ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

"XΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτίον τύπου


Για τις δήθεν παρακολουθήσεις στο ΚΚΕ που στην πραγματικότητα είναι τηλεφωνικές φάρσες πιτσιρικάδων


Κάποιοι πιτσιρικάδες κάνουν φάρσες στο ΚΚΕ και με μια απλή εφαρμογή κινητού τηλεφώνου συνδέουν τον Περισσό με τα γραφεία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς από ΝΔ μέχρι άκρα αριστερά έχουν αναγάγει σε μείζον πολιτικό θέμα τις τηλεφωνικές φάρσες ανηλίκων για να καλυφθεί το μνημονιακό ξεπούλημα της Πατρίδας μας.

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής απέδειξε στην πράξη πως γίνονται οι δήθεν παρακολουθήσεις, συνδέοντας τα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Απάντηση στην νέα “Χρυσαυγιάδα” - Άρθρο Ν. Γ. Μιχαλολιάκου 

ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙ ΟΥΤΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝ

"… Ακατάλυτο εγώ και δεν πεθαίνω
Τ’ ανέσπερο είμαι Πνεύμα της φυλής
Καιρούς και χρόνους μ’ έλεγες χαμένο
Με γύρεψες; -Στα στήθια σου με κλεις…
" ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗΣ

Μέγα πολιτικό θέμα προέκυψε στη Βουλή γιατί ο βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης έδωσε σε μαθητές της περιοχής του, οι οποίοι είχαν επισκεφτεί το κοινοβούλιο, φυλλάδια με εθνικό περιεχόμενο και για τον λόγον αυτόν παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας πρότεινε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ο οποίος χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την ενέργεια του βουλευτή, δηλώνοντας: "Είναι κοινή πεποίθηση ότι η διανομή οιουδήποτε προπαγανδιστικού υλικού εντός του κοινοβουλίου σε ανήλικα παιδιά είναι ανεπίτρεπτη, πολλώ δε μάλλον υλικού που διαπνέεται από μισαλλοδοξία και ναζιστικού τύπου αναφορές σε θεωρίες περί φυλετικής ανωτερότητας”.

Νίκος Μπελογιάννης και Παύλος Μελάς

Ποια ήταν όμως τα περίφημα αυτά φυλλάδια, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του… “δημοκρατικού” τόξου; Το ένα αφορούσε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και είχε τίτλο “Έστιν ουν Ελλάς και η Μακεδονία”. Ναζιστική προπαγάνδα, λοιπόν, σύμφωνα με τους μεγάλους “δημοκράτες” που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας το να μιλάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας! Και τι πιο φυσικό από μία εξουσία, η οποία την ίδια στιγμή κατά την οποία αφήνει να καταρρέει και να μετατρέπεται σε ερείπιο η κατοικία του Παύλου Μελά κάνει μουσείο το σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη, ο οποίος Νίκος Μπελογιάννης βεβαίως σαν πιστός ακόλουθος των αποφάσεων του ΚΚΕ, πίστευε σε… ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη, πίστευε δηλαδή ότι δεν είναι Ελλάδα η Μακεδονία. Επί πλέον, ο Μπελογιάννης εκτός του μεγάλου εγκλήματος με το οποίο βαρύνεται και το οποίο δεν είναι άλλο από την διαταγή της μαζικής εκτελέσεως αιχμαλώτων και αθώων γυναικόπαιδων στο Μελιγαλά είναι γνωστό ότι καταδικάστηκε για κατασκοπεία. Γιατί δεν ζητούν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ να γίνει μία αναψηλάφηση της δίκης του; Γιατί έγινε δίκη από νόμιμο δικαστήριο της χώρας και καταδικάστηκε για κατασκοπεία ο Μπελογιάννης.

Έγκλημα, λοιπόν, και ναζιστική προπαγάνδα να μιλάμε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Έγκλημα και το άλλο φυλλάδιο το οποίο είχε το τίτλο “Ελληνική Φυλή η συνέχεια” και στο οποίο υπάρχει η παράθεση των ακλόνητων επιχειρημάτων Ιστορικών, Λαογράφων και Ανθρωπολόγων για την συνέχεια της Φυλής των Ελλήνων. Μία συνέχεια, που αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τόσο οι μαρξιστές όσο και οι φιλελεύθεροι εχθροί του έθνους, μία συνέχεια, η οποία και με πρόσφατη έρευνα επιστημόνων αποδεικνύεται και απαντά κατηγορηματικά στα ψεύδη του Φαλμεράυερ.

Μια τρομοκρατική επίθεση που δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα του"δημοκρατικού τόξου"

Ας περάσουμε όμως σε ένα άλλο θέμα. Το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017, έγινε μία τρομοκρατική επίθεση κατά των κεντρικών γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Περιμέναμε μέχρι το απόγευμα τις ανακοινώσεις των κομμάτων για να δούμε εάν θα καταδικάσουν αυτήν την τυφλή πράξη βίας ενάντια σε ένα Κίνημα, ενάντια σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους όχι λίγες εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων.

Δήλωσα για την ένοχη σιωπή των κομμάτων του λεγόμενου “δημοκρατικού ή συνταγματικού” τόξου: “Σήμερα το πρωί ομάδα παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών προέβη σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής. Κανένα από τα κόμματα του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου" δεν καταδίκασε την εγκληματική αυτή ενέργεια. Η μεν κυβέρνηση γιατί είναι ξεκάθαρα μαρξιστική, οι δε φιλελεύθεροι από πολιτική δειλία, μια δειλία η οποία οδήγησε την Ελλάδα να είναι το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και να κυριαρχείται ιδεολογικά και πολιτικά από μπολσεβίκικα απολιθώματα. Η τρομοκρατία των αναρχοκομμουνιστών δεν θα σταματήσει το Εθνικιστικό ποτάμι που έρχεται, όπως δεν το σταμάτησαν και οι φυλακές και οι δολοφονίες.”

Ούτε λέξη, λοιπόν, από τα κόμματα, αλλά και τις μεγάλες εφημερίδες του Καθεστώτος, που συστηματικά συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή, την επόμενη ημέρα δεν έγραψαν ούτε λέξη για την εγκληματική επίθεση. Κόμματα, καθεστωτικά ΜΜΕ, μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και ένα σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο, όλοι μαζί σε μια κοινή γραμμή εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Και ξαφνικά εμφανίζεται μια νέα χρυσαυγιάδα σαν παραπέτασμα προπαγανδιστικό στην επίθεση εναντίον μας. Μία επίθεση η οποία έλαβε χώρα σε ένα σημείο το οποίο βρίσκεται ανάμεσα από τρία υπουργεία και σε στρατιωτικές μονάδες, ένα σημείο το οποίο κυριολεκτικά αστυνομοκρατείται. Σύλληψη φυσικά καμία. Όπως ανακοίνωσαν έγιναν δώδεκα προσαγωγές και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι χωρίς καμία έρευνα, χωρίς να κληθεί σαν μάρτυρας ούτε ένα πρόσωπο από αυτά που ευρίσκοντο στα γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μόνο βραβείο φαίνεται πως δεν τους έδωσαν σε αυτούς οι οποίοι μας επετέθησαν και όσο για την νέα νέα χρυσαυγιάδα εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Κινήματός μας την παρακάτω ανακοίνωση: “Αντί να συλλάβουν τους εγκληματίες - τρομοκράτες που επιτέθηκαν με τσεκούρια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, συλλαμβάνουν αθώους πολίτες και στήνουν Χρυσαυγιάδες και προπαγανδιστικά σόου με ψευδολογίες στα διαπλεκόμενα κανάλια. H Χρυσή Αυγή καταδικάζει κάθε πράξη βίας απ' όπου και αν προέρχεται.”

Ανάμεσα σε ερείπια ψυχών και συνειδήσεων

Ας γνωρίζουν οι Ιαβέρηδες του σάπιου καθεστώτος, το οποίο πολεμά με τρόπους βρώμικους και δολερούς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ότι και η νέα εκστρατεία λάσπης εναντίον μας δεν πρόκειται να αγγίξει τον Ελληνικό Λαό, δεν πρόκειται να αγγίξει όσους Έλληνες παραμένουν ακόμα ζωντανοί και μάχονται ανάμεσα σε ερείπια ψυχών και συνειδήσεων για μια Νέα Ελλάδα!

Είναι φυσικό να μας πολεμούν με τόση λύσσα και τόσο μίσος, γιατί την ίδια ώρα κατά την οποία έχουν εξασφαλίσει την παθητικότητα σχεδόν ολόκληρου του λαού, τον οποίο έχουν μετατρέψει με όπλο την ανέχεια και την προπαγάνδα σε ραγιάδες, υπάρχουν κάποιοι που αντιστέκονται. Υπάρχουν κάποιοι που υψώνουν ως τα ουράνια την Γαλανόλευκη και την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους και δεν παραδίδουν ψυχή.

Μας πολεμούν με κάθε τρόπο. Χρησιμοποιούν κάθε είδους ψευδολογία. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διεξάγει ένα νόμιμο πολιτικό αγώνα καταδικάζει κάθε πράξη βίας, αλλά ταυτόχρονα βλέπει την σκοπιμότητα και τον δόλο όλων αυτών που συκοφαντούν συστηματικά το Κίνημά μας.

Και ενώ οι φυλλάδες και τα κανάλια της διαφθοράς στήνουν νέα χρυσαυγιάδα σε ένα τζαμί στην Θράκη ευρέθησαν δύο πιστόλια με… σιγαστήρες(!) και ο υπεύθυνος του τζαμιού, ο μουφτής, αφέθηκε… ελεύθερος!

Ας το πάρουν απόφαση είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε Έλληνες Εθνικιστές, είμαστε υπερήφανοι για την συνέχεια του Έθνους μας μέσα από χιλιάδες αιματοβαμμένα χρόνια Ιστορίας. Πιστεύουμε και θα πιστεύουμε στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας και οι καιροί δεν αργούν που μέσα από την θύελλα και την δυστυχία που έχουν φέρει στον λαό μας οι άθλιοι εξουσιαστές του θα ανατείλει και πάλι μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ αντάξια της Ιστορίας της. 


Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit