ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ' δελτίον τύπου


"Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε!

"Θα ήθελα κατ’ αρχάς να καταγγείλω μέσα από το Βήμα αυτό στον Ελληνικό λαό ότι στις 23 Μαΐου έγινε ένα μνημόσυνο προς τιμήν του Ήρωα Σμηναγού Ηλιάκη και ο Δήμος Καρπάθου είχε αποστείλει πρόσκληση σε όλους τους Βουλευτές του κόμματός μας. Επελέγησαν να πάνε στην Κάρπαθο, για να τιμήσουν τον μεγάλο αυτόν Έλληνα, που έχυσε το αίμα του για την Ελλάδα, δύο Βουλευτές μας. Δρομολόγιο η Ολυμπιακή δεν είχε. Απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Απάντηση καμία. Επιτέλους, το C-130 δεν είναι ιδιοκτησία του Πάνου Καμμένου ούτε της Κυβερνήσεως Τσίπρα. Και ενώ με το C-130 πήγαν Βουλευτές των άλλων κομμάτων, αποκλείστηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και φυσικά, αυτός δεν είναι ο μοναδικός αποκλεισμός."

Οι αποκλεισμοί μας πεισμώνουν, μας δυναμώνουν

"Θα ήθελα να απευθύνω ένα ρητορικό ερώτημα προς τον Ελληνικό λαό. Λάβατε μία απόφαση με την οποία αποκλείσατε από τη συζήτηση για το μνημόνιο ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Και μιλώντας ο Πρόεδρος της Βουλής είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε ένα σημαντικό βήμα από την Ολομέλεια της Βουλής τις προηγούμενες μέρες, που ήταν ένα στίγμα». Αυτό το στίγμα σας αφορά όλα τα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΚΚΕ.

Και θα ήθελα να ρωτήσω: Εμάς, οι οποίοι δεν ήμασταν καν παρόντες στην Αίθουσα εκείνη την ώρα, πώς μας αποκλείσατε; Πώς αποκλείσατε όλους τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή, λέει, φώναζαν; Όλοι φώναζαν. Γήπεδο είχε γίνει. Ουρλιαχτά ακουγόντουσαν από κάθε κατεύθυνση. Μόνο η Χρυσή Αυγή να τιμωρείται; Όμως να ξέρετε ότι αυτοί οι αποκλεισμοί τελικά κάνουν πιο δυνατή τη Χρυσή Αυγή, η οποία αγωνίζεται με συνέπεια για την Πατρίδα και τον Λαό και συνεχώς ανεβαίνει, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, όσους αποκλεισμούς και αν κάνετε εις βάρος μας."

Οι «δημοκράτες» και τα πραγματικά κηρύγματα μίσου

"Στίγμα, λοιπόν, η συλλογική ευθύνη. Και την αποφασίσατε εσείς οι δημοκράτες. Ποιοι δημοκράτες; Όταν ο Πρωθυπουργός σας δηλώνει ότι θαυμάζει τον Μάο Τσε Τουνγκ ή πηγαίνει για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο, τι είδους δημοκράτες είστε; Όταν είχατε σχέσεις με το καθεστώς Τσαουσέσκου που άφηνε να πεθαίνουν τα μωρά στις θερμοκοιτίδες, ποια σχέση έχετε με τη δημοκρατία; Ε, αυτή τη σχέση που έχετε με τη δημοκρατία είχαν και αυτοί που στην Γαλλική Επανάσταση έστηναν τις γκιλοτίνες και κρεμούσαν και αποκεφάλιζαν χιλιάδες ανθρώπους.

Και επειδή μας κατηγορείτε για κηρύγματα μίσους, έχω εδώ ένα απόσπασμα από μια εκπομπή της «ΕΡΤ Open», η οποία συμβαδίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ένας επαγγελματίας αντιρατσιστής και αντιφασίστας, αναφερόμενος στη δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας, λέει: «Η 1η Νοέμβρη, τότε που είναι η επέτειος εκτέλεσης των σκουληκιών». Έτσι μιλάνε οι σύντροφοί σας, οι προστατευόμενοι νεαροί σας, οι αντιφασίστες.

Βεβαίως, την ίδια έκφραση χρησιμοποιεί και η «Εφημερίδα των Συντακτών». Κατά τα άλλα, εμείς κάνουμε κηρύγματα μίσους! Εσείς κάνετε κηρύγματα μίσους και δεν έχετε καταλάβει ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου, ότι η «μαμά Μόσχα» τέλειωσε, ότι ο μπολσεβικισμός ανήκει στα απολιθώματα της ιστορίας, ότι ο εθνικισμός έρχεται… 

Διαλύουν την Παιδεία, διαλύουν την Ελλάδα

"Βεβαίως, το σημερινό νομοσχέδιο έχει θέμα την παιδεία. Είναι νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, που αφορά και το τέμενος. Θα ήταν άδικο, όμως, και θα περιορίζαμε το θέμα, εάν δεν μιλούσαμε γενικότερα για την κατεύθυνση την οποία έχει πάρει η Ελληνική παιδεία.

Θα σας διαβάσω επί του προκειμένου κάποια αποσπάσματα από την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Φιλολόγων, ο οποίος εκφράζει τη συνολική του αντίθεση στο προτεινόμενο σχέδιο για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας και τονίζει: «Σύμφωνα με τα προτεινόμενα, κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να διδάσκει ό,τι του είναι αρεστό και σύμφωνα με τις ιδεολογικές και πολιτικές του απόψεις.». Και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, με την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της μαρξιστικής Αριστεράς που υπάρχει από το 1974 μέχρι σήμερα οι δάσκαλοι της γενιάς του Πολυτεχνείου και οι “καθηγητάδες" κάνουν παιδομάζωμα ψυχών στα σχολεία μας.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που λέει, επίσης, η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, ότι «παιδαγωγικά ωφέλιμο είναι να γνωρίζουν οι μαθητές τούς έξω από την Ευρώπη πολιτισμούς, έξω από τα όρια του δυτικού πολιτισμού, όμως εφόσον έχουν μάθει σε βάθος την ελληνική ιστορία. Η πολυπολιτισμικότητα μπορεί να είναι στόχος, όχι όμως ο κυρίαρχος». Θέλουν Ελληνοκεντρική την παιδεία οι Έλληνες φιλόλογοι, αλλά εσείς δεν τους ακούτε, υπακούοντας στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, του κοσμοπολιτισμού, ενός πλέον εξευτελισμένου διεθνισμού.

«Οι προτάσεις της επιτροπής υπονομεύουν τη διδασκαλία της ελληνικής Ιστορίας», όπως αναφέρεται εδώ. Δεν θα διδάσκεται η αρχαία Ελληνική ιστορία, δεν θα διδάσκεται η Ελληνική Επανάσταση του 1821 και οι πρωταγωνιστές της και αντ’ αυτού, θα γίνονται διάφορες “κοινωνιολογικές” συζητήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι μεγάλοι μέντορες της παρατάξεώς σας με νύχια και με δόντια, με λύσσα και με πάθος, αγωνίζονται να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει η ιστορική συνέχεια των Ελλήνων. Λένε ότι η εθνογένεση έγινε στα τέλη του 19ου αιώνος σαν απαύγασμα της Γαλλικής Επαναστάσεως και ότι δεν υπήρχε εθνική συνείδηση.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό. Και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν. Αυτό θέλετε, να αλλάξετε τον λαό! Γι’ αυτό έρχονται εδώ τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Όμως, έχετε απέναντί σας τη Χρυσή Αυγή, που αγωνίζεται με συνέπεια για έναν μεγάλο σκοπό, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Θα σας διαβάσω ένα απόσπασμα από μια επιστολή που είχε αποστείλει ένας μεγάλος Έλληνας, ο Πλήθων Γεμιστός, προς τον αυτοκράτορα Μανουήλ Παλαιολόγο στα 1412, σχεδόν τριακόσια πενήντα χρόνια πριν από τη Γαλλική Επανάσταση, όπου έλεγε: «Εσμέν γάρ ουν ων ηγείσθε τε και βασιλεύετε Έλληνες το γένος. Ταύτην γάρ δη φαίνονται την χώραν Έλληνες αεί οικούντες». Αυτό θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν θα το κατορθώσετε."

Το τέμενος και η υποκρισία των «πατριωτών» της ΝΔ

"Ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, σχετικό και με το τέμενος, το οποίο ιδρύθηκε με απόφαση της Βουλής. Πριν όμως ιδρυθεί το τέμενος, έπρεπε να αλλάξει ένας νόμος. Έτσι, η Κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με τον ν.4301/2014, άρθρον 9, κατήργησε το απαραίτητο στοιχείο, της άδειας που έπρεπε να δώσει ο οικείος Μητροπολίτης. Και αυτό το ψήφισε και το Κόμμα του πολιτικού συνεταίρου σας, του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος άνοιξε τις πύλες με τον τρόπο αυτό, ούτως ώστε να γίνουν τα τεμένη. Κατά τα άλλα, ψηφοθηρώντας, θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Επιπλέον, κάνετε το τέμενος νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Θα πληρώνει ο ελληνικός λαός, που λιμοκτονεί, όλα τα έξοδα για αυτό. Και βάζετε κυριολεκτικά και μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας, λέγοντας ότι στο επταμελές αυτό διοικητικό συμβούλιο θα είναι και δύο εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητος των μουσουλμάνων της Αττικής, με κριτήριο την απήχησή τους.

Τι θα κάνετε; Εκλογές στους μουσουλμάνους μέσα στην Αθήνα; Έχετε τρελαθεί εντελώς; Διαλύετε τελείως την Ελλάδα;

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο σας, θα καταγγείλει τις σταλινικές μεθόδους του αποκλεισμού της και θα προχωρήσει μπροστά με ψηλά τις σημαίες. Δεν μας σταματάνε ούτε τα ουρλιαχτά σας ούτε οι ύβρεις σας ούτε οι αποκλεισμοί σας. Θα νικήσουμε, γιατί αυτό είναι το δίκαιον του Έθνους.""

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit