγείο Ψαρής Φοράδας, Νηπιαγωγείο Σκουρβούλων, Δημοτικό Σχολείο Σκουρβούλων και Νηπιαγωγείο Καστρίου. Με την απόφαση αυτή, «εξαφανίζονται» από τη λίστα τα περισσότερα σχολεία της Μεσαράς, όπως των Βοριζίων, των Καμαρών, του Αντισκαρίου, του Κρότου και του Αγίου Κυρίλλου. 
Μάλιστα, στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου δεν προτείνεται, πλέον, κανένα δυσπρόσιτο σχολείο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει, μεταξύ άλλων, και τις έντονες αντιδράσεις του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Ηρακλείου, το οποίο καταγγέλλει ότι «οι προτάσεις που κάναμε σαν ΠΥΣΔΕ, σε ένα μεγάλο βαθμό, δεν εισακούστηκαν και κάποια σημεία δεν έχουν λογική», αναφέροντας ως παράδειγμα ότι τα σχολεία στον Ζαρό έχουν έξι μόρια, ενώ στις Μοίρες οχτώ. Μάλιστα, επισημαίνει ότι «αν εφαρμοστεί, θα δημιουργηθεί ένα χάος και ενδεχομένως τα σχολεία να βρεθούν σε δυσκολότερη θέση», καταλήγοντας ότι «η Μεσαρά έχει πρόβλημα».
Περαιτέρω, όταν το Ηράκλειο ήταν χωρισμένο στις κατηγορίες Α’ και Β’, δηλαδή κέντρο και περιφέρεια, ήταν πολύ πιο εύκολη, άμεση και αποτελεσματική η στελέχωση των σχολείων της περιφέρειας με αναπληρωτές. Δυστυχώς, η συγχώνευση των κατηγοριών αυτών σε μία, ανά νομό, έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα, ιδίως στη στελέχωση των απομακρυσμένων σχολείων, αφού οι εκπαιδευτικοί προτιμούν κεντρικές σχολικές μονάδες.
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας αγνόησε συνολικά τα αιτήματα και τα επιχειρήματα τόσο των Ομοσπονδιών των εκπαιδευτικών, όσο και των Συλλόγων Γονέων, της μαθητικής κοινότητας και των κατοίκων των -απομακρυσμένων κυρίως- περιοχών, και προχώρησε σε μια απόφαση που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των σχολικών μονάδων της περιφέρειας. 
Η στάση αυτή του Υπουργείου Παιδείας επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις και τις ανησυχίες, πως στόχος είναι η συρρίκνωση του δημόσιου σχολείου και η μείωση του δημοσιονομικού κόστους με τη μείωση των τμημάτων, το κλείσιμο ολιγομελών τμημάτων και τη μείωση αναγκών σε εκπαιδευτικό προσωπικό, που θα έχει ως άμεση συνέπεια μετακινήσεις μονίμων εκπαιδευτικών και μείωση αναπληρωτών.
Είναι αδήριτη ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα η προαναφερόμενη απόφαση και να υπάρξει εκ νέου πρόταση για τα δυσπρόσιτα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που να λαμβάνει υπόψη την υφιστάμενη κατάσταση, τη γεωμορφία της κάθε περιοχής και τις ιδιαίτερες ανάγκες (ορεινές περιοχές, οδικό δίκτυο, αποστάσεις, προσβασιμότητα κατά τους χειμερινούς μήνες, κλπ) της ελληνικής περιφέρειας».

Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση, τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα:
«1.Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε άμεσα ώστε να αρθούν οι αδικίες και τα προβλήματα που δημιουργεί η απόφαση για τα δυσπρόσιτα σχολεία;
2. Με ποια λογική καταργούνται σχεδόν όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία στην περιοχή της Μεσαράς; Γιατί δεν λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαίτερες συνθήκες της περιοχής;».


Γραφείο ΤύπουΑθήνα, 04-01-2018
Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη

«Ανάγκη ενίσχυσης χρηματοδότησης του προγράμματοςδακοκτονίας στην Περιφέρεια Κρήτης»

Στην άμεση ανάγκη για έμπρακτη στήριξη της Κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα και ειδικότερα την ελαιοκαλλιέργεια,αναφέρεταιο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ-Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, μεκοινοβουλευτική του παρέμβασηπρος τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμωνκ. Ευάγγελο ΑποστόλουκαιΕσωτερικώνκ. Παναγιώτη Σκουρλέτη.
Στην Ερώτηση επισημαίνεται ότι: «Το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς αναπτύσσεται σε πανελλαδικό επίπεδο και αποτελεί το σημαντικότερο, αν όχι το μοναδικό, μέσο αντιμετώπισης ενός από τους κυριότερους εχθρούς της ελιάς, το δάκο. Προκειμένου να είναι αποτελεσματικό το εν λόγω πρόγραμμα, θα πρέπει να εφαρμοσθεί συνολικά και, ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή και τις περιβαλλοντικές συνθήκες, οι πρώτοι ψεκασμοί πρέπει να ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού.   
Ειδικότερα, στην Κρήτη, η συνεισφορά της ελαιοκαλλιέργειας στην τοπική και εθνική οικονομία αποτελεί σημαντική παράμετρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής. Η ορθή και έγκαιρη  υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας αποτελεί βασική προτεραιότητα της ελαιοπαραγωγής. Ωστόσο, έντονη ανησυχία έχει δημιουργήσει στους παραγωγούς οι καθυστερήσεις στην κατανομή των πιστώσεων και την προμήθεια φυτοφαρμάκων, με αποτέλεσμα τις σημαντικές καθυστερήσεις της φετινής χρονιάς και τις αρνητικές επιπτώσεις στην ελαιοπαραγωγή, καθώς και η έλλειψη επαρκών πιστώσεων για την ερχόμενη χρονιά.
Μάλιστα, σύμφωνα και με το υπ’ αριθ. πρωτ. 231111/01-11-2017 έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κρήτης προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, η έλλειψη επαρκών πιστώσεων για το 2018 «δεν επαρκεί και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της Περιφέρειας Κρήτης». Περαιτέρω, αναφέρεται ότι ο αριθμός των ελαιοδέντρων που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα Δακοκτονίας υπολείπεται σημαντικά των πραγματικών ελαιοδέντρων. 
Το σοβαρό πρόβλημα κινδύνου μη ορθής υλοποίησης του προγράμματος δακοκτονίας και οι εξαιρετικά επιβλαβείς συνέπειες για τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές και την οικονομία όχι μόνο της Κρήτης, αλλά και του συνόλου της χώρας έχουν επισημανθεί από το σύνολο των ελαιοπαραγωγών, των αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και των εκπροσώπων της α’ βάθμιας και β’ βάθμιας αυτοδιοίκησης. Ο σημαντικός κίνδυνος που προδιαγράφεται για το πρόγραμμα της συλλογικής δακοκτονίας είναι προφανής, ενώ εύλογα ερωτηματικά δημιουργούνται για το εάν η κυβέρνηση επιχειρεί να βρει πρόσχημα για να σταματήσει το πρόγραμμα καταπολέμησης του δάκου της ελιάς με αποτέλεσμα τη μετακύληση ολόκληρου του κόστους στους παραγωγούς.
Η κυβέρνηση οφείλει να δράσει άμεσα και να στηρίξει έμπρακτα γενικότερα τον αγροτικό τομέα και ειδικότερα την ελαιοκαλλιέργεια».
Με την κοινοβουλευτική παρέμβαση, τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα:
«1.Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε ώστε να υπάρξει ορθή και έγκαιρη  υλοποίηση του προγράμματος δακοκτονίας για τα έτη 2018 και 2019;
2. Ποιος ο προγραμματισμός σας προκειμένου να αυξηθούν, με βάση τις πραγματικές ανάγκες, και να κατανεμηθούν οι πιστώσεις προς την Περιφέρεια Κρήτης έτσι ώστε να ξεκινήσουν τους διαγωνισμούς για τα συνεργεία ψεκασμών και τους παγιδοθέτες;».
Αθήνα, 05-01-2018

«Αήθης απόπειρα εξαγοράς ψήφων με… δόσεις από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»


Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή τις δηλώσεις της Αναπληρωτή Υπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κυρίας Ράνιας Αντωνοπούλου

«Ακόμα ένα δείγμα γραφής του ψεύδους, της πολυγλωσσίας και της προχειρότητας που χαρακτηρίζουν την Κυβέρνηση έδωσε με δηλώσεις της η Αναπληρωτής Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κα Ράνια Αντωνοπούλου την οποία διέψευσε κατηγορηματικά λίγο αργότερα η  ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.Αθήνα, 09-01-2018

Ανακοίνωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκη με αφορμή την απώλεια 24,5 δις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας:  

«Οι αριστερές “επιτυχίες” της Κυβέρνησης, ως απόρροια της “περήφανης διαπραγμάτευσης” και της κατάργησης των μνημονίων συνεχίζονται!
Μετά τα 3ο και 4ο μνημόνια, μετά το κλείσιμο των τραπεζών, μετά τα εξοντωτικά μέτρα της μείωσης των συντάξεων, της αύξησης των εισφορών, της υπερ-φορολόγησης και της μείωσης του αφορολογήτου, μετά τα νέα ψέματα της Κυβέρνησης για τα νέα μέτρα ύψους 1,9 δις ευρώ για το 2018, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της απώλειας των 24,5 δις ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ). 
Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα αυτά είχε τοποθετήσει το ΤΧΣ στις τράπεζες, στο πλαίσιο της πρώτης ανακεφαλαιοποίησης που πραγματοποιήθηκε το 2013.
Αφού ακυρώθηκαν ήδη τα δικαιώματα αγοράς μετοχών (warrants) της Εθνικής και της Alpha, τώρα ακυρώνονται και τα δικαιώματα της Πειραιώς, αφού δεν ασκήθηκαν. Βεβαίως, η μη άσκηση οφείλεται στις εκτός πραγματικότητας τιμές, όπως διαμορφώθηκαν έπειτα από την αναπροσαρμογή που έγινε μετά την ανακεφαλαιοποίηση του 2015, που ακολούθησε την “περήφανη διαπραγμάτευση” του ΣΥΡΙΖΑ!
Η Κυβέρνηση με “περηφάνεια” και με “νταούλια” ουσιαστικά πετά στον κάλαθο των αχρήστων 24,5 δις ευρώ του ΤΧΣ, ενώ επιβάλλει πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία! Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο, της ανικανότητας και της αναλγησίας».
Με περίσσιο θράσος η κα Ρ. Αντωνοπούλου προέβη σε δηλώσεις περί αποπληρωμής των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών σε 12 δόσεις, παίζοντας με την αγωνία των Ελλήνων τους οποίους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχουν εξουθενώσει οικονομικά και τρομοκρατούν με πλειστηριασμούς ακόμα και της πρώτης κατοικίας.
Πρόκειται για μία ακόμα απέλπιδα απόπειρα εξαπάτησης του λαού για μικροπολιτικά και ψηφοθηρικά οφέλη, ενόψει του πολιτικού τους αφανισμού!»

 Αθήνα, 10-01-2018Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή την έρευνα της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για την οικονομική δυνατότητα των πολιτών να θερμάνουν την κατοικία τους:

«Την ώρα που 1 στους 3 Έλληνες δεν έχει θέρμανση ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει λέγοντας «ούτε ένα € νέα μέτρα».
Σύμφωνα με έρευνα της Eurostat, η Ελλάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση ανάμεσα σε όλα τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανθρώπων που δεν μπορούν να ζεστάνουν τα σπίτια τους.  Πιο συγκεκριμένα το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι αδυνατούν να ζεστάνουν το σπίτι τους καταγράφηκε στη Βουλγαρία (39%), ενώ ακολουθούν η Λιθουανία και η Ελλάδα (29%).
Η αναλγησία της Κυβέρνησης είναι πρωτοφανής, όπως είναι θρασύτατη και η υποκρισία της.
Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται ότι «δεν θα υπάρξουν ΝΕΑ μέτρα», την ώρα που τα έχει ψηφίσει ΉΔΗ.
Εκφράζει την ικανοποίησή του για την «κοινωνική πολιτική» της Κυβέρνησής του, την ώρα που έχει περικόψει κατά 75% το κονδύλι για το πετρέλαιο θέρμανσης.
Ο τυχοδιωκτισμός εναλλάσσεται με το ψέμα και τα ψηφοθηρικά παιχνίδια ψευτό-επιδομάτων!
Η ΝΔ την περίοδο 2013-14 έδωσε για το επίδομα αυτό 210 εκ. ευρώ με διευρυμένα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια και τότε έδωσε 0,35 ευρώ το λίτρο επιδότηση στο πετρέλαιο. Πέρυσι το ποσό αυτό έγινε 105 εκ. ευρώ και φέτος είναι 47 εκ. ευρώ.»


Γραφείο Τύπου
Γραφείο ΤύπουΓραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit