ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ:"..αυτή η χώρα έχει και κυρίαρχο λαό.."..-Κρήτη:Γαστρονομικός Περίπλους η Κρητική Κουζίνα ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!..-ΑΧΑΡΝΕΣ:Το αλτσαντίρι και τα πρόβατα..."πρόβατα;;;;"..-κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,τ.Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως άρθρα....-EcoLeft νεώτερα..-Π.Ε.Π.Τε.Γ παρέστει στην Συνέλευση Καθηγητών της Γεωπονικής Σχολής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ..-κ. ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2015-2017"..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (USA):"Μακεδονία το “όν ούκ άνευ” των Ελλήνων και του παγκόσμιου πολιτισμού"..-THE WHITE HOUSE's latest..-CANADA latest news..-κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Π.Ε. Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια των ελληνικών αλιευτικών σκαφών στα Δωδεκάνησα και να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα»..-FERMILAB latest news..-Διαβάστε στο φ.235 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ..-ΛΕΥΚΑΔΟΣ νεώτερα..-U.S.A.'s interesting latest..-ΑUDAX CYBERSECURITY νεώτερα..- "Ξεκίνημα" δελτίον τύπου..-Συνέντευξη Ν. Δένδια ....-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Πατούδα: παραδοσιακό γεμιστό γλύκισμα από τη Λάστρο της Σητείας..-Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στην τουρκική πρωτεύουσα....IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

Τσακαλώτος-Μοσκοβισί: Ανάγκη να υπάρξει σύντομα θετική κατάληξη της 2ης αξιολόγησης


Τσακαλώτος-Μοσκοβισί: Ανάγκη να υπάρξει σύντομα θετική κατάληξη της 2ης αξιολόγησης

Τσακαλώτος-Μοσκοβισί: Ανάγκη να υπάρξει σύντομα θετική κατάληξη της 2ης αξιολόγησης
Ο Έλληνας υπουργός τόνισε πως όλες οι πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να βρεθεί συνολική λύση. Σχολίασε, ωστόσο, ότι αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο γιατί «οι παίκτες» είναι πολλοί, τα θέματα προς συζήτηση αρκετά και επίκεινται εκλογές σε ευρωπαϊκές χώρες

Tη βούλησή τους να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος το συντομότερο δυνατό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εξέφρασαν κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο Επίτροπος οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, λίγο μετά τη συνάντησή τους.

«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση τόσο για τη διαδικασία, όσο και την ουσία της δεύτερης αξιολόγησης», συμφώνησαν και οι δύο άνδρες, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Ο επίτροπος Μοσκοβισί τόνισε πως η πάγια θέση της Επιτροπής είναι πως πολλά έχουν γίνει μέχρι στιγμής προκείμενου «να στεφθεί με επιτυχία το πρόγραμμα». «Ολοκληρώσαμε την πρώτη αξιολόγηση εγκαίρως και βρισκόμαστε στη σωστή κατεύθυνση για την ολοκλήρωση της δεύτερης» υπογράμμισε, επισημαίνοντας πως από τα συνολικά 80 σημεία της αξιολόγησης υπάρχουν μόνο λίγα που είναι ακόμα ανοιχτά και τα οποία συζήτησε με τον Έλληνα υπουργό. Ο Γάλλος επίτροπος σημείωσε ακόμα πως συζητήθηκαν τα μέτρα για το χρέος και η εφαρμογή της απόφασης της 5ης Δεκεμβρίου, χαρακτηρίζοντας πολύ θετική τη σημερινή ανταλλαγή απόψεων, ενώ ευχήθηκε «αίσιο τέλος» στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιθυμεί μια δυνατή Ελλάδα σε μια δυνατή Ευρωζώνη και αυτό που είναι αναγκαίο είναι ισχυρές μεταρρυθμίσεις που θα επιτρέψουν την επιστροφή της εμπιστοσύνης και των επενδύσεων, της ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας στη χώρα».

Από την πλευρά του ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως και οι δύο πλευρές μοιράζονται την πεποίθηση ότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον «στο δρόμο της ανάκαμψης», επισημαίνοντας τα τρία συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης. «Κανείς δεν επιθυμεί την επιστροφή της αβεβαιότητας στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Ευ. Τσακαλώτος, ενώ ανέφερε πως συμφώνησε με τον επίτροπο να συνεργαστούν στενά και με τους υπόλοιπους θεσμούς προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία σε όλα τα σημεία της δεύτερης αξιολόγησης. «Όλοι οι παίχτες συγκλίνουν προκειμένου να βρεθούν συνολικές λύσεις» σημείωσε, προσθέτοντας ωστόσο πως υπάρχουν «δυσκολίες» λόγω των «πολλών παιχτών» και «ζητημάτων» αλλά και των επερχόμενων εκλογών σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλα αυτά τα ζητήματα και τα προβλήματα μπορούν να ξεπεραστούν και η «μεγάλη περίοδος του φαύλου κύκλου για την Ελλάδα» θα γυρίσει σε θετική τροχιά. «Όλες οι πλευρές αναζητούν τη λύση και δεν υπάρχουν πολλοί που δημιουργούν πρόβλημα» ανέφερε ο Ευ. Τσακαλώτος.

Ερωτηθείς αν η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι εφικτή εντός του Ιανουαρίου, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι η συγκυρία είναι «θετική» και «κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, ενώ πρόσθεσε πως σε αυτή τη φάση δεν γνωρίζει αν θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο, ή αργότερα. Ο Π. Μοσκοβίσι συμπλήρωσε από την πλευρά του ότι γίνονται προσπάθειες για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης όσο το δυνατόν πιο σύντομα. «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος» δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος. Ειδικότερα, οι δύο άντρες ανέφεραν πως δεν υπάρχει πρόβλημα με την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα και πως αυτό που πρέπει να γίνει είναι η προετοιμασία των τελευταίων στοιχείων για τη συμφωνία σε επίπεδο προσωπικού έτσι ώστε να αξιολογηθεί από το Eurogroup. Οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα ενέργειας, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και το δημοσιονομικό κενό είναι τα ανοιχτά ζητήματα, ανέφερε ο Π. Μοσκοβισί.

Από την πλευρά του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σημείωσε πως υπάρχουν τρεις κατηγορίες ζητημάτων, οι μεταρρυθμίσεις που πρέπει να ληφθούν εντός της περιόδου του προγράμματος, η δημοσιονομική πορεία μετά τη λήξη του προγράμματος και τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος. Ωστόσο, ανέφερε πως η σειρά επίλυσής τους είναι «ένας από τους λόγους που έχουν προκαλέσει καθυστερήσεις» και πως εφόσον τεθούν επί τάπητος θα καταστεί «δυνατή η επιτάχυνση της διαδικασίας».

Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα και το κατά πόσο οι καθυστερήσεις είναι σε βάρος της Ελλάδας, ο Ευ. Τσακαλώτος ανέφερε πως το Ταμείο πρέπει να πάρει «τις δικές του αποφάσεις, να μετρήσει τι σκέφτεται για το πρόγραμμα και το επίπεδο της συμμετοχής του». «Έχω ακούσει πολλές φορές ότι ξεμένουμε από χρόνο και πιστεύω ότι ο χρόνος είναι σημαντικός. Καταλαβαίνω ότι ο ελληνικός λαός επιθυμεί μια λύση και μια καθαρή έξοδο, όπως και οι επενδυτές» συνέχισε ο Έλληνας υπουργός, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν τίθεται ουσιαστικό ζήτημα πίεσης χρόνου. «Πιστεύω ότι εάν κρατηθεί αυτή η καλή συγκυρία, θα καθησυχάσει τους επενδυτές εντός και εκτός της χώρας αλλά και τον ελληνικό λαό ότι η Ελλάδα έχει αλλάξει σελίδα» ανέφερε.

Τέλος, ο Π. Μοσκοβισί υπογράμμισε πως «δεν υπάρχει λόγος να χάνεται χρόνος», ενώ επανέλαβε πως «όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο». «Η Κομισιόν πάντα εργάζεται στο πλαίσιο των θεσμών και προσπαθούμε να έχουμε μια κοινή θέση, συμπεριλαμβανόμενου του ΔΝΤ. Η παρουσία του ΔΝΤ είναι αναγκαία για κάποια κράτη-μέλη χωρίς τα οποία δεν είναι δυνατή μια συμφωνία. Και όσο ισχύει αυτό πρέπει να προχωρήσουμε με τον τρόπο που το κάνουμε μέχρι σήμερα», κατέληξε ο επίτροπος.

Ερωτηθείς για τον χρόνο επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα, ανέφερε πως το πρόβλημα δεν συνίσταται σ’ αυτό το ζήτημα και επανέλαβε πως «πρέπει να καταβληθούν ορισμένες προσπάθειες ακόμη» για να κλείσουμε τα εκκρεμή ζητήματα, τα οποία αφορούν τα εργασιακά, το δημοσιονομικό κενό και τα ενεργειακά. Παράλληλα, το ελληνικό ζήτημα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και κατά τη συνεδρίαση του EuroWorking Group που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις Βρυξέλλες, στο οποίο συμμετέχουν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Οικονομικών της ευρωζώνης.

Η συνάντηση με Σαπέν

Θέματα που αφορούν την αξιολόγηση, με την εκτίμηση ότι πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, συζήτησε χτες ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος με τον Γάλλο ομόλογό του Μισέλ Σαπέν στο Παρίσι. Η συνάντηση θεωρήθηκε «κλειστή στον τύπο» και δεν υπήρξαν δηλώσεις.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπήρξε μια λεπτομερής συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν την αξιολόγηση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η αξιολόγηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.
Για τον γαλλικό τύπο πάντως είναι σαφές, ότι ο Έλληνας υπουργός ξεκίνησε ένα νέο γύρο επαφών με στόχο την επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων για την επιτάχυνση της αξιολόγησης.

«Ξεκινάμε πάλι για ένα γύρο!» γράφει η εφημερίδα L’OPINION. «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ξαναπήρε το ραβδί του προσκυνητή για να πείσει τους ευρωπαίους πιστωτές να ξεμπλοκάρουν τη νέα δόση βοήθειας των 6,1 δισ. ευρώ», αναφέρει.

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στη σημερινή συνάντηση του κ. Τσακαλώτου με τον Επίτροπο Μοσκοβισί, αλλά και με πιθανές συναντήσεις με τον Ιταλό ομόλογό του, αλλά και με τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Πηγή: https://left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit