ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, Συγγραφέως, Δημοσιογράφου,Τουρκολόγου εξαιρετικά ενημερωτικά άρθρα....-ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Λικέρ περγαμόντο!!..-ένας ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνει τον δρόμο.....-EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ενημέρωση..-ΙΜF latest news..-AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:Η κυβέρνηση κατεδαφίζει … Η Βουλή συνεργεί;..-CANADA latest..-CDU news..-U.S.A.'s interesting news..-EU latest news..-EcoLeft newsletter..-RUSSIA'S latest..-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ,δάσκαλος-Κιλκίς άρθρο:ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση..-ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Βουλευτού Ηρακλείου,δραστηριότητα..Αθήνα, 3-04-2017
«O Νίκος Γκάλης, ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, γίνεται ο πρώτος Έλληνας που μπαίνει στο NaismithMemorialBasketballHallofFame! Σ’ευχαριστούμε Νίκο που για μια ακόμη φορά έκανες όλους τους Έλληνες υπερήφανους!!Θερμά συγχαρητήρια!!»

./.

Αθήνα, 01-04-2017

Πολιτική Ακαδημία Στελεχών στην Καλαμάτα - Η ΝΔ επενδύει στα στελέχη της

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών αποτελεί μια καινοτόμα δράση επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εγκαινιάστηκε στις αρχές Νοεμβρίου 2016. Σήμερα, έχοντας ολοκληρώσει 9 κύκλους σε Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λαμία και Λάρισα μετά από μαζική συμμετοχή κι ενθουσιώδη ζήτηση, πραγματοποιήσαμε τονδέκατο κύκλο της  το Σαββατοκύριακο, 1-2 Απριλίου στην Καλαμάτα, στοPharaePalaceHotel (Ναβαρίνου και Ρήγα Φεραίου).

Σκοπός της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Στόχος της Πολιτικής Ακαδημίας είναι να καλύψει την αυξανόμενη απαίτηση για πολιτικό – στελεχιακό δυναμικό που θα διαθέτει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα πολιτικά ζητήματα και θα έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες επικοινωνιακές απαιτήσεις.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάςη επιμόρφωση των στελεχών μας. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού-στελεχιακού δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας. Μέσα από την Ακαδημία, διαμορφώνεται ένα ισχυρό πολιτικό δυναμικό ικανό να συνδράμει στην ενίσχυση του μηνύματος της παράταξής μας».

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την εποπτεία του Γραμματέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη, και την ευθύνη του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστου Ταραντίλη.

Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου.

Το πρόγραμμα είχε  ως εξής:

Σάββατο 01 Απριλίου  2017

·         Οικονομία: Η ελληνική κρίση
·         Οικονομία: Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση
·         Η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη
·         Ιδεολογικά χαρακτηριστικά του φιλελευθερισμού και συγκριτική ανάλυση με τα υπόλοιπα ιδεολογικά ρεύματα


Κυριακή 2 Απριλίου 2017

·         Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας Ι
·         Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας ΙΙ
·         Διαχείριση Κρίσεων
 Αθήνα, 2-04-2017

Λ. Αυγενάκης απόΦρανκφούρτη : «Η αξία του Έλληνα είναι η εθνική μας περιουσία»

Διήμερη επίσκεψη στη Γερμανία πραγματοποίησετο Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίουο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με τονπρ. Υπουργό καιΥπεύθυνο της Γραμματείας Οικουμενικού Ελληνισμού του Κόμματος κ. Τάκη Σκανδαλάκη.

Το Σάββατο, 1 Απριλίου ο Γραμματέας της ΝΔ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας και πιο συγκεκριμένα με τον Γεν. Γραμματέα του CDU κ. ManfredPentz, τον Βουλευτή του κρατιδίου Έσσης κ. Ralf - NorbertBartelt και τον Ευρωβουλευτή κ. ThomasMann.

Επιπλέον συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Επιστημόνων της Φρανκφούρτης, Δρ Κυριάκο Γκιόκογλου, ενώ συμμετείχε σε σύσκεψη του Συμβουλίου Προέδρων ΝΟ.Δ.Ε. Γερμανίας.

Η πρώτη η μέρα του οδοιπορικού ολοκληρώθηκε με την ομιλία του κ. Λ. Αυγενάκηστην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικής Γερμανίας- Έσσης.


Βασικά Σημεία Ομιλίας:
·         «Βρισκόμαστε σήμερα όλοι μαζί στη φιλόξενη Γερμανία, η οποία συνδέεται με την Ελλάδα με στενές και αγαστές σχέσεις. […] Σήμερα, στην ευρωπαϊκή οικογένεια, συνεργαζόμαστε στενά, παρά τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης, και πορευόμαστε μαζί στο κοινό πεπρωμένο όλων των λαών της Ευρώπης.

·         Η οπισθοδρόμηση της χώρας μας τα δύο τελευταία χρόνια, δεν έχει προηγούμενο. Από την Μεταπολίτευση και μετά καμία Κυβέρνηση δεν έχει προκαλέσει τόσο μεγάλη ζημιά σε τόσο λίγο διάστημα. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να βγει από την κρίση, να ξανασταθεί στα πόδια της.

·         Η παράταξή μας, εργάζεται ώστε να συνδιαμορφώσουμε ένα συλλογικό εθνικό όραμα για τη μετά το μνημόνιο Ελλάδα, μια Συμφωνία Αλήθειας και Αλληλεγγύης.

·         Οι θεμελιώδεις αρχές και η κυβερνητική μας πρόταση, στοχεύουν στην Ανάπτυξη, στηρίζονται στην Αξιοκρατία, διασφαλίζουν την Αξιοπρέπεια όλων των πολιτών, εμφορούνται από Αριστεία και προάγουν την Αξιοπιστία της χώρας εκτός και εντός συνόρων.

·         Η πολιτική δε δουλεύει με το επιθυμητό. Η πολιτική δουλεύει με την πραγματικότητα. Ο πολιτικός πρέπει να είναι κατεξοχήν ρεαλιστής και ειλικρινής. Να υπηρετεί την αλήθεια. Οι Έλληνες μας ψηφίζουν για να είμαστε χρήσιμοι, ωφέλιμοι για τη χώρα. Εκείνο που δε δικαιούμαστε, είναι να είμαστε αναποτελεσματικοί.

·         Η εκλογή του Κ. Μητσοτάκη αποτελεί ένα σημείο καμπής στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Ξαναέδωσε μια πολύ μεγάλη δυναμική στην παράταξη της ΝΔ, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα προοπτική και μια σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης στον Ελληνικό λαό, ξαναβάζοντας στην πολιτική την έννοια της αλήθειας ως εμπράγματη απόδειξη.

·         Η αξιοποίηση της ισχύος της ελληνικής ομογένειας η οποία είναι Πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό και πρέπει και θα έχει φωνή και αναγνώριση στο εσωτερικό με δικαίωμα ψήφου στις εθνικές εκλογές. Σας θυμίζω ότι η 1η πρόταση νόμου που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων η Νέα Δημοκρατία ήταν η ψήφος των αποδήμων.

·         Η πατρίδα δε μας ζητά τίποτα ακατόρθωτο. Μας ζητά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη φορά να αφήσουμε πίσω ότι μας χωρίζει, ότι μας διχάζει και να συνεργαστούμε για το συμφέρον της.

·         Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Και θέλω να θυμάστε ότι είναι τιμή σας , είναι τιμή μας, να είμαστε νεοδημοκράτες. Η παράταξή μας κλήθηκε να λάβει τις σημαντικότερες αποφάσεις για την Ελλάδα, και η Ιστορία σήμερα τη δικαιώνει.

·         Και θέλω να σας μεταφέρω το μήνυμα του Προέδρου μας, του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Η αξία του Έλληνα είναι η εθνική μας περιουσία. Η δράση σας, η δημιουργικότητά σας, ο αγώνας σας και η αγάπη σας για την πατρίδα είναι ο εθνικός μας πλούτος. Είστε το πρόσωπο των μεγάλων εθνικών μας δυνατοτήτων, της ικανότητας , της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Στις μάχες που έχουμε μπροστά μας, ο ρόλος σας είναι πολύτιμος όσο ποτέ. Θέλουμε τη συμβολή σας και δε θα ησυχάσουμε μέχρι να αποκτήσετε τα δικαιώματα που στερείστε μέχρι τώρα.»

ΤηνΚυριακή, 2 Απριλίου ο κ. Λ. Αυγενάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργεία στον νεόδμητο Ιερό Ναό «Προφήτης Ηλίας» της Φρανκφούρτης, ενώαργότερα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Φρανκφούρτης κ. ΝικόλαοΑθανασιάδη και τον Γραμματέα του Κρητικού Συλλόγου Φρανκφούρτης και μέλος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ιωάννη Καστελιανό.


Γραφείο Τύπου

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit