ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015

κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ έντονη δραστηριότητα


Επίσκεψη Τομεάρχη Υποδομών - Μεταφορών Λευτέρη Αυγενάκη, σε Πύλο - Καλαμάτα - Κυπαρισσία
Την περιοδεία του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ολοκλήρωσε σήμερα ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος επισκέφθηκε το νομό Μεσσηνίας και πραγματοποίησε επισκέψεις σε έργα και συναντήσεις με τοπικούς φορείς στελέχη οργανισμών, τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος.
Ο κ. Λ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο «Επαρχιακής Οδού Σουληνάρι - Κορυφάσιο» ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου, κ. Δ. Καφαντάρη, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των μελετών του «Οδικού δικτύου Καλαμάτα- Πύλος -Μεθώνη».
Στη συνέχεια ο Τομεάρχης Υποδομών συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, κ. Παναγιώτη Νίκα, με τον οποίον είχαν εκτενή συζήτηση για την εξέλιξη των έργων υποδομής του Δήμου, ενώ πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοτάξιο του «Περιφερειακού Καλαμάτας» προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου. Ακολούθως ο κ. Λ. Αυγενάκης είχε συνάντηση με μέλη του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας του ΤΕΕ, στα γραφεία της ΝΟ.ΔΕ. στην Καλαμάτα.
Εν συνεχεία ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Λιμάνι Κυπαρισσίας με τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Τσίγγανο, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια και την εξέλιξη των μελετών, αλλά και τα έργα του Δήμου που βρίσκονται σε φάση προγραμματισμού. Τέλος, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο στη «Γέφυρα Τσακώνας» τα έργα της οποίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Ο κ. Λ. Αυγενάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Τα έργα που έχουν ξεκινήσει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να ολοκληρωθούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Είναι έργα απολύτως αναγκαία και με αναπτυξιακό πρόσημο. Η Πελοπόννησος είναι τόπος ευλογημένος. Ως αντιπολίτευση θα συνδράμουμε παραγωγικά την Κυβέρνηση προκειμένου όχι μόνο για τα έργα που είναι σε φάση ολοκλήρωσης, αλλά και για τα επόμενα. Οφείλουμε να αποφύγουμε αφενός υπερεπένδυση σε έργα, αποφεύγοντας περαιτέρω επιβαρύνσεις για τους Έλληνες, αλλά από την άλλη να δώσουμε αξία και στο 1 ευρώ που προορίζεται για έργα υποδομής στη χώρα μας.»


Αθήνα, 14-5-2015
Συγχαρητήρια ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για την νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις φοιτητικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2015:

«Για ακόμη μια χρονιά η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι πρώτη σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Είναι η απάντηση της φοιτητικής κοινότητας στην οπισθοδρόμηση που επιδιώκει η Κυβέρνηση στην Παιδεία.
Είναι απάντηση προώθησης των μεταρρυθμίσεων στην Παιδεία, εγκαθίδρυσης αισθήματος ασφάλειας και πραγματικής ελευθερίας εντός του Πανεπιστημίου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ΔΑΠίτες και τις ΔΑΠίτισσες για την μεγάλη τους προσπάθεια και την μεγάλη τους νίκη, μέσα σε ένα αντιδημοκρατικό κλίμα βίαιων επιθέσεων και μια Κυβέρνηση που αδιαφορεί!»

Αθήνα, 13-5-2015

Τα έργα του Νομού Λακωνίας στο επίκεντρο των επισκέψεων του Λευτέρη Αυγενάκη
Στο νομό Λακωνίας βρέθηκε σήμερα, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέχεια της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου πραγματοποίησε επισκέψεις σε έργα και συναντήσεις με τοπικούς φορείς στελέχη οργανισμών, τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη του κόμματος.
Ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κα Αδαμαντία Τζανετέα, η οποία τον ενημέρωσε για την εξέλιξη των έργων υποδομής του Νομού, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ. κ. Μενέλαος Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ κ. Κυριάκος Διαμαντάκος και ο κ. Χρόνης Ινιωτάκης, μέλος Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.
Ακολούθως ο κ. Λ. Αυγενάκης πραγματοποίησε συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του ΤΕΕ και τον Πρόεδρο κ. Θοδωρή Βερούτη.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο «Λιμάνι Γυθείου» με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, ενώ πραγματοποίησε συνάντηση με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας.
Ο κ. Λ. Αυγενάκης σε δηλώσεις τόνισε: «Είναι σημαντικό τα περιορισμένα κονδύλια που υπάρχουν, να τα αξιοποιήσουμε σε υποδομές που θα παρέχουν τη μέγιστη απόδοση, είτε πρόκειται για οικονομική είτε κοινωνική. Πρέπει να δώσουμε αξία και στο τελευταίο ευρώ που διαθέτει η χώρα μας. Ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι να εκτιμηθεί το κόστος σε σχέση με το αναμενόμενο όφελος ενός έργου υποδομής, ειδάλλως έχουμε περιττές αυξήσεις σε φόρους ή τέλη, που τελικά επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.»

Αθήνα, 13-5-2015
Στο εργοτάξιο του δρόμου Τρίπολη - Άστρος ο Τομεάρχης Υποδομών Λευτέρης Αυγενάκης
Επίσκεψη στο εργοτάξιο του οδικού έργου Τρίπολη - Άστρος πραγματοποίηση σήμερα Τετάρτη, 13 Μαΐου, ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας - Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο κ. Αυγενάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Τίμο Κατσίμπο, τον Προέδρο της Τοπικής κ. Γρηγόρη Παινέση και τον Πολιτικού Μηχανικού κ. Παναγιώτη Γιαννιό, ενώ ενημερώθηκε για την πορεία των έργων και την ολοκλήρωση της γέφυρας.
Στη συνέχεια ο Τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ. επισκέφθηκε το εργοτάξιο «Λιμένα Παραλίου Άστρους» με τον Δήμαρχο Άστρους, κ. Παναγιώτη Μαντά, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των εργασιών.
Ο κ. Λ. Αυγενάκης ερωτώμενος από τοπικά ΜΜΕ δήλωσε: «Οι ανεπαρκείς υποδομές αποτελούν σημαντική αιτία της απώλειας της ποιότητας ζωής. Αυτό ανάγει τη σημασία των υποδομών από μια καλή επένδυση σε μια ηθική και οικονομική επιταγή. Η ανάπτυξη των υποδομών βέβαια είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό για την ενθάρρυνση της οικονομικής ανάπτυξης, την ενίσχυση της παραγωγικότητας και την τόνωση της οικονομίας μιας περιοχής. Αυτές τις δύο παραμέτρους των υποδομών πρέπει να έχουμε κατά νου όταν σχεδιάζουμε και υλοποιούμε έργα υποδομών».Αθήνα, 12-5-2015

Παρέμβαση Αυγενάκη για την απόρριψη του αιτήματος εκσυγχρονισμού του «Amber Alert» από την ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων
Στην απόρριψη του αιτήματος εκσυγχρονισμού του «Amber Alert» από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χ. Σπίρτζη, αναφέρεται σε κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Τομεάρχης Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας & Πολεοδομίας της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ερωτά για ποιους λόγους απερρίφθη το αίτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού», και σε ποιες ενέργειες θα προβεί προκειμένου να χρηματοδοτηθεί, τονίζοντας του αξιέπαινο κοινωνικό έργο που επιτελεί εδώ και 20 χρόνια στην φροντίδα των παιδιών αλλά και το μεγάλο πρόβλημα της απαγωγής/εξαφάνισης ανηλίκων.

Αναλυτικά το κείμενο της παρέμβασης:

«Το AMBER ALERT HELLAS είναι το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών σε περιστατικά εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων το οποίο ενεργοποιείται από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» με την έγκριση της Ελληνικής Αστυνομίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μετράει ήδη 20 χρόνια δράσης, έχοντας δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια 2.755.193 κλήσεις στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056, έχοντας διαχειριστεί μια σειρά σοβαρών θεμάτων 535.083 παιδιών, έχοντας κάνει 1.277 Επιτόπιες Παρεμβάσεις για 1.783 παιδιά σε άμεσο κίνδυνο, έχει λάβει και διαχειριστεί 5.594 καταγγελίες για συνολικά 13.476 παιδιά, 34.270 κλήσεις στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά, ενώ έχει διαχειριστεί 920 σοβαρά περιστατικά εξαφανίσεων παιδιών.
Ωστόσο πρόσφατα, απερρίφθη αίτημα χρηματοδότησης του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την επέκταση και τον εκσυγχρονισμό του «Amber Alert»– ένα έργο ύψους 725.700 ευρώ, από το πρόγραμμα Ψηφιακή Σύγκλιση. Η πράξη με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και Διασυνοριακή Επέκταση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος Ενημέρωσης για την Εξαφάνιση/Απαγωγή Ανηλίκων (Amber Alert)», ουσιαστικά αποτελεί επέκταση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος Ενημέρωσης για την Εξαφάνιση/Απαγωγή Ανηλίκων που πλέον έχει λάβει διαστάσεις στην ευρύτερη Βαλκανική.
Ειδικότερα σύμφωνα με την απόφαση προβλέπεται «η απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης “Εκσυγχρονισμός και Διασυνοριακή Επέκταση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος Ενημέρωσης για την Εξαφάνιση/Απαγωγή Ανηλίκων (Amber Alert)” δημόσιας δαπάνης 725.700 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της με αρ. πρωτ. 152.579/ΨΣ5891-Α2 / 23-10-2014. Πρόσκλησης “Ψηφιακές Δράσεις για ομάδες πολιτών που βρίσκονται αποκλειστικά στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης”.
Το Χαμόγελο του Παιδιού επιτελεί αξιέπαινο κοινωνικό έργο στην φροντίδα παιδιών που εγκαταλείφθηκαν. Προσφέρει επίσης αξιέπαινο έργο όσον αφορά στο μεγάλο πρόβλημα της εξαφάνισης/απαγωγής ανηλίκων που πλέον έχει λάβει διαστάσεις το τελευταίο διάστημα. Η λειτουργία του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό και στις δωρεές, και όπως γίνεται αντιληπτό η Πολιτεία πρέπει να συνδράμει για τον εκσυγχρονισμό μιας τόσο σημαντικής δομής.
Κατόπιν των ανωτέρω,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
1. Για ποιους λόγους απερρίφθη το αίτημα του «Χαμόγελου του Παιδιού»;
2. Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το εν λόγω έργο και να διασφαλιστεί η υλοποίησή του;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit