ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "Η ευκαιρία του Φραγκούλη Φράγκου να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος" του κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ & ΦΥΛΗΣ:πρόσκλησις..-Καταπέλτης ο ΠτΔ για τα Σκόπια, ενώπιον Eλληνοαμερικανικών και Aμερικανοεβραϊκών οργανώσεων: Εάν δεν συμμορφωθούν, θα πληρώσουν το τίμημα!..-U.S.A.'S latest..-ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ για το Πολυνομοσχέδιο..-μιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδι..-CANADA newest..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Καμάκια και Ισλαμιστές..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ newsletter..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..-ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ..-Αγόρευση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια....-13th Athens Animfest..-Σ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..-
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Βουλευτού Ηρακλείου Κοινοβουλευτική Ενημέρωση

Αθήνα, 05-05-2017

Αυγενάκης: «Η Κυβέρνηση φέρνει μια πολύ κακή συμφωνία. Ένα 4ο Μνημόνιο με βαριά μέτρα χωρίς χρηματοδότηση»

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου που παραχώρησαν τα στελέχη της Ν.Δ. στο Ηράκλειο,σήμερα Παρασκευή, 5 Μαΐου, αναφέρθηκαν στα νέα καταστροφικά μέτρα που συμφώνησε η Κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου και στις προθέσεις της Νέας Δημοκρατίας. Όπως τόνισε ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης«Η Κυβέρνηση φέρνει μια πολύ κακή συμφωνία. Ένα 4ο Μνημόνιο με βαριά μέτρα χωρίς χρηματοδότηση»

Όπως επεσήμανε ο κ. Λ. Αυγενάκης:

·         Η Κυβέρνηση Τσίπρα, που θα έκλεινε τη δεύτερη αξιολόγηση «χωρίς ούτε ένα ευρώ μέτρα», παίρνει μέτρα μισού δις ευρώ για το 2018 και 3,6 δις ευρώ για το 2019 και μετά.
·         Ο κ. Τσακαλώτος, αντί να παραιτηθεί πανηγυρίζει παραμένοντας στην καρέκλα του.
·         Η Κυβέρνηση Τσίπρα, αντί να δώσει τη 13η σύνταξη, κόβει ακόμη δύο.
·         Η κα. Αχτσιόγλου, αντί για τη «ρήτρα της επεκτασιμότητας» και της «ευνοϊκότερης ρύθμισης» των κλαδικών συμβάσεων, καλείται να νομοθετήσει τώρα το αντίθετο.

·         Η τεχνική συμφωνία κλείνειχωρίς καμία δέσμευση για την ελάφρυνση του χρέους, χωρίς καμία  αναφορά για ένταξη της Ελλάδας στο Πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης της Ε.Κ.Τ., με διατήρηση των πρωτογενών πλεονασμάτων στο 3,5%  τουλάχιστον μέχρι το 2021, με νέα μέτρα 8,5 φορές περισσότερα από ό,τι προέβλεπε το «e-mailΧαρδούβελη.

Σε ότι αφορά τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ο Γραμματέας Π.Ε. κ. Λ.Αυγενάκης τόνισε ότι:
·         Η Νέα Δημοκρατία δεν ψηφίζει αυτή την πολύ κακή συμφωνία. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρουν το βάρος των πρόσθετων μέτρων και του κόστους της καθυστέρησης.
·         Η Ελλάδα είναι μια αναπτυγμένη Ευρωπαϊκή χώρα και τηρεί το λόγο της. Μια Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξασφαλίζει ότι η Ελλάδα θα είναι συνεπής στις  υποχρεώσεις της, γιατί το επιβάλλει το συμφέρον της Πατρίδας.
·         Τήρηση αυτών των υποχρεώσεων δε σημαίνει τον εγκλωβισμό της Νέας Δημοκρατίας και της χώρας σε μια αδιέξοδη πολιτική. Τα Μνημόνια στην Ελλάδα δεν είναι οι «10 Εντολές». Εμπεριέχουν ευελιξία που εμείς θα εκμεταλλευτούμε για να αλλάξουμε το μείγμα πολιτικής, ώστε η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα να εξασφαλίζεται με λιγότερα μέτρα λιτότητας και μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη.
Γραφείο Τύπου

Αθήνα, 05-05-2017

Αυγενάκης από Ηράκλειο για τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα &δωμάτια:

«Δεν ακολουθούμε πολιτικές στρουθοκαμηλισμού, αλλά διαχειριζόμαστε μαζί σας τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες»

Στο πλαίσιο της ημερίδας με θέμα «Η συνεισφορά των Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας»,που διοργάνωσε η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» και που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή, 5Μαΐου, στο Επιμελητήριο Ηράκλειο, απηύθυνε ομιλίαο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. ΛευτέρηςΑυγενάκης.

Ο Γραμματέας της Π.Ε., κατά την ομιλία του, άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση και παρουσίασε τις βασικές θέσεις τις ΝΔ:

·         «Η σημερινή ημερίδα μας δίνει τη δυνατότητα να συζητήσουμε σε βάθος τη συνεισφορά των ενοικιαζόμενων δωματίων στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, αλλά και τα ζητήματα που σας απασχολούν όπως η υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων, το τέλος διανυκτέρευσης, ο ΦΠΑ και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις.   

·         Για να αναπτυχθούν τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας και περαιτέρω ανάπτυξης των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών του νησιού μας, για να υλοποιηθούν οι προοπτικές που δημιουργούνται για την Κρήτη και τον νομό Ηρακλείου ειδικότερα, για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη για την τοπική οικονομία, πρέπει να ληφθούν υπόψη οι ιδιοκτήτες των χιλιάδων μικρών επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων.

·         Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την πρωτοφανή κυβερνητική φοροεπιδρομή από την οποία βάλλονται όλοι οι Έλληνες και ιδιαίτερα οι επιχειρηματίες, ιδίως δε οι μικρομεσαίοι.

·         Η βιωσιμότητα των τουριστικών καταλυμάτων, κινδυνεύει, όχι από τον ανταγωνισμό, αλλά από τα δυσβάσταχτα εισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης.

·         Ο Πρόεδρος μας κ. Κ. Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του προχθές (3-5-2017) στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha πρότεινε: το 0,5% του Α.Ε.Π. από την υπέρβαση αυτήν τη στιγμή του πλεονάσματος και των στόχων, μπορεί να επιστρέψει στην ελληνική κοινωνία με πολλαπλούς τρόπους. Ζητήματα που σας αφορούν άμεσα είναι η μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 20%, μακροπρόθεσμα με τη μείωση του φορολογικού συντελεστή  στα επιχειρηµατικά κέρδη από το 29% στο 20% εντός διετίας και την αύξηση του ορίου υπαγωγής στο ΦΠΑ από τις 10.000 στις 25.000 ευρώ.

·         Είναι ανάγκη να βελτιώσουμε τη στρατηγική μας για τον Τουρισμό.Να τη βελτιώσουμε και να την κάνουμε  ανταποδοτική για όλους. Η ενίσχυση των τουριστικών καταλυμάτων θα ωφελήσει όλη τη βιομηχανία του τουρισμού.Αυτό θα επιτευχθεί με τη συνεργασία – και γι’ αυτό είμαι σήμερα εδώ- , για την αναζήτηση του σωστού μίγματος για την επίτευξη ισορροπίας στην τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης.

·         Ιδιαίτερα σημαντικό, αυτή την περίοδο, είναι το θέμα των βραχυχρόνιων μισθώσεων.  Οι βραχυχρόνιες μισθώσεις αποτελούν μια νέα τάση στο τουριστικό προϊόν που κερδίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον τόσο των επενδυτών όσο και των τουριστών. Πρόκειται για μια διεθνή τάση, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τόσο στη Β. Αμερική όσο και στην Ευρώπη.

·         Δεν μπορούμε, λοιπόν, να προσποιηθούμε πως δεν υπάρχει.Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ακολουθήσουμε πολιτικές στρουθοκαμηλισμού και να αγνοήσουμε αυτή την τάση. Το ζητούμενο είναι να παρακολουθήσουμε αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης και, παράλληλα, να δούμε, να ακούσουμε, να συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούν τα νέα δεδομένα. Να συζητήσουμε μαζί σας πως θα διαχειριστούμε και θα αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα.

·         Η αγορά των βραχυχρόνιων μισθώσεων λειτουργεί, όμως, μέσα σε ένα πλαίσιο το οποίο δεν έχει ρυθμιστεί επαρκώς και δίκαια με αποτέλεσμα να:
α) δημιουργούνται στρεβλώσεις στην τουριστική αγορά και συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού με τον κλάδο της φιλοξενίας και, ιδίως, με εσάς που έχετε ενοικιαζόμενα δωμάτια που φέρουν το σήμα του ΕΟΤ.  Και αυτό τείνει να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη λειτουργία και να δημιουργήσει μια defacto κατάσταση.
β) το δημόσιο χάνει έσοδα. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εκτιμάται ότι η ετήσια απώλεια των δημόσιων εσόδων από τα ακίνητα και καταλύματα που λειτουργούν μέσω των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων, ανέρχεται σε 350 εκατ. ευρώ.

·         Το βέβαιο είναι ότι και στο δικό σας κλάδο δημιουργεί μια αγωνία και μια νευρικότητα, που είναι απολύτως δικαιολογημένη και κατανοητή.  Θέση μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα σαφές θεσμικό πλαίσιο, που να είναι δίκαιο και λειτουργικό.

·         Γι’ αυτό και σας απευθύνουμε επίσημη πρόσκληση συνεργασίας. Καλούμε την Ομοσπονδία σας σε συνάντηση στα γραφεία του κόμματος μας, ώστε να συζητήσουμε σε ειλικρινή και ρεαλιστική βάση τα ζητήματα αυτά, με τους συνεργάτες μας που ετοιμάζουν το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ».   

 

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit